Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 834
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Нашия хемоглобин е 111, но предполагам че е ОК, защото Мартин още не е захранен като хората - за десетина дни няколко лъжички картоф и половин лъжичка морков.

Крео, успя ли да говориш с вносителите на Пентаксим?

За пишата - съвсем леко придърпвам вечер по време на баня, ама съвсем малко се е показала - но според педи е ОК, трябвало да се действа бавно.

Тук времето е много мрачно, още не е заваляло, но натам отива работата. Още сме с Марти в леглото - той си играе с играчките и си пълзи на спалнята и отвреме на време идва да ми се глезка.

Момичета, имате ли представа дали мога да си направя преглед на гърдите при положение, че кърмя?

# 241
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей Мерелин това съобщение вчера го получих в скайпа и се опитах да го отворя, но лаптопа тук е служебен и е набъкан с всякви защити и не го отвори.

А за пи6оците - според американската и европейска практика пи6оците не трябва да се пипат до 2 години, т. дотогава до 80 % от случаите пи6ката сама се ...."отваря".

Аз месо давам от 1 месец - пиле6ко, зае6ко и пуе6ко. Хапва си го детето с по-голям ентусиазъм от чисто зеленчуково.

# 242
gadamer в Унгария пипат ли пишоците..
Готови пюрета ли даваш и с кво започна..на кой са пуретата
 newsm78

# 243
  • София

Карил, аз да си кажа, нищо че не съм Гадамерец Mr. Green Аз съм купила месни пюренца на Гербер, Бебивита, Овко, Семплер, Мандев и едни унгарск - Univer.
И ние се записваме в отбора на 6 месечните бебчета и прилагаме снимков матрял Mr. Green:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=214

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 10:28 от bubalina

# 244
И от нас добро утро  Hug
Много гадно времето брееееееееееееееее
Карил, наистина се учим да ходим  Mr. Green Правим мнооого крачки, и дори вече като е стъпил на крачета и го хвана за едната ръчичка се задържа без да се пльосне. А ако клекна и направя обръч около него с ръце и той си стои сам за няколко секунди и се люшка, ама много малко.
Аз дадох първо пуешко месце. Вече ядем и рибка.
Глутен дадох след 6-ти месец. Дадох първо бисквитки на плазмон.
Аз май не се похвалих за резултатите от консултацията Simple Smile - 10 кг!!!! и 71 см. Ама доки, каза че детето добре изглежда. Много бързо дръпна моя мишок, а колко беше ситен като си го прибрах у дома ...2170кг.. мишка!
Момичета искам да купя самар за Вики да го носим из горите. Да знаете къде се продават и какво трябва да му се гледа при покупката?
Хубав ден от нас и до скоро  Hug

# 245
здравейте, сладурки! това време ще ми съкрати живота- децата много се нервят- искат на вън...
На Неда хемоглобина е 108- педиатърката каза, че е ок

Аз давам поне от 2 седмици месце- заешко, пуешко и пилешко. Като казах пюрета и се сетих- в Билла има промоция на пюретата Нестле- 3 на цената на 2 Simple Smile

тали, какъв е този самар?!??

# 246
  • Отвъд алеята зад шкафа
http://www.vbox7.com/play:d7093df2

Да видите Емка как казва "баба" - на клип4ето сме на острова, а пътеката под коли4ката е специална пътек аза бега4и, мека е, за да не им се набиват кра4етата като ти4ат....

За пуретата Карил - дадох първо зае6ко на Гербер, ама няма толкова зна4ение според мен марката и месото, стига да не е теле6ко естествено..

Тали - самар не знам какво е, но има едни раници за бебеносене, които са със сенник и са май до 20 кг, за планина примерно, има ги в Мале4ко, на Бебе комфорт и Нео нато и Пег перего, ок. 80-100 лв. са

# 247
И аз се инетресувам от самарите, Имам един, той е от сестра ми, значи от 83 година  Grinning, някои мами тук са на толкова години - той е с метална рамка и нещо като вградени гащи. Ама днес има самари - ехей!! сега ще видя в Стената и други магазини за раници!

А за пишките - аз не знаех, че и тук са настъпили евро-американски промени и си разреших на докторката да го дърпа! Все пак мисля, че съвсем не се отварят сами и че после болницата е по-стресиращо за по-голямо момченце.

