Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 850
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
...
За Акт хиб-а, аз бях писала преди време тук че нашата педка ми препоръча да не го прибавяме, но питах Бърди снощи за нещо друго и той ми отговори, че никой не дели Акт хиба и че е неправилно и опасно даже. Има ли някой друг, който не слага Акт хиб, че ми е много притеснено?
В смисъл - за Пентаксима ли?

# 121
Да, Роси, за Пентаксима - според него ако не се добави Акт хиб към останалата ваксина тя става неефикасна, или нещо подобно, много бързам сега за консултация, за да ти дам линк, но ако искаш прочети в Мненията на Бърди.

Hug

# 122
Мина, не знам какво да ти кажа - може би има право, все пак ваксината е направена 5-валентна... Всъщност аз реших да слагам Тетра-, а не Пентаксим след като "говорих" и с него - ако слагам Акт-Хиб ще е след годинката  Peace. Ред.: А защо не питаш производителите? Сигурно на листовката има уеб страница, и-мейл?

# 123
БЛагодаря Роси, Мина. Нали сме с АБКМ и много ме е страх от тези ваксини. И без това от януари месец съм на строга диета и не искам заради една ваксина всичките ми усилия да са били напразни....Но пък на прегледа докторката ме похвали и каза, че въпреки че има много хуабви млека на нашия пазар все още нищо не може да замени кърмата и нещата при Вики се развиват много добре пу пу...

# 124
БЛагодаря Роси, Мина. Нали сме с АБКМ и много ме е страх от тези ваксини. И без това от януари месец съм на строга диета и не искам заради една ваксина всичките ми усилия да са били напразни....Но пък на прегледа докторката ме похвали и каза, че въпреки че има много хуабви млека на нашия пазар все още нищо не може да замени кърмата и нещата при Вики се развиват много добре пу пу...

За нищо  Hug. И не само на нашия пазар кърмата не може да я замени АМ  Flutter.

# 125
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не знам какъв е проблемът с филмчето???

А за Пентаксима мисля, че е най-нещадящата  ваксина (така мисли моята педи и аз съм съгласна.) а Акт. Хиб изобщо не е нужна!

Ема вече пълзи, естествено не съвършено, но все пак това е голям напредък. Назад се справя по-добре, де  Crazy

Забравих да ви кажа за Рени, 4е тя има грип, а Бу е добре, но с еядосва на техните, 4е му дали салам и туршия  #Cussing out

# 126
  • София
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ!!!ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО!!!

Момичета от Студ. град, Дианабад, Дървеница и сие искате ли утре да пием сутрешно кафе към 10.00 ч. на хотела м/у Студ. град и Дианабад зад Техническия при кортовете на хотела? Ние днес бяхме там сутринта с Борис и Дари и е много приятно.

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 14:12 от мама МОНИ

# 127
  • София, Дианабад
Честит 1 юни на всички бебета, каки и батковци и порастнали деца! ДА са ни живи и здрави, много обичани и много умнички да растат!   bigdance2

Аз се присъединявам към предложението на Мони за утрешното сутрешно кафе Laughing

# 128
   чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ ДЕчИЦА!!!
      Аз съм много тъжна ,защото точно на този ден Ивко падна много лошо от спалнята newsm45.Аз бях там ,но се обърнах за секунди и .....сега спинка-има голямо червено топче на челото и много се притеснявам как ще е като се събуди newsm17миличкия ,а точно преди това доиде една позната да му леле коршум понеже си мисля ,че неговия рев може да е от някакъв уплах.Оловото доби форма на гнездо с яйце-много странно каде да го види ,че да се уплаши #Shocked
      Мина ние слагаме ПЕНТАКСИМ,ама сега чувам за това което пишеш.Отделно ли се копува...?
      Гадамер-това със зъба е гадно -получило се е при тебе:"вода гази-жаден ходи"-дано всичко се оправи бързо ,че зъб да боли-УЖАССССС

# 129
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!! baloniДа са ни живи и здрави,и да изживеят едно незабравимо изпълнено с много усмивки и смях безгрижно детство.И аз да се оплача,тази нощ Поли не можа да заспи милото ми,защото нослето и бе постоянно със сополи,и не можеше да диша.Абе аз и обработих нослето с физ.р-р и аспиратора,но нямаше особен резултат.Чак сутринта заспа от изтощение.Сутринта ходихме на лекар и ни изписаха капки Ксилометазолин и паста Бактробан,но се чудя за тези капки,в листовката не са дали,че може да се ползват за бебчета newsm78.Даите ми съвет.Иначе ние сме добре,вече пробива и второто ни зъбче.Поли постоянно е в движение,дори в количката неспира да ритка и за минутка.

