1 Юни е сега - ще празнува АПРИЛската тайфа!

• 8 349
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Здрасти банда  Sunglasses

Иzвадих късмет сноЩи, раzбойни4ката си спеШе непробудно до 8 сутринта  Heart Eyes  И сега пак спи, направо само я слагам в леглото и готово.

Кроасан....ами предложихме й, не Ще. Хляб съЩо не иска, много странно  newsm78  Не zнам как все някога Ще премине към обЩа храна. Яде бурканите zа след 12ти месец, с едри пар4енца, но не ги дъв4е  ooooh!  Пар4етата моркови от буркана ги виждам направо пак в памперса  Embarassed  Но сухар и тем подобни дъв4е...  Thinking 

Мис, дай снимки от кръЩенето  Grinning  Поп Дон4о ли беШе?  А zа Балев се о4удвам и се питам дали е наистина тоzи, дето го поzнавам. Малкото му име Светлоzар ли е? Прили4а ли на Ленин?  Laughing  А zа пиШката, в Америка доколкото zнам препоръ4ват да не се пипа (Бубке?) .....така 4е не я мисли  Laughing

Мерси на американките zа отговорите   bouquet  Буби4, баШ марка не мога да ти кажа, Ще купи неЩо в Дисней Уорлд в Орландо, демек тениски с Мики Маус  Laughing  а той трудно може да преценява, трябват то4ни укаzания  Laughing  Ще му кажа zа 18ме. и 2 год, да вzима там неЩо  Laughing 

Краси, аz не удрям Милена, дори по ръцете не. А тя мен, да. Понякога има моменти на агресивност, и аz не zнам от къде. Мисля, 4е е период (ве4ното оправдание, ако има неЩо или е от zъби, или е период  Laughing ). И тя има пове4е респект от баЩа си, но аz си имам обяснение zа това. Той е по реШителен от мен, и това ЩеШ/не ЩеШ се усеЩа.... Та тя усеЩа, 4е при него няма да мине номера и мирясва. И наистина, когато аz съм по реШителна, ме слуШа по добре.

Енви, ето дуШа http://www.kinder-stadt.de/index.html?kat=%2Fkinder.html%3Fid%3D … %3Dks_entwicklung  оба4е в една книга имам друга схема, поради която първо иzлиzат горните кътници, при Милена е така  Thinking  Ето тук е раzли4но http://www.zahndoktor.at/jodokmeier/news/Babys/Milchzaehne.htm

Нунка, 4естит ремонт   bouquet  Какво то4но правят?

Раzходка, ами Милена спи от 1 до 3. Иzлиzаме след обяд, обикновенно след 4.

# 121
Момичета, мерси за бързите отговори!  bouquet
Трябваше, да уточня, че Вили още спи по 2 пъти - приблизително 9,30-11,30 ч. и 14,30-16,30 ч., а навън в количка вече не спи. Tired

Татянка, мерси за инфото за зъбките!  bouquet

Относно респекта към родителя - още не се беше родил Пепи и мъжо го беше съчинил - той щял да го играе "добрия родител" - нямало да се кара, всичко щял да разрешава и пр., за да го обичат повече децата...  Mr. Green Е, на практика не стана точно така... hahaha Сега се замислям, че с Пепи бях по-строга, а сега сякаш се надявам Вили, да взема пример от брат си, т.е. наготово да вижда, кое как трябва да е... Rolling Eyes

# 122
Здравейте мами и дечица  Hug

Не съм влизала във форума сигурно към два месеца  Blush и понеже реших че е крайно време да почна да влизам в него пак, разбира се първо на вас се обаждам  Heart Eyes

Не съм чела назад защото наваксването е mission impossible но виждам по аватарите че децата вече са си... ами, деца, не са бебета вече. Ееееееххх...

# 123
Кажете за добър кожен лекар за Алекс, искам да го заведа, че обрива по лицето не минава от никакви мазила  Tired

# 124
Мецанкеееее....  Hug  Hug  Hug  ЛипсваШе  Wink  Ами тя и Вени колко е порастнала, пу пу  Heart Eyes

# 125
Здрасти и от мен  Hug
Днес щях да легна да почина с Еви следобед ама се зачетох тук и ...

За кътниците- ние сме от нетрадиционалистите, така че аз си трая  Flutter

За следобдното спане - от към 2 до 4на-късно и след това излизаме, че каката я пускат в 4.30 от училище трябва да сме там за да я чакаме  Flutter

По повод на респекта към родителя - струва ми се че понякога прекалявам(най-вече с каката) и от толкова "възпитание" не успявам да се порадвам на детето си  Embarassed А днес попаднах на една книга, в която прочетох следното : "ако сега трябва отново да възпитавам детето си, вместо да си играя на сериозна, ще предпочета серионо да си поиграя с него" и все неща в тоя дух, които ме просълзиха и за пореден път си обещах, че ще се постарая да не съм толкова строга майка   Sad А той респекта ... амим мисля че се учат от отношеноето, което имаме към тях и към останалите  Wink

# 126
Татянче  Hug взаимно е  Grinning

Нещо не мога да хвана всички нишки, ама май много болнички има  Sad да оздравяват по-бързичко

за респект към родителя - каквото и да имате предвид точно - аз самата съм продукт на крайно либрално възпитание, от което имам много по-силен и траен респект към родителите си, отколкото ако се бяха опитвали да ме "респектират" та ще карам с детето в същия дух... но това е просто споделяне на личен опит, наистина не прочетох добре всичко и не съм сигурна дали разбрах правилно темата...

