Отговори
# 210
  • София
  Аз по принцип не ползвам шишета, но стъклените на Бубчето определено много ми харесват. Ако трябваше да избирам и имах възможност, бих избрала стъклото като по-добър материал отколкото пластмасата. Доскоро незнаех обаче, че има стъклени шишета и също ползвах тези на Авент първия месец.
   Да се похваля че вече се изравниха и двете са с по шест зъбки, ако ни се броят общо водим класацията с 12 броя Wink

# 211
  • София
За това ползвам стъклените шешета на Чико Peace

аз пък ползвам avent и нямам намерение да ги изхвърлям  Whistling то утре ще пише за нещо вредно в останалите марки шишета  Crazy това било вредно, онова, тук имало нам си какво, там друго... и к`во? да спрем да извеждаме децата си по градинките, щото имало вредни насекоми и подобни, или да му давам да яде и пие от шепата си, щото в нея няма вредни химикали, или да не му давам плодове и зеленчуци щото са пълни с нитрати  Crazy шантава работа  Mr. Green айде са авент са на ход, да измислят нещо против чико и останалите  Laughing
Hug  Peace
А стъклено при нас ще оцелее 1 минута  Whistling

# 212
  • софия
Днес Найа стана на десет месеца  Heart Eyes!
Честит мини празник и на останалите дечица от отбора  Grinning!

Ние сме още на морето  Mr. Green!Уж,за три дни,а то колко стана  Wink!
От петък до понеделник бяхме във Варна на гости при нашите приятели и там си беше рай,за мен,защото сутрин си ставам слагам Найа в кошарката на Мони,после в проходилката или в надуваем басейн,като на Ния и мога и да се изкъпя на спокойствие и да и направя закуска без да  ми мрънкоти.Само малко на другото детенце му дойде в повече,защото то едно спокойно кротушанче и ПРИ ВСЕКИ РЕВ от Найа,то се разплакваше така жално  Confused!А тя му се радваше много,но хамалската  Sunglasses,както май правят всичките ни тук лъвове  Mr. Green!
Сега сме в Лозенец.тОВА МИ Е Любимото място от нашето черноморие!
Ще се приберем в неделя.
Малко си е не точно почивка,защото Шамо си има работа и само говори по тел.А,нали си мислех,че сме за малко и не взех никакви приспособления,където да я оставя,за малко поне и сега с изключение когато спи ми виси в ръцете и вече изнемогвам,даже май ми се прибира вече  Tired.
Мързи ме да пиша,но като се прибера в Сф,ще съм по-изчерпателна!
Аааа,да ви кажа,че хич не и хареса да стъпва боса на пясъка  Naughty,боцка ли и,не знам,но голям рев му хвърли и като включим,че и от слънцето се мръщи  #Crazy,ще бъде май, като баща си.
Чао от нас милички  Hug Hug Hug!

# 213
  • София
За това ползвам стъклените шешета на Чико Peace

аз пък ползвам avent и нямам намерение да ги изхвърлям  Whistling то утре ще пише за нещо вредно в останалите марки шишета  Crazy това било вредно, онова, тук имало нам си какво, там друго... и к`во? да спрем да извеждаме децата си по градинките, щото имало вредни насекоми и подобни, или да му давам да яде и пие от шепата си, щото в нея няма вредни химикали, или да не му давам плодове и зеленчуци щото са пълни с нитрати  Crazy шантава работа  Mr. Green айде са авент са на ход, да измислят нещо против чико и останалите  Laughing
Hug  Peace
А стъклено при нас ще оцелее 1 минута  Whistling
Шишетата са нечупливи.Нашите хвърчат по 30 пъти на ден минимум! Peace

# 214
  • София
Мислех да си лягам...Ама много се ядосах и място не мога да си намеря.  #2gunfire Ейййй аман от нагласени конкурси - за Айдъла говоря. То бива бива, ама това вече задмина и всичките Биг Брадъри.
Жълтата преса отпреди 2 месеца писа, че Невенчето ще грабне наградата.
Ама прав е мъжът ми - ако ще Карузо да е Теодор победител няма да стане щот няма цици. #Cussing out
Акълът не ми го побира защо правят конкурси, а оставят решението на хора, които не са музиканти и грам не разбират от постановка, техника на пеене, гласови данни, метрика, ритмика и прочие...
Пфу...сори за излиянието, ма съм сама, а Калоян спи и не може да ме изслуша  Mr. Green

# 215
  • гр.София
 Ех,Нана, " на вкус и цвет товарищей нет"! Аз пък Не бях За Теодор.  Пяла съм и поне имам слух,ама перфектното му пеене не ме грабваше. Пък и обичам по-силни гласове.
 Ха,наздраве,и не се ядосвай!

