Гледах снимките от 1-ви юни

Нуни & Яна-страхотни сладурани,изглеждате като две сестрички

Аги,Тони прилича изключително на теб,много е фотогеничен

Раче,Емо е едно голямо красиво дете

Бабълче,а Маги е голяма сладурана

Вени,Мати и сестричката му са прекрасни деца!Бъди много горда с тях!
Данче,Стаси е послушко
и много прилича на теб.А ти след бременноста си се разхубавила още 
Рина,Скарлет е пораснала,направо не можах да я позная на снимките,много е сладка
Мецанка,благодаря ти ,че си тук.Много ми липсваше и отново с темата на възпитание ми помогна лично на мен доста.Още веднъж благодаря

Леси,как е малкото бебче?Оправя ли се?
За яслата-аз лично хем искам,хем не да я пусна.Знам,че много ще плаче,силно е привързана към мен и ме е страх.
За възпитанието-да ,определено съм я шляпвала по ръчичката и по памперса,но ефект няма,затова мисля да пробвам това,което писа Мецанка,но всичко се дължи на преумората ми по цял ден /защото тя е на работа с мен/ и понякога не издържам на всичко.
Дея-Мария не мога да я нарека агресивно дете,защото тя /както и всички останали/ са все още бебета,които не знаят какво е добро или лошо и няма как да са агресивни,но пък виждам че понякога скубе,много силно щипе,страшно е започнала да вика /има ли други така?/,хленчи,тръшка се ....Проявява характер вече
Но,забелязвам че е вече е едно по голямо дете,защото реагира когато и кажа "донеси шишенцето си с вода"/носи го/,"хайде избърши си в кърпичката муцунката "/пробва се ама тц още не точно/ "гушни се","дай ми целувка"/подава устнички като маймунче
Черешите не ги беля,давам ги така,като само махам костилката.
За водата-да пие и то доста,аз се радва че п едно време беше проблем.

донеси това, направи онова. Дечица станаха мъничките априлчета
,идва ми в повече и набързо ви чета и лягам

но не си и ска от чиниите ни, доволна си е от нейната стига да и е вкусно.

Та това е вариант, освен детето да свикне с яслата, и да си удължиш престоя в къщи, но вече с получаване на 90 % от заплатата /дано не бъркам %/. Обаче, за да си получаваш пълната сума за платен отпуск, която ти се полага, според твоята си заплата, трябва да се върнеш, да работиш 10 дни, по възможност в края на даден месец. Работодателите, т.е. счетоводителите им, са наясно с този момент. И без това може, но съответно от майчинство - директно в платен отпуск, ще ти се заплаща по-малко. Такава схема направих с Пепи, и сега ми предстои такова нещо.