# 130
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА !!!
Да растат здрави,щастливи и безгрижни!Всяко зло да ги забрави!
Роси,притеснявам се защото не е вече само на кърма и да нямаме проблем с бъбреците  ooooh! .А също така и кожата става по-суха...
Фъстъчка ние сме по-малки от вас...Обаче не се спира това дете-само когато спи.Изглежда добре според мен.На консултацията имаше едно бебче по-малко от нас на месеци,което тежеше повече,но главичката му беше малка,а тялото голямо.Всяко дете се развива различно-важното е да са здрави  Peace Имаме си много нежни принцеси   bouquet
Всички болни да оздравяват бързо  newsm17

# 131
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЧИЦАТА НИ И НА ВСИЧКИ НАС ,КОИТО СМЕ СЪХРАНИЛИ ДЕТСКОТО В СЕБЕ СИ Wink  bouquet

ето ви малко снимки от днешното ни празнуване  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139144&view=1&photo=1

# 132
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Първо да честитя и аз празника, макар че на мен ми е мнооооого тъжно днеска...

Все пак опитвам да се зарадвам заради нашите слънчица.

Клю, нашата Юли е много дива и вече 4 пъти успяма да падне... последния доста лошо - обърнах се за секунда и тя буквално скочи на пода - на около метър от дивана! Дано Ивко да е забравил като се събуди!

Кичо, аз чистя нослетата с физ. разтвор докато започне да диша чисто и после ако е зле работата ги слагам да спят на големи възглавничи, така че раменцата с главичката да са на по-високо (така дишат по-лесно). В краен случай (ако нослетата не се отпушат) спят върху баща си.

Мина, след като ти каза, че твоята педи ти казала да не слагате Акт Хиб-а от Пентаксима, аз предложих същото на моята (защото тя ни препоръча да сложим инфанрикс и имовакс полио, което са 2 убождания за бебките), но тя ме изгледа изумено и каза, че това, което е отделно в Пентаксима не било Акт Хиб, а разтворителя на другото... Аз реших, че нещо не съм схванала и оставих тази тема.  Дано всичко да е наред с вас!!! Най-много ваксината да не е хванала - не е голям проблем в края на краищата. Може да вземете от другите ваксини за следващия прием.

Момичета, искам да споделя нещо от доста време, но все го отлагам. По отношение на леенето на куршум и други разни ритуали "против уроки" (не съм сигурна как се пише последната дума  Embarassed ) - искам да кажа, че християнските църкви са доста категорично против всякакви такива ритуали, определят ги като езически и като обръщане към "зли сили", а и моите наблюдения са, че колкото помагат в конкретната ситуация, толкова могат и да навредят след това. Разбира се, всеки избира вярата си. Но аз мисля, че това е важно и се чувствам длъжна да го споделя.

Поздрави и наистина - БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ - вие и бебчовците и семействата ви! Всичко останало е без значение  Hug

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 19:10 от esma

# 133
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ ДЕЦА, ПОРАСТНАЛИ ДЕЦА И ВСИЧКИ ВЪЗРАСТНИ, КОИТО СА ЗАПАЗИЛИ ДЕТЕТО В СЕБЕ СИ !  bouquet

# 134
Есма, ти направо ме разби с мнението на твоята педиатърка! Ако е така, то означава, че Марти не е ваксиниран като хората. И какво да правя аз сега? Роси, ще пиша още сега на производителя, но ако и там ме ошашкат не знам кого ще убивам  #2gunfire

Момичета, искам да споделя нещо от доста време, но все го отлагам. По отношение на леенето на куршум и други разни ритуали "против уроки" (не съм сигурна как се пише последната дума  Embarassed ) - искам да кажа, че християнските църкви са доста категорично против всякакви такива ритуали, определят ги като езически и като обръщане към "зли сили", а и моите наблюдения са, че колкото помагат в конкретната ситуация, толкова могат и да навредят след това. Разбира се, всеки избира вярата си. Но аз мисля, че това е важно и се чувствам длъжна да го споделя.

Абсолютно съм съгласна, това са много опасни практики, които се правят уж за добро.

Общи условия

Активация на акаунт