На Янчето - честито ви успешно отбиване след дълго и успешно кърмене!   bouquet Не се чувствай виновна, това е решение което всяка кърмачка рано или късно трябва да вземе, а ако кърменето почне да тежи на единия в двойката тогава отбиването е по-добрия вариант и за двамата. Радвай се на новите ви отношения, които вече са преминали на едно следващо ниво!

# 127
  • Русе
енви, при Диляна излизането е според съня.
Вариант 1 - с един дневен сън: Излиза към 10.30 и се прибира 12.30-13.00 да обядва. Спи до към 15.30, закусва към 16.30 и пак излиза - до около 19.30-20.00.
Вариант 2 - с два дневни съня: Спи преди обяд около 1,5ч. и излиза за кухнята на обяд. Като се нахрани пак излиза ако не е много горещо и късния следобяд дремва вкъщи около 45мин. После пак е навън до вечерта.
Нали се сещаш, както работя, за къщна работа какво остава...  Tired Мъжът ми готви вечер като се върне от работа.

# 128
Юлче, не са ли ти казали какво ще е бебето. Много ми е любопитно.

Ами и на мен ми е любопитно, но е малко още. Може би следващия път след 2 седмици ще се разбере (ако не се крие като Иво, него в 24 седмица чак го разбрахме, щото само се дупеше).

Меци, Невенка подстригвали ли сте я? Тотално е различна от преди, вече си е направо голям човек  Laughing

Елидима, в Нашите деца има една много хубава тема по повод възпитанието, не помня как се казваше и вече на трета страница - май беше нещо от рода на Душите на нашите деца. Виж в нея писанията на Сакри, много са хубави, аз що рев изревах над тая тема(обяснявам си го с хормоните сега  Embarassed) не е истина.  И затова съм още на 6-та страница, имам да си доплаквам  Mr. Green

Айде, ние излизаме за гелче.

# 129
Юлче виждам много хубава втора лентичка си имаш  Grinning леко бременеене, наслаждавай се на тази бременност още повече, вече имаш опит  Simple Smile

на въпроса ти - да, подстригвана е вече 3 пъти, докато и се сгъсти косата по краищата, защото на мен не ми харесваха дългите и рехави "опашки". Пък и на нея и расте много бързо, като на майка и.

# 130
Мецанке, добре завърнала се!  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Мецанке, аz като дърта клюкарка  Laughing, и Филипа, Мис4ето и Мъм са с ленти  Grinning

# 132
Мецанкеееее, айде де, сети се за нас най-после Grinning Радвам се, че се върна Hug
Кажи как сте, нещо ново, как е Невенчето?

Излизането ни е следното - към 10.30 сме навън, прибиране 12.30, сън от 13.30 до към 16.00, излизане 17.00 до към 20.00, заспиване около 21.00. Работата в къщи си я върша или вечер или докато тя спи. Но все пак сега имам кой да ми помага за чистене, готвене и т.н., а като заживеем сами.....тогава ще се видя в чудо Crazy

Татянче, ремонтът е основен - смяна на тръби, дограми, мебели - всичко.

# 133
  • София
Привет и добре завърнала се на Мецанката - много се радвам, че пак си при нас!

Ние нямахме нет 24 часа и гледам доста сте изписали!

Излизаме към 10-10.30 до към 12.30, спи различно и после към 4 пак навън до 7-7.30, заспива около 8 ч.!

# 134
Добър вечер, момичета.
Меци, добре си се завърнала  bouquet. А Невенката вече е станала едно голямо цвете.
Нуни, хайде лек и успешен ремонт, с кадърни майстори и малко нерви Wink
Мисче, не си спомням дали ти честитих "пуйчето"  bouquet

Благодаря ви и за милите думи. Засега бибанчето го понася добре. Постоянно и обяснявам, че вече е голяма и тя май ми повярва Wink А аз започвам с форумските елачи, да не направя някоя беля.

Енви, и Симона излиза два пъти на ден, веднъж след сутрешния сън за час-два и после след следобедния до към 7,30

За респекта, не съм сигурна. Определено при Мими дори не се опитва да прави номера. При нас се тръшка, но към опасните неща е по-скоро предпазлива. А другите не и ги забранявам много много.

Кроасан е пробвала, не и хареса.
Момичета да ви похваля едно заведение с хубава детска площадка с пясъчник, точно до масите - О'Шипка в Студ.град

Общи условия

Активация на акаунт