СНБМ - инициативи - 10 част

• 11 391
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Моля, ви нека някоя от вас да се заеме да провери нещата в пощата и да изтрие поне няколко писма, защото е почти пълна, а чакаме мейли все пак.  Praynig

# 211
Цитат
А за БАОО се чудя дали все пак да не им пишем, че не очакваме от тях нещо повече от това, ако ни попитат "Кои организации стоят зад вас?" да посочим и тяхното име.
Все пак не мисля, че е толкова далеч от тяхната дейност, защото хората осиновяват и близнаци, а осиновотелите също имат право на майчинство и също така ще се сблъскат с всички трудности, които имат и биологичните родители на близнаци.
Какво ще кажеш?

Хриси, говорих с тях и ми казаха, че това им е становището. Пак ще им пиша, но не мисля, че трябва повече ги притесняваме, щом така са решили. А дали ще са 9 или 10 или 11 мисля, че не бройката е важна, а наистина интереса, на тези организации да ни подкрепят.

Ще помоля, новите момичета в сдружението да ми пуснат всички координати за връзка с тях, за да мога да ги добавя към общия списък с данни!

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 10:10 от Nasinda

# 212
Кали, оператора не ми е приятел, а колега. Разликата за мен е огромна. Никога не съм имала предвид да се работи с него на приятелски начала и уговорки. Мислех, че въпроса с договора и заплащането сте го уточнили на срещата, която имахте преди снимките. Само не ме изкарвай крива за това сега, защото никога не съм изказвала желание да се работи без договор. Аз не разбирам от писане и правене на договори и това го казах още от началото, че не ми е в компетенцията. Колкото до композитора.......не ми се обсъжда този въпрос, защото и там бях на коренно противоположно мнение. Ако бяхме ползвали примерно Оранжево небето в инструменталния руски вариант едва ли някой си композитор от Русия щеше да дойде да си търси авторските права. Същото се отнася и за много други детски песничи/защото моето виждане беше, че трябва да е детска песничка/.
Ами това е. За жалост когато нещата се правят набързо и в последния момент обикновено нервите се обтягат и се стига до караници и разногласия. Силно се надявам да избегнем този момент.

Въобще не ми е минало през ума да те обвинявам за нищо Peace Вината е моя ако трябва да се търси такава Rolling Eyes А за допълнителните пари това си е чисто изнудване, затова ако правим клип следващия път ще търсим други хора и това е. Аз няма да работя пак с този човек. Дойде у нас, видя къде живеем и реши изведнъж, че трябва да му дадем 200 лв отгоре. И за капак ми обясни, че при такова време много хора отказвали въобще да снимат в такъв ден и един вид трябва да сме му благодарни, че се е навил. Но ти нямаш вина в случая, то си е до манталитет и възпитание, а Любо явно не е подходящия човек за работа с нас, но това нямаше как д аго знаем преди да работим веднъж с него. Майки сме все  пак и 200 лв са си 200 лв за всяка една от нас. Разви ми и още 10-тина теории да ми покаже колко скъпо било заснемането на такъв клип и ми наговори разни небивалици как плащали по 100 евро на човек на масовка, но аз не му останах длъжна. Все пак работя от 3 години и половина в чуждестранна кинаджийска фирма и в Испания и тук, а в този екип всеки се накъса да ме убеждава как аз нищо не разбирам от тези неща. А съм била асистент и откъм продукция и откъм ражисура, че и последната година бях основния кастинг режисьор на фирмата и то за продукции като реклами на Нивеа, Йегермайстер и други такива. Надявам се поне да го харесат момичетата, аз мисля, че с Ренци свършихме добра работа Peace

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 10:32 от mishlentze

# 213
Ще позачистя пощата Laughing

# 214

Има нужда Wink

Аз започвам да творя словото. За АМ ни трябва инфо последно кои точно АМ се поемат от касата, защото Хриси е разбрала, че не са върнали тези за децата с алергии в списъка.

# 215
Айла, моля те за помощ, нали ти четеше доста по темата за кърменето.

Ето какво пиша за кръглата маса, моля те да ме допълниш и да провериш дали това наистина е вярно, за да не се изложа.

Факт е, че поради преждевременно раждане децата свикват по-трудно с външната среда и това важи с особена сила за храната, която поемат. Голяма част от преждевременно родените деца развиват алергии към белтъка на кравето мляко, гастоезофагеален рефлукс, фенилкетонурия. Поради споменатите преди малко причини/тук се има предвид изписването на майкта апреди децата и забраната за достъп или ограничения достъп до децата/ много от децата губят възможността да бъдат кърмени, но и често от стреса на преждевременното раждане и възможните усложнения за децата кърмата на майката спира внезапно.

Въпроса е да искаме намаление на 50% на обикновените АМ при близнаци и при проблем с АБКМ, ГЕБ или фенилкетонурия /ако се сетиш още някоя болест, която да изисква специфична храна казвай/ касата да поема на 100 % тези АМ. Разбира се, това да става след констатация на педиатър, че детето се нуждае от АМ, при невъзможност на майката да кърми пълноценно или при наличие на  здравословен проблем изискващ специфична храна.

Затова и се интересуваме кои млека са поети от касата точно.

