. Първата вечер беше добре, но вчера до нас настаниха едно бебче на 9 месеца, на системи и то горкото не спря да плаче. Сигурно не знаете и дано да не разберете НИКОГА, но там три стаи са разделени с прозорци, тоест хем си сам в стая, хем не си, не знам кой велик гений го е измислил, но колко
отнесе мин. нощ
. Та снощи Марти тъкмо беше заспал и детето се събуди и като ревна, не спря 1 час, майка му запали лампата, а то все едно, че аз съм я запалила в нашата стая. Кошмар
До 2 часа съм го приспивала, и в 2.30 съседчето ... пак се събуди и т.н. И днес като минаха на визитация ги помолих да ни пуснат, защото там не се издържа. И така сега се лекуваме вкъщи и чакам да излязат резултатите от изследванията. Дано да са добри и да остава още малко, че се измъчи милото.
!
!
и благодарим за почерпката от Ивчо 

,дано на никой да не се случва и ние бяхме в болница,когато бяхме на 1 месец /вечерта си тръгнахме на наша отговорност/и знам какво е
,дано Марти се оправи по скоро 
,аз в 23.00 съм такъв труп,че заспивам за секунди
,
Ох- тези зъби няма ли да избият най-накрая, 4е ще отка4а
.Отказва ми и да яде през последните дни. Е- яде, ама не като моето си дете и това ме изнервя.Хайде- ще спирам 4е ще по4нат новините. ПО-късно ще пусна малко снимки

беше чудесно, но за кратко
За пингвинчета беше.
Имахме мини люлинска разходка с Нори и Елвинг. И понеже на Рожден ден се ходи с подарък-пожелавам на Ивчо да иде на море това лято и да е добре екипиран,разбира се-
. НО - ти ме подсети да проверя за резултати и в тези в Стрелбище
Бях подала молба на 1-2 места.
Изпращам една закъсняла но сърде4на 4еститка на нашия приятел Ив4о и на майка му 

,аз в 23.00 съм такъв труп,че заспивам за секунди 
- дано всичко вече с твоето слънчице да е ок.
/ама каква дума измайсторих само - сигурно е от неспането
/. Ама друго си е да знаеш, че не си сам 
.

Препоръчани теми