1 Юни е сега - ще празнува АПРИЛската тайфа!

• 8 330
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
 Laughing ми сега ни е паднало да си правим четки  Joy

Но чета тука как въобще не е обърнато необходимото внимание на нашия протест. Жалко Confused

Днес Яна я няма, затова  цял ден си седя тука и си почивам. Много е готино така, като в доброто старо време -  свобода и мързел Whistling

А ето и Данчето е тука - Данчеее, много ти е ревлив мъжа Laughing Милия, каква муцка е направил само Grinning

# 76
Здравейте мацонки....
и ние сме в отбора на нощния рев...по-скоро на "мама цици" newsm78
Много ми липсвате,но за сега немога да си позволя 3-ти компютър и ще се задоволявам с 1 "Здрасти" веднъж седмично smile3518

Целувам ви всички Heart Eyes

# 77
Честит Празник на всички дечица (с малко закъснение) и ЧРД на Цачи, с пожелание да е здрава, щастлива и успяваща!

Благодаря за пожеланията и палцестискането  Hug Hug Hug
 От днес Ивайла вече не е в кувьоз - имаше проблеми с белите дробове и затова се наложи, но докторите казват, че вече е вън от опасност! Вени, роди се 28 дена по-рано, но се очакваше, защото сестра ми е слабичка и дребна, но пък нито пуши, нито пие, през цялата бременост много се пазеше и внимаваше, а се получи така.  newsm78

Бубка, то в САЩ и други развити държави може и да спасяват малки бебета, но тук в нашата болница нямат нужната техника, най-близо в Плевен ги пращат бебетата родени под 2 кг.

Бабъл, едва ли ще го прочетеш, но ти пожелавам хууууууубавоооо да се поглезиш при мама.

Охоооооо, Аги, отглеждаш си бъдеща медийна звезда  Laughing

А, пък, Нуни ще яде бой, заради приказките си - на мен си ми голяма сладурана, а да не ти казвам, че изглеждаш като сестра на Яна.  Wink

Наде, хайде Честито ви зъбче (най-накрая)  Laughing
Много ни е изостанала темата.

# 78
Леси, чудесни новини като за лека нощ. Желая ви една прекрасна здрава племеница.

# 79
Свършиха празниците и нямате изчитане пак  Grinning

Лейси, да ви е жива и здрава малката Ивайла, много радост да носи на мама, тате и всички близки  Heart Eyes

Честит рожден ден на патерички и на Енви и Цачи   bouquet

Поздрави и за първото зъбче на Стилян  newsm47

И Евелина вече ходи  newsm44 Преди 2 дни внезапно се отпусна сама и прави доста крачки, та и ние скоро ще правим прощъпулник  smile3521
И още един кътник излезе - над другия  Mr. Green

# 80
Ах колко са сладки де4ицата, пу пу  Heart Eyes

Леси, 4удесни новини  Peace 

Хайде лека и спокойна ноЩ, аz лягам лееееко zамаяна, и Ще ставам рано да иzпратя любимия отвъд океана  Sad

# 81
  • София
Какво става с нашата темичка? Май скоро ще изписваме една тема за година  Confused Снощи щях да пиша, но така и не ми даде да публикувам  Confused
Надявам се да сте по паркове и разходки, под шарени сенки, на богати маси с тежки мезета и затова да няма никой туууууук  Mr. Green

Леси, разконспирирах те  Mr. Green Много се радвам, че малката Ивайла е вече добре  Mr. Green

# 82
Пак заваля и се наложи да се приберем, бяхме на детски рожден ден с палячо, голям смях падна, и аз участвах в няколко от игрите Mr. Green

# 83
  • София
 Shocked Рекорд по неписане ли ще има днес?

Нуни, като се появиш свирни, за да те питам нещо джорджмайкълово  Mr. Green

# 84
Леле верно никой не пише Outta Joint

# 85
Хайде аz да питам неЩо. Децата ви оби4ат ли плюШени игра4ки? Милена много ги оби4а, гуШка ги, целува ги, луда любов. В4ера бяхме в един магаzин zа игра4ки, тя направи обиколко на Щанда с плюШите, гуШна ги вси4ките по ред  Crazy  и като се влюби в един голям (60см) Ме4о Пух  Crazy  Crazy  Crazy ГуШна го, не го пусна, целуна го, 4ак еzик му пусна  Laughing  а бе луда работа. Добре 4е не беШе много скъп, наложи ни се да го осиновим  Wink

# 86
  • София
Танче, моето синче 0 внимание не обръща на плюшените играчки. Най се впечатлява от коли  Mr. Green Мъжка му работа  Crossing Arms

# 87
Димата от плюшените обръща внимание само на един заек. Даже го гушка за лека нощ. Иначе въобще не им обръща внимание. Абе като се замисля с нищо не се заиграва повече от 2 мин. Май само с един музикален камион, но само ако аз съм в стаята.

# 88
А бе я виж колко е интересно, Милена не обръЩа пък внимание на коли  Laughing  Зна4и наистина е генети4но zаложено  Thinking

# 89
  • София
А бе я виж колко е интересно, Милена не обръЩа пък внимание на коли  Laughing  Зна4и наистина е генети4но zаложено  Thinking
Мислиш ли  Thinking Аз засега отказвам да повярвам въпреки, че Стаси казва на всяка кола "тати" и очетата му стават 2 пъти по-големи когато наблизо мине кола.

Общи условия

Активация на акаунт