Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 840
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бимбичка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!!! БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА!!!   bouquet

# 76
не за първи път си отива дете, което съм мислела за спасено ... и с това не може да се свикне!

Моля, моля се! това не ни откаже от подкрепата за живите деца!!!!

# 77
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз вярвам, че има Бог. Вярвам също така, че Даринка сега е при него и там е много хубаво. А че децата са ни дадени от ГОСПОД е така, както и ние сме негови деца. В такива моменти вярата в Бога трябва да е по-голяма и по-силна, а не да се обезВЕРЯВАМЕ. Дарина е на хубаво място, но остава мъката за нас и нейните близки.  Praynig

Съжалявам, че срещата ви се отлага, искаше ми се да гледам снимки!

А Ема май успя да се зарази с шарка - има от 3 дни една пъпка на гърдичките, която стана раничка. Ще видим как ще се развият нещата  Thinking

Купих й от чашата на Авент с мекия накрайник - изобщо не тече!

# 78
Почивай в мир, малко ангелче  Flowers Rose Flowers Rose  Cry Ще ходя да си гушна Дани. Егати и живота

# 79
Ей, това време!!!! не мога да повярвам- аз почивка, има среща, има кой да ме закара и ВАЛИ!!!

Гадамер, дано изкара леко, ако наистина се е заразила Емката с варицела. Рени, къде се загуби, какво правите с БУ

Бимба, честит рожден де!

# 80
  • на странно място ......
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БИМБА БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА, ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА, МАМА И СуПРУГА!!! newsm59

gadamer, не искам да те тревожа, но на Диляна така и започна шарката с една пъпчица 3 дни на вратлето и след товааааа цялата се наШари!! Не се тревожи всичко отминава сравнително бързо за около 5дни минава страшното после само сърбежа остава!! Дано все пак не е шарка  Praynig

МНОГО КОФТИ ЗА СРЕЩАТА ама другата седмица ще опитаме пак НАЛИ!!!!

Това че децата са ни дадени от Бог и ние сме негови деца  newsm78 Искам само да ви кажа да не дава Господ да се замисляме над тази фраза!!!! Praynig Praynig Praynig

Обичам ви и ви   Kiss

# 81
  • Отвъд алеята зад шкафа
Малко кадри с Ема

http://www.vbox7.com/play:ae1de3c5

Сбруни, мерси! Но е шарка според мен, защото пъпката е вече рана. Иначе педито каза, че за съжаление може да не изгради имунитет и после след време пак да я изкара  Confused

# 82
Цвети,Рени е в Силистра, но са болни. Звъня ми на мобилния да ме пита, защо може Бу да се изпотява..потяла му се главичката, и тя решила, че понеже е болна, може той да се е заразил..Не сме се чували пак..ДАНО ДА СА ДОБРЕ!!! Praynig

# 83
  • София
 newsm59 ,Bimba!От здраве,късмет и любов да не се отървеш!
Честито и на порасналите тези дни бебоци   bouquet
Момичета много ми е мъчно за Дари  Weary !Пари се намериха за операцията...Ама това е...живота  Tired Дано да има и друг,където няма болка!
Ние сложихме и последната хепатитна ваксина,но детето вече разбира и много плака,дори по време на прегледа.Вода изобщо не мога да я накарам да пие.Надеждата ми беше в магичните чаши да прояви интерес,но уви  Rolling Eyes .Притеснявам се много.
Бъдете здрави и дано времето да се оправи и да грейне   Nature Sunny !!!

# 84
... .
Вода изобщо не мога да я накарам да пие.Надеждата ми беше в магичните чаши да прояви интерес,но уви  Rolling Eyes .Притеснявам се много.
...
Защо се притесняваш толкова? И Гергана не пие вода, пробвам я чат-пат, последния опит беше преди малко - в едно шише на Nuby, накрайника е издължен и тъп, не като на бибероните - е интересен и беше, разбира се, но като и капна вода в устата направи такава отвратена физиономия.... много беше смешна  Mr. Green.

Малко кадри с Ема

Сбруни, мерси! Но е шарка според мен, защото пъпката е вече рана. Иначе педито каза, че за съжаление може да не изгради имунитет и после след време пак да я изкара  Confused
Още не е достъпно видеото. А защо може да не изгради имунитет? Доколкото знам само скарлатината не изгражда траен имунитет, но тя не е и шарка де...  newsm78

# 85
  • Отвъд алеята зад шкафа
... .
Вода изобщо не мога да я накарам да пие.Надеждата ми беше в магичните чаши да прояви интерес,но уви  Rolling Eyes .Притеснявам се много.
...
Защо се притесняваш толкова? И Гергана не пие вода, пробвам я чат-пат, последния опит беше преди малко - в едно шише на Nuby, накрайника е издължен и тъп, не като на бибероните - е интересен и беше, разбира се, но като и капна вода в устата направи такава отвратена физиономия.... много беше смешна  Mr. Green.

Малко кадри с Ема

Още не е достъпно видеото. А защо може да не изгради имунитет? Доколкото знам само скарлатината не изгражда траен имунитет, но тя не е и шарка де...  newsm78

доколкото разбрах защото е много малка, а не по принцип.

# 86
...

доколкото разбрах защото е много малка, а не по принцип.
Ти ме разби... Специално ще питам педиатърката при следващото ни посещение за това - някак си не ми звучи правдоподобно - дано не е права вашата д-рка.  Peace А ако се разболява Ема от шарка - бързо и леко да и мине!

# 87
ЗА водата
и Йоанна не щеше да пие нищо друго освен мляко от цицата, бая се бях претиснила да не се обезводни това дете, особено по жегите. ЗА това и купих от чайчетата на Хип с с малко зор се научи да ги харесва.  [/size Иначе от биберон не ще, научих я направо с чашата на NUK Wink

# 88
Ама колко гаден ден! То пък не спря да вали, ужас! Добре, че детето ми ги проспива обикновенно такива дни.

Жалко, че не е имало среща. На мене пък ми махнаха една бенка на рамото, септември ще ходя за още една. Не боли, ама пак си е неприятна работа. Сега трябва да се ходи на превръзки, сваляне на конци, ей такива мили неща. Ама поне няма да ги мисля тия бенки.

Днес Кати пробва банан, много и хареса  Grinning Абе до сега абсолютно всички плодчета ги харесва много.

Някой беше споменал за диска с детски песнички от списание Моето дете. И аз си го взех вчера, сега слушахме песничките с Кати, много и хареса, смя се много, особено Детство мое  Mr. Green

Gadamer, дано не е шарка това на Ема, а пък ако е - да я изкара бързо и леко!

# 89
здравейте майчета на сладки ноемврийски бебчета Hug Hug Hug  party023
аз искам да почерпя  party023 за месечинката на Ина-седем месеца днес -8000кг и 72см
и за баткото -завърши предучилищна група
новината за Дари ме разстрой и се моля Praynig повече такива лоши вести да няма
ще пиша повече утре-сега и времето е такова че,,,  love001

Общи условия

Активация на акаунт