Отговори
# 180
И ние се кърмим още. След нощ като тази, в която през 15 минути проплакваше и искаше да суче направо не знам на кой свят се намирам, но за сега си мисля да се кърмим по възможност до годинката Thinking
Най- вероятно поради зъбоникнене сме криви и кисели.  ooooh! Вчера не е ял почти нищо. Приплака докато вечеряхме и похапна около половин домат, после и малко череши /досега бог знае защо не ги долюбваше много/.
Сутринта ходих до яслата, където възнамеряваме да го отглеждат. Дадоха ми списък с документи и изследвания, но задължително условие е да върви. Ние определено не вървим, ама дано да има раздвижване в тази посока... За сега пълзим със скоростта на светлината и вървим много уверено, ако сме подпрени / хванати за мебел.Отпуската на майка ми е до края на юни...стискайте ни палци нещата с яслата да се наредят и да не се налага да търсим жена, която да го гледа за 2 месеца  Praynig
А иначе- за яслата- обстановката е добра, но най- малкото дете е на 1г. и 10 месеца  ooooh!
Някой друг да го тресат подобни вълнения?

# 181
Това дъждовно време ме подтиска и приспива. Но Тони още не иска да заспива. И ние нямаме още зъбки, но от известно време доста се лигави, вечер мрънка и май по-голямата част от нощта прекарва при нас на спалнята. Снощи заспа при нас и към 3 ч. го преместих в неговото легло, а сутринта към 6 ч. отново беше при нас. Но така ми е по-лесно да суче докато и аз дремя,защото иначе не мога да се наспя.
bubcheto15 благодаря за пояснението за кръщенетата. Че бях изпаднала в голяма чуденка как ще го организирам.
elia_gg дано да се уредят нещата с яслата,че иначе ще ви е доста трудно.

Иван Звездев готвят с докторката за децата. Интересно пюре с череши и пиле.

# 182
Добро утро Laughing
  Успях за малко да се добера до компа,но ще наваксам с четенето по късно Embarassed
     Ще почерпя с по кафенце,да се разсъним Grinning
  При нас положението е едно и също.По цял ден ако сме вкъщи на ръце Twisted Evilили обикаляме улиците,което ми е добре,че поне стои в количката пу...пу...
Нямаме си зъби още и май скоро не се виждат Mr. Green
  eli_ymчестити първи крачки PeaceНаско си ходи хванат за ръце,но нямам зор да прохожда скоро Simple Smile
 За кръщене и аз мисля На годинката,но ще видим до тогава има време,какво ще ми мине през главата Wink
       Лек ден  bouquet от нас,че пак се развихри зверчето Mr. Green

# 183
elli78, плийсобясни ми как качваш снимки по този начин? От 10 мин се опитвам и не ставаааа. Оффф.

# 184
  • София
Е,просто това време ме съсипва Crazy
И като капак Ина е просто безумно кисела.Не е истина CloseБях вдигнала килимите в нашата стая,но днес ги върнах обратно,че върху тях поне ходи спокойно.Иначе върху ламината се разчеква лекинко.Да ама от както откри ходенето по килима няма спиране TiredА мен все пак си ме е шубе да я оставя сама и вече не знам на кой свят съм.Не иска да яде на обед и грамче,имам чувството,че ще й се пръсне горния венец,така се е подул,а още не е избил поне един от четирите наболи горни зъби.Вдига температура,давам ,Осанит,Камомила,мажа с Калгел и ефекта е твърде временен Rolling EyesМрънкането и реването са постоянни и непрекъснати,изрината е по лицето и изобщо днес ни е кофти ден SickОтивам да се пробвам да я приспя,пък дано поне да се наспи,че 100% тя се мъчи повече от мен Cry
Съжалявам,че само се оплаквам,ама после пак ще пиша.

# 185
Здравейте и от нас!
Ние днес сме в по-голям състав, защото кака ни нещо се сополиви и я оставих вкъщи. Та току-що събуди малкия и направо съм й бясна. А и както е дъждовно, усещам, че до края на деня ще бъде набита, от беля на беля върви. Сега е взела една фибичка и иска да му направи прическа  Joy , а той е подстриган почти нула номер.
Може ли да помоля Бубчето или Блу да ми оправят името на първа страницата, където са мерките на децата, написали са ме adrianski  Grinning
Предварително благодаря!