Много стабилно седи Алекс! да не говорим за ходещия Вики! А моят Мишо се люлее като вейка на клонче, а много иска да седи, милият! Ама пада по нос и е много смешен. Още трябва да заяква в кръста, но на люлка съм го слагала - той се хваща и много се кефи, макар и в такова макаронено положение!

От пюретата дадох първо пуешко на Хип с тиква, има едно с ориз, ама Мишо още не е ял ориз. Сега яде пилешко, купих бон филе и го сварих.

# 248
  • София
Здравейте и от нас!

От 1 седмица почнах и аз месото - пиле с ориз и зеленчуци на Хип и страшн му харесва. Не мога да смогна да подавам лъжичката. Сега съм купила пак пиле на Гербер и Нестле да видя дали ще му харесат. После мисля да дам заешко. Сега направих едно домашно пюре да видим как ще е, защото аз не му готвя, а купувам готови, но това според мен е вкусно и се надявам да го одобри - картоф, тиквичка, лук, 1 стрък магданоз и печена чушка. А от вчера иска сам да си държи купичката. Слага си двете ръце и е доволен, а аз подавам лъжичката иначе като му взема купичката почва да мрънка. А с глутен захраних случайно. Нали бях писала за едно пюре на HAME - ябълки с овесени ядки и се чудих има ли глутен (там пишеше че няма, а се оказа че овеса е с глутен) и така го въведох и детето го прие.

Соня къде се разхождате с Вики (м/удругото той още преди 1,5 м. си стоеше стабилно прав и си личеше, че скоро ще почне да пристъпва.Браво на него много се радвам и да ти е як гърба). Другата седмица може да пиеме кафе на х-л Витоша? Ама ти не влизаш често затова тел. ми е 0899278115. И Верчето я чакаме там, а и другите мацки от района.

Засега спирам после пак. Днес май често ще пиша стова гадно време. 

# 249
gadamer точно за тези раници говорех  Wink
благодаря - ще погледна там  Peace
Мини, ще дойдем Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 11:28 от TALI1

# 250
Привети и от нас.  Grinning

А пък Кълина нещо хич не ги долюбва месните пюрета. Предпочита чисто зеленчуковите и ако може да са домашни най-добре. Претенция. Вчера от едно пуешко на Овко орева къщата. Накрая пак й дадох домашно.

Чудя се аз за глутена.  newsm78  Днес й дадох да си смукне малко от бисквитка Плазмон. Много й хареса. Сума ти време мрънка да й дам още, ама ме е шубе нещо.

Обрива около устата й мина. Все пак се оказа от лигите, а не алергия, за мое успокоение. Мазах я с крем Тридерм, по съвет на педито. От три намазвания всичко изчезна.

В това гадно време с двете деца в къщи тотално съм изтрещяла.  #Crazy 

А, и още нещо. Една от вас беше пуснала в конферента една диета, в която се редуват различни храни в различните дни. Може ли пак да я пусне.  Praynig 

Дали някоя от вас си купи диска с гимнастиката на Синди Крауфорд за след раждане? Вървеше с вестник "Всичко за жената", но го изтървах.

# 251
Здравейте, мацки  Hug
Моника все още е само на зеленчуково пюре. А вие как въвеждате всеки нов зеленчук  newsm78  Аз добявам постепенно към това, което съм въвела, ама дали така трябва...Засега сме на тиква, картоф и морков. Слава богу, повече не сме се опъпчвали, значи преди е било от нещо друго.

Софи, ако имаш желание и време, звънкай да се видим, като дойдеш в Русе  Peace Телефонът ми е 0888339392 - Петя.

# 252
  • София
Мони, само казваш коя сутрин и сме на линия. Peace

Ечи, не се подлъгвай по снимката. Алекс не може стабилно да стоя седнал, това е след дълго дебнене и се е задържал точно 1 секунда. И той се клати здраво като го сложа седнал и се хвърля на някоя страна, вкл. и по очи. Mr. Green

А тези столчета със сенници съм ги виждала, но ми изглеждат доста тежки. Татковците да му мислят #Crazy

# 253
Вижте каква прическа сме си спретнали http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=220
 Laughing

# 254
  • София
Мони, само казваш коя сутрин и сме на линия. Peace

Може още в понеделник стига времето да позволява!

Общи условия

Активация на акаунт