Само дето на мен не ми се вярва ефектът от 1 намазване да трае цяла нощ, та ще го наблюдавам още няколко вечери.

, но си и нося последствията. 

Чупи, блъска и реве тръшка се и т.н. Трябва да има някакъв начин да бъде накаран да не пипа тук и там. След-като плясването по ръцете на помага, а напратив , кажете как да се правим?! С обяснения не става, по цял ден повтарям това не, така не се прави т.н. Резултата е пак да бърка в печката, да се мъчи да изкорми компа или други истории. Всички играчки се блъскат в пода и се трошат. Стигнах до там, че да не му давам по-хубавите. Просто ми е жал, хората са дали пари, а той ги троши още пред тях 
Стенли нали си е луда глава и постоянно има поне две-три синини по главата и като го намажа с това и на следващия ден му няма нищо 
ама колко са малки
Един път на опашката в магазина баща му го е гушнал и пред нас една мацка и нашия като се засили да й вдига блузата, за да й види пъпа и да прави боц там
После обяснявай кой на кво учи детето
Вече не цапа. Кажи кога ще идваш, за да слагам кафето
.
.
Цунки на Вени
Предполагам, че още се кърмите нали? сподели как е, ние сме още на поискване, но много бърка в пазвата 

аз не бях подготвена за плаж де, след работа отидохме, но беше супер, много му хареса и съм доволна, че ще имам компанийка за плажа
Яна като я заведм някой ден си представям как ще пищи, каквато е фръцла
. Сестра ми така е с 2 момчета и като се роди Яна всеки ден ми помагаше. С ръка на сърцето мога да кажа, че чрез форума и с нейната помощ си отгледах детето 

малката ме дърпа и не остана време, но да ти кажа - на поискване сме и суче като смок
ще ти пиша на лични ако искаш да си споделим кърмачески клюки, че не знам дали останаха много кърмещи, да не отегчаваме останалите?