# 216
Кали, не исках да го казвам, но аз съм изключително недоволна от работата на Любо. Останах много разочарована. За мен човек, който уж има собствено студио би трябвало да е развил много повече професионалния си потенциал. Обаче той явно е гладен като църковна мишка/както се изрази мъжа ми/ и като видя в какви жилища снимахме реши, че може да изкара някой друг лев отгоре. Аз пък се чувствам виновна, че предложих такъв човек за работата, но нямаше как да знам. За тези пари той не беше взел никаква техника. Нито дългофокусна оптика носеше, за да има по-ефектни кадри, нито пък широкоъгълни обективи. Даже свестен микровон нямаше. Дабре, че монтажиста се оказа добър и успя да монтира нахсинхронния звук. Верно, че 1000 лв. не са кой знае колко много за заснемане на клип, но определено можеше и малко повече. Абе просто съм бясна честно казано. Надявам се все пак да ви хареса това, което сме направили, защото с Кали и другите момичета хвърлихме бая усилия да е гледаемо нещото.
Както и да е. Минало свършено както се казва. Човек се учи от грешките си и занапред ако правим нещо такова ще търсим доказани професионалисти.

# 217
Модула за здравеопазването го кръщавам майчино и детско здравеопазване, а този за средата - Достъна среда или придвижване с близнашка количка.

Като го пооформя след малко ще го пратя на пощата да си кажете мнението.

# 218
Кали, не исках да го казвам, но аз съм изключително недоволна от работата на Любо. Останах много разочарована. За мен човек, който уж има собствено студио би трябвало да е развил много повече професионалния си потенциал. Обаче той явно е гладен като църковна мишка/както се изрази мъжа ми/ и като видя в какви жилища снимахме реши, че може да изкара някой друг лев отгоре. Аз пък се чувствам виновна, че предложих такъв човек за работата, но нямаше как да знам. За тези пари той не беше взел никаква техника. Нито дългофокусна оптика носеше, за да има по-ефектни кадри, нито пък широкоъгълни обективи. Даже свестен микровон нямаше. Дабре, че монтажиста се оказа добър и успя да монтира нахсинхронния звук. Верно, че 1000 лв. не са кой знае колко много за заснемане на клип, но определено можеше и малко повече. Абе просто съм бясна честно казано. Надявам се все пак да ви хареса това, което сме направили, защото с Кали и другите момичета хвърлихме бая усилия да е гледаемо нещото.
Както и да е. Минало свършено както се казва. Човек се учи от грешките си и занапред ако правим нещо такова ще търсим доказани професионалисти.

Което и предложение да бяхме приели щяхме да рискуваме, това да не те притеснява. Дано да имаме и повече пари  за следващия клип Heart Eyes /ако правим такъв, аз бих се въздържала Laughing /

Важното е, че се получи добре /според мен/ Peace

# 219
Според мен си кръсти втория модъл "Достъпна среда". Не знам защо, но този вариант ми харесва повече.

# 220
Да, по -кратко е и кореспондира добре с клипа Wink

Почти съм готова, но за последото ни предложение май трябва да поканим и някой евродепутат от нашите, за да постави този въпрос на европейско равнище. Става въпрос за пътуване на единия родител с бебета - близнаци, което в момента е невъзможно.

Хриси ми звънна, във вторник евентуално в БТВ ще ни дават- Елена и мен. Тя се съгласи да участва, така че чакаме потвърждение от БТВ. Ще им занеса клиповете да ги видят и ако им харесат ще ги излъчват до кръглата маса. Надявам се премиерата им да е във вторник в ефир Flutter

# 221
Кали, моля те да качиш някъде клиповете, много искам да ги видя.
Предполагам, че и всички други момичета се вълнуват.

Възможно ли ти е?

# 222
Момичета, ако има наше участие във вторник по БТВ,

мисля, че трябва да пуснем прессъобщението утре до всички медии!

Иначе рискуваме някои от тях да ни се разсърдят - защото сме предпочели първо БТВ.
Знаете каква е борбата за информация и битката пръв да съобщиш новината.
Нека сме коректни с всички.

Моля ви, до довечера трябва да решим това!

# 223
Кали, моля те да качиш някъде клиповете, много искам да ги видя.
Предполагам, че и всички други момичета се вълнуват.

Възможно ли ти е?

Гери, музиката не е готова на клиповете, утре ще я ми ги дадат готови. Иначе ги имам на диск, но не знам доколко е подходящо да се качат в интернет пространството преди да сме ги пуснали в обращение по телевизиите. В пощата няма как да ги пратя, защото ще я задръстя Confused

Прессъобщението трябва да го пуснем щом разпратим поканите или едновременно с това. А поканите е хубаво утре да ги пуснем, за да не научат от телевизиите ресорните Laughing

Пуснала съм в пощата моите творения, моля ви да влезете да ги видите, защото съм гиформулирала по различен начин и възникнаха някои нови неща, коит осъм включила и искам да знам имате ли нещо против. Текста не е в крайния вариант и през цялото време ще ползвам слайдове и снимки, а още не съм ги описала добре.

# 224
Интересува ме последно какво мога да коментирам по ТВ и какво не. Предложенията да казвам ли и ако не всички на кои да акцентирам - майчинство и достъпна среда, детски зеведения, майчино и детско здравеопазване? Моля да го обсъдим!  Praynig

Хриси, доколкото виждам в пощата на Изабела си й пратила само предложенията, без гостите, а тя искаше да види и тях. Моля те ако влизаш по-късно да й ги пратиш, че сега видях, а трябва да изляза спешно Praynig

Наси, доколкото разбрах си се чула с Изабела, тя потвърди ли , че ще присъства и че ще говори нещо?

Общи условия

Активация на акаунт