Дани, почти всяка година,откак си имам Пепи, едната от почивките ни е в Лозенец,на квартира.Оттам,лъчове-кеф ти Силистар,кеф ти Резово,аз пък си обичам и Созопол, а Шофьора Grinning-дай му само километри да навърта.

ШИшета ние не употребяваме-много ми е икономична момата,а си имам още стъклени шишета на Baby Nova от баткото-много си ги харесвам. Ама София вода не пие,направо на бира ще минава.

Пепър,кажи кога броите гълъбите на балкона,да минем да ви помахаме.Ти това дете разхождаш ли го изобщо,или като принцесата  в кулата,стоите нависоко и чакате принца!?

Май съм последната за този нощ,тъй че-Добро утро на следващите!

# 216
blanc не си последната  Mr. Green
Има една ненормалница, която до сега  newsm39 jump 1dishes newsm75 newsm28 clean wash 1ironing остана само    bath1 и да си лягам най-накрая. Да, ама не....както винаги съм се  Shocked и ще има пак да  1countingsheep и  smile3529.
Тотално съм изперкала  #Silly  Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе за шишетата - и Лори не ги използва, даже се отнася с отвращение към тях. Моята госпожица признава само обикновени чаши, но и тях рядко използва - не иска да пие това дете вода и това е. А то вече на днешно време наистина не знаеш какво да купуваш, та затова май ни остава само да внимаваме до колкото можем и да се надяваме, че всичко с  нашите мишлета ще е ок.
Дано вашата нощ да е била изпълнена със сладки и спокойни сънища, за разлика от моята  Hug Heart Eyes

# 217
nana77, аз не следих конкурса, но пък смятам, че именно
Цитат
хора, които не са музиканти и грам не разбират от постановка, техника на пеене, гласови данни, метрика, ритмика и прочие
трябва да изберат победителя, защото това е избор на комерсиален изпълнител, така че целта е точно това - изпълнител, който има потенциала да прави хитове. Peace А пък на мен Теодор просто не ми беше симпатичен! Crossing Arms

blanc, ние вече си пийваме по малко биричка вечер! Mr. Green

Тази нощ Георги беше много неспокоен и 1 час рев, но отново зъб --- няма!!!

# 218
Офф пак ново шашкане на мамите с тези статии за шишетата и вредния химикал. Хм.. newsm78 Незнам, ние също сме с Авент и съм доволна.
Тук си имаменови грижи... Даниел леко скърца със зъби, но когато е буден, върти се нервно когато спи и на мун ми щукна че може би го мъчат глисти. Всички останали смятат че си внушавам, че няма начин, че ако са глисти или острици ще скърца вечер със зъбки, ще повръща, ще реве.... Но, аз изпаднах за кратко в сериозни тревоги. Педито ни даде направлениеи ще отида до лаболаторията в понеделник за мое лично успокоение. Дано греша.
За Мюзик Айдъл...хм...поредния нагласен конкурс, но поне хубави гласове имаха. Аз вместо да подкрепям съгражданите си Красимира и Стефан смятам че той пееше добре, но тя има по специфичен глас за определен тип музика. Харесваше ми онова непринудено момиче от Дряново, както и Кремена.
Ставам, че ще оправям дрешките на дребния. Впрочем нас ни мъчи 5-тия зъб. На консултацията ни казаха обаче че няма да избие скоро. Даниел е наддал само 200 грама. Cry

# 219
  • София
Колкото и да се измъквах,отлагах и шикалкавех,Ина вече ходи сама от единия край на стаята до другия,та ще се правим прощъпулник,ама ще е следващата неделя,че тази ще прави на племенника.Абе не ни е лесно.Влезнах само да ви напиша това и да ви пожелая много слънчев ден HugАз отивам на зъболекар Close

# 220
Добро утро,момичета! Буб4е, 4естити ходещи кра4ета на Ина.Колкото и да не ни се иска от една страна този момент да дойде- няма на4ин. Белите тепърва предстоят Crazy
Karim , не се притеснявай за наддаването.Ве4е ще наддават по толкова.И Дари този месец е +200гр и +2см.След в4ерашнат аконсултация резултатът е  9700 /72см.
Явно пове4ето бебоци влизат в гадния период на зъбоникненето.Дари все още си е с 2-та долни зъба( от 2 месеца),но я мъ4ат ужасно горните( предполагам Rolling Eyes).Не ми дава нито да видя, нито да мажа.АБе- ужас. И постоянно иска да гюхапе каквото види( особено клю4ове).Аз ве4е имам белези от нея- ще трябва д ами пише извинителна бележка пред баща й hahaha.Абе- интересна работа- как само на мен налита Thinking.И като й се скарам или писна, тя се настървява още пове4е ooooh!
По НОва година бях подала молба за детска кухня и от в4ера трябваше да взимам ве4е от там.ХОдих само да взема картата за да ми пазят за всеки слу4ай мястото. И Дари не яде доста неща, така 4е по-нататък  се отлага този вариант. Сега да ви кажа, невероятно но факт- Дари са я приели на 2 месета за ясла Shocked.Сега съм в 4уденка кое да избера( ако въобще я пусна).
Хайде- спирам засега, 4е къщата ми е нагоре с краката Embarassed и трябва да свърша това-онова докато  Дария спи. Да писане Grinning

