Отговори
# 225
  • София
Здравейте  Hug
Бубче, честито за прохождането на Ина  Party
Честити месечинки! Elwing, ако знаеш колко добре ми идват тези коктейлчета  Heart Eyes
Ние все пак влязохме в болница, след като през 30 мин. дрискаше, решихме да отидем в Инфекциозна. Там мизерията е страшна, но пък от персонала са много любезни. Добре че сме му давали Хидратин Алфа, не се наложи да му включват системи  ooooh!. Първата вечер беше добре, но вчера до нас настаниха едно бебче на 9 месеца, на системи и то горкото не спря да плаче. Сигурно не знаете и дано да не разберете НИКОГА, но там три стаи са разделени с прозорци, тоест хем си сам в стая, хем не си, не знам кой велик гений го е измислил, но колко  #Cussing out отнесе мин. нощ  Whistling. Та снощи Марти тъкмо беше заспал и детето се събуди и като ревна, не спря 1 час, майка му запали лампата, а то все едно, че аз съм я запалила в нашата стая. Кошмар  ooooh! До 2 часа съм го приспивала, и в 2.30 съседчето ... пак се събуди и т.н. И днес като минаха на визитация ги помолих да ни пуснат, защото там не се издържа. И така сега се лекуваме вкъщи и чакам да излязат резултатите от изследванията. Дано да са добри и да остава още малко, че се измъчи милото.

# 226
  • София
elen@, какъв ужас сте преживели!  Cry Дано резултатите са добри! За какво го тестват? Нас - за Е.коли патогенни, Шигела и Салмонела, бяха отрицателни и решиха, че е вирусно. На диета ли сте още, хапва ли или връща пак? Бързо да се оправяте!  Praynig Peace

# 227
  • варненка от София
Пропуснах да честитя месечинката на младежа на Elwing  Hug

elen@  думи нямам, напълно те разбирам какво си изживяла, аз за това не пожелах да оставам а нощувам в болницата с Шушето, когато беше яла от отровата за хлебарки, а си я прибрах вкъщи на собствена отговорност. Пожелавам ви всичко да е наред и да не се налага да се връщате в кошмара.

# 228
Честита месечинка на юнака Ивчо  ura!
Честито прохождане на сладката Ина  tiptoe!
elen@,съчувствам ти какво сте преживели,дано по-скоро се оправите и позабравиш кошмара в болницата!
marulka_s,дано Шушето по-леко да премине висуса на зъбоникненето и да не е много болничка или настинала!
karim,дано не е това!
А за финала на Айдъла мога да кажа,че още отначало аз не харесвах Теодор/излъчването му,прекалената самоубеденост за победа на всяка цена,нагаждаческата му натура,слабия му глас/,а за Невена какво друго освен че е естествена и има глас.И двамата не ми бяха фаворити.
Хубав следобяд!

# 229
Здравейте момичета  Hug
Честити месечинки на всички   bouquet и благодарим за почерпката от Ивчо  Laughing Hug
Бубче,честито за проходилата Ина  Peace
Елена много е гадно това което ви се е случило  Sad,дано на никой да не се случва и ние бяхме в болница,когато бяхме на 1 месец /вечерта си тръгнахме на наша отговорност/и знам какво е  Sad,дано Марти се оправи по скоро  Peace
Vst_80 как издържаш бе мило дотолкова късно  newsm78,аз в 23.00 съм такъв труп,че заспивам за секунди  Mr. Green
Относно Айдъла незнам дали е нагласено,но определено се радвам че спечели Невена има си талант момичето и то голям /мое мнение/,а Теодор ми беше антипатичен  Rolling Eyes
Сега да ви питам,мамите които давате овесени ядки за закуска ли ги давате или следобед и колко грама слагате за 1 ядене ?
Хайде лек следобед,после може пак да пиша  Heart Eyes

# 230
Здравейте  Hug,

Елена, стискам палци да изследванията да са наред и Марти бързо да се оправя!
Адрианска, все забравям да напиша - много сте сладки четиримата на аватара ти!
Айла, мадамите са много готини!
Блу, съжалявам, че не пропуснах предаването. Ще видя сега с Нетера дали мога да се справя... newsm78
Пепър, нашето чувалче е тънко, Ирма спи само по боди с дълъг ръкав и не се поти така.

Да питам и аз нещо - какво мога да давам вместо попара на закуска? Ирма не я ще изобщо...

# 231
Да питам и аз нещо - какво мога да давам вместо попара на закуска? Ирма не я ще изобщо...
кус-кус, плодово пюре с бисквитки....Аз всъщност само това давам, ралзи4но от АМ и то мноооого рядко.
Сега да кажа набързо, 4е бяхме следобед на детски РД .Една приятелка на Дария , скоято  се разхождаме в парка навърши 1 годинка. Аз малко набързо минах, защото съм на работа, но Дари умря от кеф в детския клуб. Ей- и аз много се кефех.МОето мрънкащо дете през този 4ас не беше  такова HugОх- тези зъби няма ли да  избият най-накрая, 4е ще отка4а Close.Отказва ми и да яде   през последните дни. Е- яде, ама не като моето си дете и това ме изнервя.Хайде- ще спирам 4е ще по4нат новините. ПО-късно ще пусна малко снимки Simple Smile

# 232
  • София
Elen@ и аз ви стискм палци, по- бързо да преминете този кошмар

Bubche Браво на Ина много се гордея с нея Heart Eyes

Пък аз да се похваля... че днес направихме една импровизирана среща с Blanc и Elwing  Heart Eyesбеше чудесно, но за кратко

По вашите София и Ивчо видях колко много всъшност са пораснали вече. Яна като я гледам всеки ден и не ми прави впечатление.