# 186
Здравейте мацки  Hug
Лявата страна ми е цялата схваната и ужасно боли,незнам как ще я карам днес  Cry
Vst_80 направо ти завиждам /благородно/ за спането на Лори  Heart Eyes,ние сутрин най-късно до 9.30 и сме станали  Mr. Green и после спи следобед 2 пъти по 20-30 минути и това е  Mr. Green
Ели добре че Насето все пак стои в количката,че Даяна от известно време с едната ръка я нося,а с другата бутам количката,много е гадно и това ми го прави вече почти на всяко излизане  Shocked
Elia_gg и аз съм подала молба за ясла и на мен ми казаха,че трябва да ходи стабилно,за да я вземат  Peace /но при мен малко се промениха нещата и сигурно ще си изкарам майчинството до края/  Wink
Аз все още изчаквам с кухнята,че Даяна от жълтъка изби ситни пъпчици и педито каза да изкачам докато направи 1 годинка или ако искам да взема 1-2 пъти храна и ако не избие отново да и взимам от кухнята,ако не аз да и готвя,но без яйце  Wink
Дано днес бебчета да ви слушкат много,че в това кофти време в къщи съвсем ще луднем  Peace Heart Eyes

# 187
Здравейте и от мен!
Времето наистина е много гадно!  Wear Umbrella buria
Но май го дават да се подобрява тези дни, така че чакам с нетърпение слънчицето, че тоя дъжд и мрак навън наистина са подтискащи. Weary
miss_74 незнам какво е това нашто чудо - дали е за завиждане или  newsm78. Аз нали съм си паника вече започвам да й се шашкам. Ето днес станахме към 11 и към 12.30 вече ми беше надула главата от писъци - иска да спи и това е  smile3507. Сега се е проснала блаженно на люлката и си спинка, а съм сигурна, че няма да се откаже след това и от следобедния сън - това вече се повтаря доста често. Незнам дали е нормално  Thinking
Ние също сме от кърмещите се, а и често ни се случва да бутаме празна количка  Mr. Green, но забелязах, че моята хитрушка се е научила да ги прави тези неща на определени места, гледам да не й обръщам внимание, но някой път просто е нетърпимо - но пък тя се залъгва лесно с играчки. Така че съм заредила целия кош с всевъзможни дрънкулки, а като ги изчерпаме, започваме да играем с неща, които не ми се иска много да й давам - клончета, пакетчета кърпички, списания или рекламни брошури,  тестери, пликчета и всякъкви такива неподходящи нещица, но вършат чуднаработа.

# 188
Здравейте  Hug,

Ние събота и неделя бяхме по родните си места, ама Ирма беше много кисела. Понеже другите баба и дядо рядко ги вижда, й трябваше половин ден, за да ги остави да я гушкат без мрънкане. Тъкмо разбра детето, че тия хора са от нейния отбор и си тръгнахме. Rolling Eyes
 Ама като тръгнем нанякъде е голяма лудница с тоя багаж. Половината къща по опис се изнася ooooh!

Аз мисля рождения ден на детето да го караме в тесен семеен кръг. И без това се стряска, ако разни хора я напъплят. Иначе за кръщенето не съм мислила newsm78.

На Ирма й се събират поне 5 кърмения в денонощието, но тя не суче по малко - 100тина гр. според кантара. На мен пък лекарката ми каза да я отбия есента, лятото не било подходящо. На детска кухня още не се престрашавам да я запиша, а и навсякъде чувам, че готвят предимно месо.

Иначе прави по няколко крачки, като се държи за дивана и страшно се вбесява, че не може да ходи хубаво. Сутрин се разхождаме човешки, следобед се носим и возим количката празна. Давам й да си играе с всичко под прекия ми надзор...

Елиа, успех с яслата!

На всички пожелавам слънчев ден!

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 13:45 от Ммария26

# 189
Здравейте!

Честито на всички празнуващи!Честити проходили крачета на Виктор на Mavi и Дани на Eli_ym!Сигурно има и други проходили бебчета,които обаче не са обявени официално. Grinning

И тук времето е ужасно,мрачно,вали... сутринта правихме едни сложни схеми кой да вземе храната от кухнята,че в тоя дъжд не могат да излязат с Вики. . .И като споменах за кухнята да попитам тези мами, които взимат храна и мислят да ходят на море как ще се справят?Мислим да ходим на море за 5-6 дена, но какво ще й давам да хапва - Вики не иска да яде от готовите пюрета,там няма да мога да й готвя и съм в една чуденка.Някакви идеи  Thinking Simple Smile?

