1 Юни е сега - ще празнува АПРИЛската тайфа!

• 8 327
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
И аз качих снимките! Хубаво беше на празника, а априлчетата наистина станаха медийни звезди Sunglasses

# 46
  • София
Да, збравих да кажа да гледате новини и да четете утре пресата!

# 47
Честит празник, мили момичета и момчета с детски сърца  bouquet
Честит рожден ден, Цачи  bouquet

Ще се прибера и аз след малко при Симончика, купила съм и подарък и много ще я гуша. И ще хвърлям по един поглед на новините Wink

# 48
  • Русе
Честит Празник на сладките ни априлчета и техните батковци и каки!

Честит Рожден Ден Цачи!

Честито 1-во зъбче на Стенли! Grinning

# 49
ни в клин, ни в ръкав влизам, за да ви се похваля, че днес преди 1 час станах за първи път леля.
Раждането беше дълго и трудно, но вече бебе и мама се гушкат и всички сме много щастливи.
Бебка се казва Ивайла, роди се много малка и сега ще наваксва
!
                                 newsm44 newsm44 newsm44

Черпя ви всички

А ние отиваме да поливаме бебето.

# 50
  • Добрич
Честит празник на всички малки и големи деца!
Наде , честито Ви първо зъбче  bouquet

Лейси, честито ти племенничка  bouquet. Да Ви е жива и здрава!

Честит Рожден Ден, Цачи  bouquet

# 51
Моля ви момичета, молете се с нас! Бебчето не е много добре, в кувьоз е и с кислородна маска.
Радостта ми се изпари и сега само се моля!

# 52
  • София
О, Леси, дано всичко е наред! По-рано ли се роди? Praynig

Ей, Раче, страхотни снимки си направила на мойте деца! Мерси много!

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 20:14 от Вени*

# 53
Леси, мила! HugСтискаме силно всички палчета Praynig
Не сподеи ли тези дни, че сестричката ти влезе в 9 месец?Дано наистина не е много избързала Ивайла и скоро да е в топлите прегръдки на мама baby

# 54
Леси, мила, честита ти племенница с прекрасно име, родена на чудесен ден!  bouquet
Всичко ще бъде наред с нея - бъди уверена! Peace
Борбени сме Близнаците!
Включвай се, да ни казваш, как са двечките!
 Praynig Praynig Praynig

Снимките са прекрасни! Много весели дечица! Heart Eyes

И аз съм доволна от първоюнската ни разходка. Всъщност трябваше, да започна от доволните деца, но майка им май по-дете е в случая... Crazy

Тази вечер точно преди къпане, Вили си наака памперса, та известно време стоя без памперс, но с панталонки. Такова чудене направи  ooooh! - сяда, става, пипа се м/у краката, идва при мен, ходи при баща си - показва ни... Голям смях падна! Joy

Спокойна нощ, дами! Hug

# 55
  • 2 етажа над тавана
Леси, много силно стикам палчета и се моля за малката сладурка! Честито ти лелинство и се надявам скоро да изживеете скоро подобаващо посрещане на бебка и майка й вкъщи - сред близки и любими същества! Praynig Hug

Ще пробвам и аз да кача снимките, но не обещавам. Че още багаж ме чака за довършване. Crazy

И вие ще ми липсвате, ще направя всичко възможно да се включвам Hug

Наде, честито зъбче на Стенли!

# 56
Да, збравих да кажа да гледате новини и да четете утре пресата!

По новините - нищо!
Бтв , К1, Нова - нищо! #Cussing out
От темата за организирането на сбирката научавам, че медиите много -много не са подкрепили инициативата с присъствие - само цветя и сладоледи са им в главите, а наистина има деца, които и днес са били сами на този свят! Sad

# 57
Моля ви момичета, молете се с нас! Бебчето не е много добре, в кувьоз е и с кислородна маска.
Лейси, имайте вяра! Стискаме палци беба да навакса и скоро да я дундуркате!

Раче
, много хубави снимки! На едната, където е Яна, направо е за корица на списание!
Нуни, пращай я по редакциите! Hug

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 22:09 от Чаено момиче

# 58
Здравейте,майчета!!!
Честит празник на малките ни съкровища!Много безгрижно детство да имат!
Ние по цял ден скиторим и вечер съм направо труп и нямам никакво време за форума. От две седмици съм на вълна "без памперс у дома" и не ме питайте. Някъде след 10 дена тичане с парцала и пране на гащи се бях отчаяла, ноооооооооооооооо сега вече бера плодове на успех. Вие правите ли вече опити. Не съм си представяла, че ще се окаже такава трудна задачка. Сега обаче вече я хващам или налучквам и все по-малко пикае в гащите. Следобяд спи 2 часа вкъщи без памперс и като стане тогава се изхожда. Нещо яко изперках покрай тая мисия - мноооооооого трудна се оказа, но съм твърдо решена до есента да махна всякакви памперси. Споделете как е при вас  bouquet Hug

# 59
  • Добрич
Лейси, не се притеснявай, моя малък Алексчо се роди също много малък 2,070 и 45 см., също беше в кувьоз. Знам какви са притесненията, аз самата съм ги изпитала, но имайте вяра в неонтолозите. Вярвам, че всичко ще бъде наред с малката Ивайла Peace

Общи условия

Активация на акаунт