# 221
  • варненка от София
Добър ден и от нас.

Ние сме във вихъра на зъбоникненето без видим ефект, обаче. Та имаме кашлица, имаме сополи, Шушето едва диша, леко повишена температура, но пък за сметка на това е по-палава и върши повече щуротии. Вчера от яд на аспиратора за нос, че я измъчвам с него, просто реши и глътна силиконовия накрайник. Аз като с опит в бъркането в гърлото шмугнах пръста до гръкляна, напипах силиконовото чудо, но то се шмугна надолу. Сега го чакаме на митницата Mr. Green. По този начин Шушелия се захрани и със силикон, като и има вече първия силиконов имплантант. hahaha

Нана, аз харесвах и двамата, но сякаш клонях за Невена, та в този дух на размисли, позволи ми да не се съглася с теб, но всеки пък има право на мнение и свобода на словото.

За шишетата не коментирам, ние сме ползвали от всички споменати продукти, имаше такава тема в другия подфорум за майчетата и бременилките.

Бубчеййй, да са ви игриви крачетата, бягащи и силни, да е здрава Ина, а ти да имаш сили и нерви да я удържаш. Аз мойто дете не искам да прохожда, не ми се мисли какво следва. На теб лек зъбар.

Дани, първата среща с пясъка явно е неприятна, Шушата също се дърпаше, но пък като видя водата забрави, че й е гадно и имаше мерак да се потопи.

# 222
 newsm67 newsm67 newsm67 Специална честитка за днешната месечинка на Ивчооооо на Elwing и на всички останали сладурченца! ura  ura  ura

Малииии честити крачета на Ина   bouquet
Май и Дани на eli_ym  беше направил няколко крачки, честито и на малкото мъжле  Heart Eyes

Ние сме си тутливички и такива занимания все още са ни неприсъщи  Mr. Green Но пък си имаме 7-ми зъб чакаме и 8-мия  Grinning
По цял ден сме на вън и съответно нито чета, нито пиша и се гордея с вас че се справяте отлично с тия неща Mr. Green

Karim
, дано си въобразяваш наистина  Praynig

Относно Айдъла аз съм доволна от победителката, пее девойчето само наистина е неприятен факта за жълтата преса, за който казваш nana77  Rolling Eyes

А за шишетата не ми се ще вече да се вържа на всичко, което пишат, че ако го правя ще лудна съвсем  Crazy

Айде ставам, че да си обръщаме внимание с мацката  Mr. Green

п.п. marulka_s, айде бе злато от кога чакам от теб да видя надпис:  Имаме си вече зъб Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 07:32 от val_stef

# 223
  • варненка от София
Забравих да питам нещо. Шушелия вече е бодната по баджачето на 3 места от комари, та сках да питам вие вече оборудвахте ли се с репилент и съответно с какъв?

Валка, явно шушата ще ме държи в напрежение с тези зъби до последно. Иначе за сега надписа остава ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ ЗЪБИ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ейййй, ама много си падам по тоя емотикон  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз съм си го кръстила емотикона Нъцки-нъцки  Laughing

# 224
  • София
Привет! Hug
Редно е да почерпя днес  Wink Валка, мерси, злато!  bouquet Вече сме на двуцифрена възраст, колко бързо лети времето!  ooooh!
И аз не харесвах Теодор. Нито като глас, колкото и да е специален и уникален, нито като излъчване ми допадаше. За жълтата преса - бях чувала, че Преслава ще спечели. Така че нагласен или не - крайният резултат от конкурса ми хареса  Mr. Green
Не знаех, че стъклените шишета за нечупливи  newsm78 Но ние си караме от началото с Авент. Чико не го иска за хранене, стои за украса или за пиене на вода.
Дани, искам и аз мореее! Нашият меден месец (медена седимца Crazy ) беше на Лозенец, по-точно там спяхме, а ходехме на плаж в Приморско, където бяха брата на мъжа ми и жена му. Ех!
Пропуснах - честито на Бубчето за проходилата сладурка!  Hug Peace
Ние чакаме братовчедката на мъжа ми, която ще ни гостува за уикенда. Нещо не ми се занимава с нея, Embarassed но нямам избор - идва на лечение тук.
Бланк, Пепър извежда Лора, засичаме се понякога  Wink
Айде, до скоро!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт