Недоносени деца - 1

• 22 377
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
ivanah благодаря ти за бързия отговор   bouquet

# 76
  • Добрич
Добър вечер, момичета Hug

Много се радвам за Вас mim40 , стисках ви палци. Малчо наистина е герой.
Дано и при viki i mama вече да е всичко ок Praynig

Добре дошла на julia asenova  bouquet.

Лека вечер момичета, че малкия вече ме чака да си лягаме Laughing

# 77
Ха да ни е честито показването на първото зъбче! tooth
(долен десен първи резецgrinning012

# 78
Здравейте момичета  bouquet
Благодаря ви за подкрепата и молбите,дано са се чули,че наща одисея е дълга,но пък се надявам да се види края и ,особено след тази операция,осма поред Tired
Иначе операцията е много успешна,незнам дали всички тук знаете ,аз се боря моята Вики да вижда нещо изобщо,защото тя нищо не виждаше вече пет години.Сега пиша ,защото операцията беше в Германия и снощи се прибрахме.От техническа гледна точка операцията е изключително успешна,но дали Вики ще успее да развие зрение ,зависи от нея самата,природата и Господ Praynig
А сега ще наклепам   mim40 Mr. Green-Как можа въобще да си помислиш нещо такова #2gunfire,направо те застрелвам Laughing
Аз съм ви толкова благодарна ,че сте се молили заедно с мен за моето детенце,а Мимчо си мисли ,че ще се сърдя.......-никога Hug Hug Hug
Ето и малко снимчици от нас :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141812
Целуваме ви всичките и всичките ви малки ,сладки бебоци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79
# 80
много се радвам, че операциите на двете сладурчета са минали успешно, дай Боже Вики да прогледне  Praynig
привет на новодошлата мама  Hug

# 81
Мимчо, Вики и мама чудесни новини! Браво на дечицата! Упорито продължавам да стискам палци за Вики да започне да вижда малката душица Praynig
А на Тери честито първо зъбче Simple Smile Да му никнат лесно и безболезнено!

# 82
Лелееееееее   mim40  ,извинявай,толкова бях заета да те вкарам под стола  Mr. Green,че забравих да ви поздравя и аз за операцията,мислих ви Hug ,но пък и бях сигурна,защото Андреев го познавам и знам ,че е направил всичко както трябва,че и повече.Цункай Тери от нас Hug Hug Hug

# 83
Viki i mama, много е красиво в това градче! Вики изглежда много свежа след операцията! Е много са твърди тези деца! Как издържат? На нашата операция имаше едно момченце преди нас, на 9 годинки. Махнаха му киста от оченцето. Беше толкова силно. До операционната отиде само с анестезиоложката, без грам притеснение. Като излизаше от упойката само питаше майка си "Готов ли съм?", а после "Мамо, не мога да повярвам, че това вече няма да го имам!". Като знам някои деца само от една инжекция как пищят! А Тери мрънкаше от началото след като го събудиха, на втория час вече беше свежарка - пи вода, после го нахраних (нямаше проблеми). Анестезиоложката реши да ни пусне преди да са изтекли 3те часа, защото той вече се смееше. Похвалиха пациентите и много им се радваха на децата. Доволна съм от целия екип и съм им страшно благодарна!

# 84
  • Добрич
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много се радвам за Тервел и Вики Hug А Вие мами за мен сте мъжки момичета  bouquet

Честито зъбче на Тервел  bouquet

Момичета толкова за днес от мен, но малкия Алекс е постоянно отгоре ми, иска постоянно да ходи и все ме дърпа, така че хайде чао

# 85
Искам да кажа на двете мами, чиито дечица са претърпяли операции /а и на други като тях/- възхишавам ви се, вие сте страшно силни жени! Незнам..но аз все още стискам очи когато на бебчо му слагат ваксините  ooooh! Може би живота и обсоятелствата ни учат да стискаме зъби, да приемаме нещата и да се борим...Вие сте героини   bouquet

# 86
  • Средната земя
Viki i mama, с жани се молим да е успешна операцията не само технически, а и да вижда малкото слънце. Като гледах как мама се усмихва на снимките и аз си помислих колко сила има във вас! Дано винаги минаваме с усмивка изпитанията и дано те са по-малко занапред  Peace

Мим40, честито зъбче и да подарите игли на някой (може и да раздадете във форума  Laughing).
Това го научих наскоро-да пробивали по-лесно зъбчетата  Hug

# 87
Ха-ха, така да бъде! Ами хайде тогава на иглите! Пресни-пресни! needle

Почерпете се, моля!

# 88
  • Добрич
mim40 , благодаря за почерката от игли Joy. Дано ви избиват зъбките без температура, абе без да ги усетите.

Ние имаме 4 горни зъбчета и 2 долни Peace, а утре май ще трябва да направя питка, че вече наистина си купихме бягащи крачета Wink.

Днес времето е разкошно за разходки, хайде чао за сега

# 89
didi_demi, да са ви честити новите крачета!  Hug Много игра да падне с тях! Да са пъргави и здрави! Само да внимават като се затърчат след мадамките   Mr. Green Crazy Wink!

Общи условия

Активация на акаунт