то утре ще пише за нещо вредно в останалите марки шишета
това било вредно, онова, тук имало нам си какво, там друго... и к`во? да спрем да извеждаме децата си по градинките, щото имало вредни насекоми и подобни, или да му давам да яде и пие от шепата си, щото в нея няма вредни химикали, или да не му давам плодове и зеленчуци щото са пълни с нитрати
шантава работа
!
!
!
,както май правят всичките ни тук лъвове
.
,боцка ли и,не знам,но голям рев му хвърли и като включим,че и от слънцето се мръщи
,ще бъде май, като баща си.
! 
то утре ще пише за нещо вредно в останалите марки шишета
това било вредно, онова, тук имало нам си какво, там друго... и к`во? да спрем да извеждаме децата си по градинките, щото имало вредни насекоми и подобни, или да му давам да яде и пие от шепата си, щото в нея няма вредни химикали, или да не му давам плодове и зеленчуци щото са пълни с нитрати
шантава работа

Ейййй аман от нагласени конкурси - за Айдъла говоря. То бива бива, ама това вече задмина и всичките Биг Брадъри. 
-дай му само километри да навърта.
остана само
и да си лягам най-накрая. Да, ама не....както винаги съм се
и
.

А пък на мен Теодор просто не ми беше симпатичен! 
Незнам, ние също сме с Авент и съм доволна.
Аз отивам на зъболекар

.Абе- интересна работа- как само на мен налита
.И като й се скарам или писна, тя се настървява още пове4е 

Специална честитка за днешната месечинка на Ивчооооо на Elwing и на всички останали сладурченца!

Валка, мерси, злато!
Но ние си караме от началото с Авент. Чико не го иска за хранене, стои за украса или за пиене на вода.
) беше на Лозенец, по-точно там спяхме, а ходехме на плаж в Приморско, където бяха брата на мъжа ми и жена му. Ех!

Препоръчани теми