MimSss,дано повече да не ви се случват такива неща. PeaceАма сега е неизбежно,тепърва ще има цицини и натъртени дупета.
Vst_80,точно тези "неподходящи нещица" са най-интересни на Вики.Играчките само ги прехвърля, обаче някоя торбичка,щипка,кутия,списание да й дам - по половин час може да си играе.
Иначе ние сме добре, Вики вече се научи да казва чао,маха с ръка,показва с пръстче какво иска.Не е онова неразбиращо човече. Mr. GreenА как крещи с цяло гърло... ooooh!
Аз от месец сигурно я уча да прави "браво" като пляска с ръце...е, не и не.Не ще!И вчера както си стоим с татко й (той я беше гушнал) обърна се към мен и почна да пляска с ръце и да се смее.И днес цял ден само това прави. Laughing
Гледам че се "мерите" Simple Smile,Вики май е една от най-високите дами - 75 см.
И последно че направо прекалих - как приготвяте кус-кус-а?Прочетох че няколко мами вече дават.
Сега ще поработя малко, а довечера ще гледам Blueeye,че ме заинтригувахте.
Тук пекна слънце! #CrazyЕдва ли ще се задържи...но пожелавам и на вас малко слънчице! Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 14:43 от Ember

# 190
Ку-ку, ето ни и нас! Mr. Green

Ние днес направихме една доста мокра разходка, но пък Гого спа 2 часа навън което не се беше случвало мн-оо-гоо отдавна! Wink
Нашият рожден ден ще го празнуваме на морето, така че на място ще се ориентираме,а като се върнем и в тесен семеен кръг. Много ми се иска да направим и един общ рожден ден на августинчетата! Hug

vst_80, празната количка ми е много познато явление! Grinning А кошарата е много удобна, но ако Лори иска да седи в нея, защото при нас вече е почти невъзможно.  Затова може да ни дойдете на гост - хем ще запознаем бебчовците, хем ще ни пробвате кошарата! Hug

А нашителюбими играчки са: CD, дискети, кондензаторчета, кабели и отверки от тате, който е вадил и залепен изолирбант на небцето. Mr. Green А, да, обичаме да блъскаме жирафчето на Памперс в земята, както и една писукаща кравичка - подарък от леля Dreams. Heart Eyes

pepejeans, и ние сме почти само на кърма, таке че споко! Peace

# 191
  • София
 smile3511 писах писах #Cussing out и ми изтекло времето МИМКА МУ!!!!!

# 192
  • София
Елиа нас няма да ни вземат тази година, пък аз много се надявах. И сега още съм объркана с плановете си занапред , дано вие се

преборите Heart Eyes

Бубче  за кръщенето на Ина ли си пазарувала или ще сте кръстници на друго дете? Яна е същата , то нямам и сили да се оплача от нея smile3507

Вече не помня какво друго писах.

А нашителюбими играчки са: CD, дискети, кондензаторчета, кабели и отверки от тате, който е вадил и залепен изолирбант на небцето. Mr. Green А, да, обичаме да блъскаме жирафчето на Памперс в земята, както и една писукаща кравичка - подарък от леля Dreams. Heart Eyes
nazemiata

# 193
  • София
   Влизам само да почерпя, днес мадамите стават на 10 месеца  Simple Smile

Едвам успях да ви изчета и когато имам време ще се опитам да понапиша нещо за нас и да отговоря на някои от въпросите. Таткото отново е в командировка обаче и съм сама с тях, а и това време е ужасно.
  Ето и едно клипче от нас - Клипче. Ники отскоро хапе Ваня когато и открадне играчка, а ако не докопа нея се хапе сама....  Simple Smile

# 194
  • София
ами сетих се... Embarassed

за кухнята Яна яде от около 3 седмици и на мен ми се вижда мазничко и има доста месни папкания, но не е задължително да даваш

всичко, аз преценявам , а тя си папка.

ние се кърмим само сутрин исках да я отбивам като мислех, че може да ни вземат на ясла, но уви...  

и още нещо имаше ама да ме прощавате, не помня, пък и сигурно ви досадих, за което се извинявам  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт