. Лорито се сдоби с още няколко нови тоалета и към поясчето попълнихме и ето това басейнче за морето http://www.igra4kite.com/product_info.php?manufacturers_id=51&am … ;products_id=1611.
.
много благодарим за поканата - наистина много ще се радваме да се запознаем с вас /а на татито му стана лошо - пита ме как така не мога да намеря една приятелка на Лори, а са все момчетии 

- забелязах, че май от вечерните ми тренировки се разсънвам още повече, но за съжаление няма кога по друго време да ги правя, а имам мнооооооооого за сваляне
, и спи по корем с дупе нагоре,а аз въобще не я разгъвам,т.к тутакси се събужда.Напоследък успява да заспи и на една страна,гушнала възглавница.
. Не веднъж,а три пъти
Веднъж без звук,после го докарах и на звук,накрая се залепи и моят Петър-малкият...

/. Баткото се включи в разходките и са много сладка картинка /да не забравя да взема апарата и да ги снимам/ .
Важното е, че когато не е болен яде творенията и с охота.
Но както и да е
Сега да я похваля - вече ходи много по-уверено
Като стои облегната с гръб на стената или на спалнята и аз я викам при мен,тръгва сама, без някой да я държи или побутва.Стига до мен доста уверено,а аз стоя на 5-6 крачки от нея.Много е смешна,ходи като наакана
Като почне да тръгва на някъде сама без аз да я викам ще й правим прощапулник.Мислих,мислих и реших,че за мен тогава едно дете е проходило 

Двама се карат,трети печели
Отново сме на линия. Снощи късно - късно се прибрахме в СОфийско. Имам 4увството 4е съм отсъствала поне 2 седмици
.Много добре ми се отрази тази по4ивка. Заредих"батериите", та се надявам да изкарам до следващата ваканцийка( кога ли ще е тя...
.За съжаление не помня много от про4етеното
. А и сега ще използвам това 4е Дари спи, за да си взема поне един душ.После сме на консултация..така 4- ще се вклю4а по-късно. Ей, моми4ета, много ми липсвахте, да знаете
.Не помня от кога не съм била в такова информационно затълюмнение и без нет толкова време
Хайде спирам за сега! 

?
.
, че аз вече съм избръмчала с една. Заканвам й се от време на време да я пратя на ясла, ама нали не може да яде всичко засега, та ще чакаме баба й да се пенсионира евентуално 
Да са здрави, весели и умнички!
Но се надявам да се позакрепи и да се видим.
А сами - то ще си е почти като вкъщи

то утре ще пише за нещо вредно в останалите марки шишета
това било вредно, онова, тук имало нам си какво, там друго... и к`во? да спрем да извеждаме децата си по градинките, щото имало вредни насекоми и подобни, или да му давам да яде и пие от шепата си, щото в нея няма вредни химикали, или да не му давам плодове и зеленчуци щото са пълни с нитрати
шантава работа Препоръчани теми