Вчера не е ял почти нищо. Приплака докато вечеряхме и похапна около половин домат, после и малко череши /досега бог знае защо не ги долюбваше много/.

Наско си ходи хванат за ръце,но нямам зор да прохожда скоро 

от нас,че пак се развихри зверчето 
Бях вдигнала килимите в нашата стая,но днес ги върнах обратно,че върху тях поне ходи спокойно.Иначе върху ламината се разчеква лекинко.Да ама от както откри ходенето по килима няма спиране
А мен все пак си ме е шубе да я оставя сама и вече не знам на кой свят съм.Не иска да яде на обед и грамче,имам чувството,че ще й се пръсне горния венец,така се е подул,а още не е избил поне един от четирите наболи горни зъби.Вдига температура,давам ,Осанит,Камомила,мажа с Калгел и ефекта е твърде временен
Отивам да се пробвам да я приспя,пък дано поне да се наспи,че 100% тя се мъчи повече от мен 
, а той е подстриган почти нула номер.

,ние сутрин най-късно до 9.30 и сме станали
/но при мен малко се промениха нещата и сигурно ще си изкарам майчинството до края/ 

. Аз нали съм си паника вече започвам да й се шашкам. Ето днес станахме към 11 и към 12.30 вече ми беше надула главата от писъци - иска да спи и това е
. Сега се е проснала блаженно на люлката и си спинка, а съм сигурна, че няма да се откаже след това и от следобедния сън - това вече се повтаря доста често. Незнам дали е нормално 
,
.
?
Ама сега е неизбежно,тепърва ще има цицини и натъртени дупета.
,Вики май е една от най-високите дами - 75 см.
Едва ли ще се задържи...но пожелавам и на вас малко слънчице!

А кошарата е много удобна, но ако Лори иска да седи в нея, защото при нас вече е почти невъзможно. Затова може да ни дойдете на гост - хем ще запознаем бебчовците, хем ще ни пробвате кошарата! 

Препоръчани теми