Едвам сколасах с готвенето, а чистенето още ми предстои, но си изкатрах чудесно  Party

Ммария аз понякога разнообразявам с юфка, макарони, кус-кус,( не знам докуде сте стигнали със захранването) понякога

настърган/намачкан плод с бисквити.От колко дни се опитваш да й даваш попара? Яна сега мноого я обича, а в началото трудно я хапваше

И аз бях за Невена

Мис за само веднъж пробвах да дам овесени ядки доста неуспешно, защото и си ги изядох накрая Embarassed

# 233
  • гр.София
 Привет!
Прегръдки от нас за Марти,стискам палци за бързо излекуване.

Ммария,от три дни давам на София кисело мляко с накиснати ,омекнали и размешани бисквити-обикновени или други.давам го следобед,но става и за закуска. реакция нямаше и днес смело й дадох цяло бебешко бурканче.

Велмар,ако става дума за настоящия ти квартал,кажи,моля те,кои номера са градините,в които сте се доредили.

За Ина на Бубчето-покрай Коледа имаше премиера по кината на филм със заглавие "Бягащи крачета" Grinning За пингвинчета беше.
 Безаварийно прохождане на всички Peace

И... хроники от днес Simple Smile Имахме мини люлинска разходка с Нори и Елвинг. И понеже на Рожден ден се ходи с подарък-пожелавам на Ивчо да иде на море това лято и да е добре екипиран,разбира се-

Vst_80,нощното ти включване го четох в 3.30ч Mr. Green Лудите сме две.

Нори,радвам се,че си успяла,не смеех да питам.

# 234
Велмар,ако става дума за настоящия ти квартал,кажи,моля те,кои номера са градините,в които сте се доредили.
Става дума за Овча купел- бъдещия ни квартал Crazy. НО - ти ме подсети да проверя за резултати и в тези в Стрелбище ThinkingБях подала молба на 1-2 места.
Лелеее- как можах да забравя днешните празнуващи ooooh! Изпращам една закъсняла но сърде4на 4еститка на  нашия приятел Ив4о и на майка му Grinning
Снимки от срещата ви няма ли Wink
Аз още 4акам снимки да полу4а снимки от днес, и ще ги ка4а, заедно с Плевенските

# 235
Привет и от нас...
Честито на проходилите августинчета...!!!
Днес Марти за пръв път я гледа леля и.А майка и беше на фризьор цял следобяд.Подстригаха ме,направих си кичури (докато чакам една бърза коламаска) Много съм доволна,но много се смях,че така натокана отивам за една седмица на село. hahaha Joy
Мъжът ми си дойде от риба-отивам да слагам масата.
Той изобщо не ми хареса косата,дори се ядоса,че съм се боядисала Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms

# 236
Браво ,Миленче Grinning.Аз в дряда си организирах такъв релаксиращ ден за себе си. а за мъжа ти - хи4 не му се връзвай. МОят забеляза промяната 4ак като си стигнахме в София Joy( а се подстригах доста.... Rolling EyesАбе- мъжка има работа

# 237
Здравейте и от мен!
Честито на месечинковците!   bouquet  ura
Браво и на проходилите мъници - как чакам и Лори да го направи, но тя въобще не е на същото мнение. И със зъбите сме така - няма и няма, и въобще не ни мъчат.
Честита прическа и на mmilena

Vst_80 как издържаш бе мило дотолкова късно  newsm78,аз в 23.00 съм такъв труп,че заспивам за секунди  Mr. Green
Да ти кажа честно и аз незнам, но така съм от ученичка, някакси съм си обърнала режима - спя повече през деня отколокото през нощта  Crazy

elen@ наистина сте изживяли голям ужас  Hug Hug Hug - дано всичко вече с твоето слънчице да е ок.

Vst_80[/size],нощното ти включване го четох в 3.30ч Mr. Green Лудите сме две.
Радвам се, че не съм само аз, имам си сънощничка  Joy Joy Joy /ама каква дума измайсторих само - сигурно е от неспането hahaha/. Ама друго си е да знаеш, че не си сам  Hug

И аз ще чакам снимки с нетърпение.

Е, това е за сега. Предполагам се досещате, че ще съм още дълго тук  Embarassed
Сега отивам да се потя над  newsm39.
До после Heart Eyes

# 238
Elia gg-подала съм молба само в една градина като бяхме малки и поради същата причина не ни поискаха в други две.Късмет на теб и дано всичко се подреди.

Vst 80 това спане да не е от зъбки, защото понякога доста често и при нас се появява това спинкане по начесто и някои път едвам издържа до последното вечер след къпане.
Играчките- ами най интересни са тези джвъчки, които стават като играчки, стават за хапане, мачкане и т.н.Мн. често си играем с кутии, опаковки, кърпички.Честито ви басеинче-голяяям кеф ще е!

Честито прохождане на Вики и Дани!

Bubcheto браво на Ина!Ние даже труда не си правим да се понадигнем от кошарата, само на моменти се хващаме за ръба и до тук.Ама, няма непроходило дете.
Ember ние се кефим на бравото с ръчички, когато мама пляска с тях

На Aila да са здрави бебчетата и мама и тати да ги гледкат с радост!Много са сладки и как само се изплавят Ваня и Ники.
Блу, не съм гледала, но сте били стахотни, както чувам от коментарите.

# 239
  • София
Със  сигурност е имало доста псувни от съседите по мой адрес като се захванах с чистенето в 22ч Whistling

vst 80пък ако се замисля като тръгнат какво ни чакааа

Честита прическа Ммилена аз не знам кога ще сколасам за това, не се очертава и на село да отидем Laughing

Нори,радвам се,че си успяла,не смеех да питам.
Joy
Ама как успях да ти взема страха с моите свекър и свекърва не ми стана ясно Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт