Отговори
# 195
Здравейте и от мен и спящата красавица!  Grinning
След като проспахме почти целия ден си направихме една много приятна и ползотворна  Mr. Green разходка с татито по магазините - тези дни май не му върви много  smile3503. Лорито се сдоби с още няколко нови тоалета и към поясчето попълнихме и ето това басейнче за морето http://www.igra4kite.com/product_info.php?manufacturers_id=51&am … ;products_id=1611.
А пък аз се сдобих с  newsm39   Laughing
Ember на мен ученето на браво, няма го и няма, чао и здравей  ми отне близо 4 месеца, но сега пък ги използва непрекъснато, а даже някой път се буди от сън, ръкопляска си няколко пъти и продължава да спи  hahaha.
AndyB Hug много благодарим за поканата - наистина много ще се радваме да се запознаем с вас /а на татито му стана лошо - пита ме как така не мога да намеря една приятелка на Лори, а са все момчетии  Mr. Green, че той от сега си я пази,много е смешен/. Само незнам с тази мойта спяща красавица как ще го организираме - най-много да проспи срещата си с Гого Sleeping
Aila честита месечинка на твоите красавици. А клипчето е страхотно - много са сладки  Heart Eyes

За яслата и аз се бях замислила, даже гледах някаква частна, която доставя на адрес, което ми е удобно, защото често ходим при родителите ми, но за сега сме на кърма, пюренца и каши - така че за морето няма да имам проблем.
А относно яслите - на мен за сега не ми се налага да давам Лори и аз съм щастлива защото хич не ми се иска. Работата и дечицата ми страшно ми липсват, но докато мога ще си гледам детенцето - та ако закъсате свиркайте - може пък да си направя една малка забавачка вкъщи и така хем ще съм си с детенцето, хем няма да ми липсва работата Laughing
Е, това е засега че прекалих   Embarassed
Аз тази нощ май пак ще  1countingsheep - забелязах, че май от вечерните ми тренировки се разсънвам още повече, но за съжаление няма кога по друго време да ги правя, а имам мнооооооооого за сваляне  badscale

# 196
  • гр.София
 Привет и от нас. И на мен ми е едно тегаво в това лошо време.Два пъти излизаме и ни подгонва дъждът,ама аз упорито стоя под една стряха със София на ръце-да подиша чист въздух.Ако не излезем,вечер не заспива. Вчера пък джапахме с чадър по локвите-нямаше други луди като нас.
 И се кърмим-само да ме види полегнала и веднага ме полазва Grinning, и спи по корем с дупе нагоре,а аз въобще не я разгъвам,т.к тутакси се събужда.Напоследък успява да заспи и на една страна,гушнала възглавница.
 Елвинг,всеки ден го започвам с идеята да ти звънна за среща,ама времето ме отказва Tired

Дриймс,на теб специални благодарности,че гледахме Блу newsm20. Не веднъж,а три пъти GrinningВеднъж без звук,после го докарах и на звук,накрая се залепи и моят Петър-малкият...
 Блу,ако не беше тая музика,дето водещият я спомена едва при третата мацка-направо си бяхте финалисти.Сигурно ненарочно,но си беше подвеждане това изреждане на изкуствата. Абе,яд ме хвана и мен.
 Айла,все по-леко да става гледането на Ваня и Ники,да са ти весели и здравички!

Заминавам да гладя-имам работа за целия китайски народ,та може пак да се вясна насам.

# 197
  • София
Добро утро на всички!

Гледам, че обсъждате яслите. Аз определено мисля да не пускам Калоян на ясла. Ще се опитаме с татито да си го гледаме до 3 години и тогава направо на градина. За гледачка нямаме пари, бабата ни е млада и работи. Добре че двамата сме на смени и ще се опитаме да комбинираме по някакъв начин. Wink

При нас кухнята е балансирана. Ако супата е с месо, второто е постно и обратното, но не готвят мазно. Вчера обаче имаше крем какао. Доста се зачудих дали да му го дам, но като го опитах май какаото беше в минимално количество и му го дадох.

Ами това е от нас. Днес ще ходим да му купуваме сандалки. Дано изгрее слънцето та да има кога да ги носи Joy

# 198
  • София
nana77 и за нас вчера имаше крем какао, но аз предпочетох да не й го давам и сутрина го закусих Embarassed За папкането с месо исках да

кажа, че всеки ден ми се струва, че има такова....пък аз не й давах всеки дем месо, ами редувах зел.пюре със сирене, зел пюре с 1/2жълтък и

месно....

Aila честита месечинка ма малките госпожици, да растат здрави и щастливи Heart Eyes

# 199
А тук почти не валя. Ама така си е в дълбокия североизток- кога сме били като хората  newsm78
Вчера духаше силно, но излизахме /след работа/ в парка. Виктор иска да ходи, да ходи, да ходи /ох, само да има здрави кръстове  ooooh!/. Баткото се включи в разходките и са много сладка картинка /да не забравя да взема апарата и да ги снимам/ .
Най- любимата ни играчка вече са ключовете- за колата, та пада голямо убеждаване да ми ги даде, защото иначе няма как да потеглим  hahaha
Ние на кухня не ходим- готви баба му, като сътворява невероятни комбинации  newsm78 Важното е, че когато не е болен яде творенията и с охота.
И два реда за оплакване. Столчето ни за кола е на 2 месеца и вече се скапа закопчалката на коланите. Да имате идея в какъв магазин могат за бъдат открити такива закопчалки ?/столчето е Бертони, ама моделът ще по потърся, за до го напиша точно/

# 200
  • София
Здравейте,момичета Heart Eyes
Днес определено ми е по-ведро,едно заради слънцето,а и второ защото Ина е по-спокойна.Което пък и малко ме притеснява,защото още няма избили зъби и явно това е била само първата криза,сигурно ще избият при някоя от следващите CrazyНо както и да е StopСега да я похваля - вече ходи много по-уверено PeaceКато стои облегната с гръб на стената или на спалнята и аз я викам при мен,тръгва сама, без някой да я държи или побутва.Стига до мен доста уверено,а аз стоя на 5-6 крачки от нея.Много е смешна,ходи като наакана hahaha JoyКато почне да тръгва на някъде сама без аз да я викам ще й правим прощапулник.Мислих,мислих и реших,че за мен тогава едно дете е проходило Crossing Arms
Нори,Ина ще кръщаваме,ама пазарувам аз,защото с кумата така се разбрахме.Иначе става много сложно,тя живее в  Люлин,аз в Младост,на работа е и доста трудно ще се съчетаем,за да ходим по магазините. Whistling
И аз не мисля да давам Ина на ясла.Дано да успеем с бабите да се справим някак.Едната е в Сандански и тя не може да ни помогне за това,та си мисля до обед да я гледа прабабата,а следобед майка ми,която просто няма да работи на 2 смени в училището.Това за момента,в който ще почна работа естествено Peace
Кухнята май вече писах,че не ме радва като идея докато съм си вкъщи,а за после ще видим Thinking
Като пуснах на Ина клипчето на Ники и Ваня,тя много държеше да влезе в компютъра при тях,за да им вземе лъжицата JoyДвама се карат,трети печели Twisted Evil
Отивам да се стягаме за разходка Hug

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 09:38 от bubcheto15

# 201
Здравейте, момичета. PartyОтново сме на линия. Снощи късно - късно се прибрахме в СОфийско. Имам 4увството 4е съм отсъствала поне 2 седмици Crazy.Много добре ми се отрази тази по4ивка. Заредих"батериите", та се надявам да изкарам до следващата ваканцийка( кога ли ще е тя...  Rolling Eyes).Едва успях да ви из4ета, но - успях Peace.За съжаление не помня много от про4етеното Embarassed, така 4е, ще ме извините...Имам много да пиша, но - няма кой да ме 4ете Joy. А и сега ще използвам това 4е Дари спи, за да си взема поне един душ.После сме на консултация..така 4- ще се вклю4а по-късно. Ей, моми4ета, много ми липсвахте, да знаете Hug.Не помня от кога не съм била в такова информационно затълюмнение и без нет толкова време Sick Хайде спирам за сега!

# 202
Привет и от нас....
Искам и ние да се запишем на кухня,ама наблизо нямам нито една удобна.......,пък дали ще ни приемат е друг въпрос.
Някой чувал ли е отзиви за детска кухня Ози-те имат опция да ти доставят храната в къщи???? newsm78
Много сладки са мадамите на Айла!!!
Нашата нова любима игра е да се изправяме в леглото,да пуснем ръчички с трепетно очакване какво ще се случи и бам-да паднем по дупе.След което много бързо се изправяме,за да тупнем пак!!!И така 20-30 пъти!! Party
Велмар-добре се завърнала!!
Бубче-какво слънце? Тук при нас е страшна мъгла и е доста студено newsm78

Честит 10-месечник на всички лъвчета родени на 7-ми... това са тигърчета,ама карай

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 09:46 от mmilena

# 203
  • София
Разходка,ама по-после,че Ина заспа.Ами така е като стана в 6 часа Tired
Ммилена,братовчедка ми си поръчваше от там и малко нещо не и се понрави съвсем.Не помня какво точно,но освен всичко друго излиза доста скъпо.Но пък хубавото е,че днес можеш да си поръчаш,а утре като не искаш-не поръчваш Peace

http://www.ozi-food.com/ сигурно си го разгледала,ама аз да ти го пусна все пак Hug

# 204
  • В ЛЮтеницата
Бубче, къде го видя това слънце - тук такава мъгла е паднала, че ще се загубим, ако излезем  newsm78?
Чета ви, но не успявам да попиша, защото Лора е нетърпима - по цял ден сме на ръце, а вместо да се отпуска да прохожда - започна да я е страх - може пък да е за добро, но ръцете ми са до коленете и стойката ми вече е на горила  Twisted Evil.
Играчките и са капачките от бурканчетата, щипките от простора, естествено с дистанционното, а оня ден така олигави дом. телефон, че спря да работи, докато не изсъхна. По цял ден гледаме на балкона гълъбчетата и колите, които минават и им вика бръм-бръм. От време на време научава по нещо и го повтаря за около седмица, но след това не ми е ясно дали го забравя, дали е инат или просто й омръзва, но спира. Така стана и с боц и с чао...
Блу, още не съм те гледала, но по това което чета сте били супер!
Другите "горчивки" да ни подсетят навреме да ги гледаме!!!
Започнах да се оглеждам за оферти за море, ама ако не побързаме ще ни резнат главите с цени. Голямата чуденка е дали да си вземем баба, която да помага, ама и да ни ходи по нервите или да се борим с диването сами. Май ще е второто. А се чудя и дали е добре да пътуваме вечерта, когато заспи, но 5-6 часа в столчето ще се вдърви  newsm78.
Ммария26, не е ли топло за чувалче? Или има и по-тънки?
Айла, за пореден път се възхищавам как се оправяш с две госпожици  Hug, че аз вече съм избръмчала с една. Заканвам й се от време на време да я пратя на ясла, ама нали не може да яде всичко засега, та ще чакаме баба й да се пенсионира евентуално  Crossing Arms
Уф, след една година в къщи - започва да ми е все по-трудно да напиша нещо смислено, ама вие да четете през ред  Twisted Evil!

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 10:46 от Pepper

# 205
  • София
Привет! Hug
Честито на днешните месечинковци - най-голямата група в отбора ни  Party Да са здрави, весели и умнички!  Heart Eyes  bouquet
Бланк, времето май не е с нас тези дни.  Tired Но се надявам да се позакрепи и да се видим.  Peace
Ние вчера бяхме на бебешки рожден ден, видяхме се с братовчедите на Ивчо. Той се държа изненадващо прилично.  Mr. Green
Блу, и аз още не съм намерила време да ви гледам  Embarassed
Кухни, ясли - нъц! Още не ядем всичко, а пък нямам и намерение да започвам работа, така че ще се гледаме вкъщи и ще папаме бебешки храни.
Пепър, на нас свеки ни предложи 2 варианта - или да дойде с нас да помага, или да й го оставим, но нещо и двата не ми се нравят  Joy А сами - то ще си е почти като вкъщи  Rolling Eyes Не знам, най-много да идем за 1 уикенд, колкото да видим морето, че много съм се затъжила.  Sad
Айла, хапането ли е причина да издърпваш лъжицата от ръката да едната и да го даваш на другата  Mr. Green (не ги различавам, затова не ги наричам по име  Embarassed ) И пак казвам - чудя се как се оправяш с двете сладурки!
Днес май ще е хубаво времето. Пу-пу!
Хубав ден!   bouquet

# 206
Мили мами, http://club.biberonbg.com/read.php?9,488438  нямам думи ве4е

# 207
  • София
За това ползвам стъклените шешета на Чико Peace

# 208
  • у дома
За това ползвам стъклените шешета на Чико Peace

аз пък ползвам avent и нямам намерение да ги изхвърлям  Whistling то утре ще пише за нещо вредно в останалите марки шишета  Crazy това било вредно, онова, тук имало нам си какво, там друго... и к`во? да спрем да извеждаме децата си по градинките, щото имало вредни насекоми и подобни, или да му давам да яде и пие от шепата си, щото в нея няма вредни химикали, или да не му давам плодове и зеленчуци щото са пълни с нитрати  Crazy шантава работа  Mr. Green айде са авент са на ход, да измислят нещо против чико и останалите  Laughing

# 209
  • София
Всъщност исках да донапиша,че ги ползвам основно, защото Ина не пожела други,ама след първото изречение девойката ми изтръгна клавиатурата,а в жалката борба да спася нещо от компютъра,без да исках публикувах поста си недонаписан Whistling

Общи условия

Активация на акаунт