American Pie #11

• 12 771
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, благодаря ви много! Страхотни сте! Ще си поръчам чай от БГ да пробвам дали ще помогне. Иначе вече сменихме 2 вида формула на Sam's club и тази на Costco, получаваше запек от тях, сега сме на Нестле-с протеини за easy digestion и е доста по-добре. Иначе купих нойз машин от Bed Bath and Beyond, но май е малък още, защото реве, когато е включена. Днес ще пробвам някои от вашите предложения и ще погледна линковете. Мерси  bouquet

# 106
Здрвейте момичета,
 Имам един (може би малко тъп) въпрос - какво да направя за да се появи името ми под щата където живея??

Мерси много Simple Smile
Отиди си в профила и там попълни в графата местожителство. Simple Smile
Ана-Мама не съм прочела добре какво питаш и не съм ти отговорила както трябва.Но момичетата са ти отговорили вече. Simple Smile

# 107
Момичета, дайте ми някакви идеи за подарък за края на учебната година за учителката от предучилищната и двете й помощнички.  Thinking

А на свекърва си какво да купя за рождения ден? Мъжът ми няма никакви идеи, гифт карта за любимия й магазин вече и подарихме. Тя е бивша козметичка, та и един крем за лице не мога да и подаря. Рускиня е, пада си по дрешки, гримчета и т.н., но сама си ги избира. Чете само на руски + професионална литература на английски. Живее в Маями. В краен случай чек ще й напишем, ама не ми се иска.

Гифт карта за СПА newsm78 Пълна програма, масажи и етц......

# 108
Момичета, дайте ми някакви идеи за подарък за края на учебната година за учителката от предучилищната и двете й помощнички.  Thinking

А на свекърва си какво да купя за рождения ден?
Може gift card за любимия и салон(за прическа, facial, или масаж), Borders(dа си купи книга), любим ресторант или Sephora( ако иcка нов грим)...Ако обича плодове, може да и направите деливъри на нещо такова: 
http://www.ediblearrangements.com/
Успех !

# 109
Момичета, благодаря ви много! Страхотни сте! Ще си поръчам чай от БГ да пробвам дали ще помогне. Иначе вече сменихме 2 вида формула на Sam's club и тази на Costco, получаваше запек от тях, сега сме на Нестле-с протеини за easy digestion и е доста по-добре. Иначе купих нойз машин от Bed Bath and Beyond, но май е малък още, защото реве, когато е включена. Днес ще пробвам някои от вашите предложения и ще погледна линковете. Мерси  bouquet

Benson10, Good Start на Нестле е базирана на млечния белтък "whey" и наистина би трябвало да се храносмила по-лесно в сравнение с другите формули. Ако имаш проблеми и с тази формула можеш да пробваш Nutramigen на Enfamil, или Алиментум на Similac. При тях млечния белтък е разграден така че храносмилането би трябвало да се улесни още повече.

Също така ако имаш слинг, слагай бебчо в слинга с корем към теб. Аз съжалявам че открих baby-wearing толкова късно. При нас помага много с периодите когато малката е крива и мрънка постоянно.

# 110
като заговорихте за кореми и храни-какво готвите?нещо взех да се из4ерпвам,а сега за  готвя  и обяд и ве4еря  и за децата и за баща им(преди той поне ядеше 1 ядене навън)
ени идеи са добре дошли!

# 111
Момичета малко хич не по темата, ама някой да има идея как да сложа slide show на музикален .wav файл??? Имаме годишнина утре и съм записала една песничка и искам да сложа снимки към нея, ама нещо не мога да зацепя аджеба в какъв формат трябва да е след това??

# 112
Анет, моите попадения за това лято:

Гювеч със зеленчуци (лук, зелена чушка, моркови, картофи, 2 с. л. доматен сос и булгур (ориз) абе каквото имаш и обичате) всичко в стъкления гювеч или тава, но покрита, с малко масло, посолено на вкус и вода и на 375 във фурната. (Леко задушавам лука с вода преди да го сложа в кюпа, но и суров става. Месо слагах зимата леко запъжено предварително)

Тиквички нарязани на дебели шайби. Отвън на грила. Малко зехтин и сол.

Пак на грила печени зелени чушки. Сос от домати.

За децата - не знам  Rolling Eyes

В готварския форум има тема " Кой какво приготви вчера...." или нещо такова. Има хубави идеи.

Тандури, весел празник Simple Smile

# 113

ени идеи са добре дошли!

Моля те  в никакъв случай не го приемай като заяждане, просто ми прави впечатление, когато те чета и ще ми е интересно да разбера защо така пишеш.
Защо ени, а не всякакви?  newsm78
Разбирам прекрасно, че ежедневието ти е пълно с думи на английски, така е и моето, плюс че  аз например в допълнение съм и в смесен брак, тук съм от 10 год... и не ми идва да напиша ени. Мерси предварително за отговора.   bouquet

Иначе на въпроса ти- ето няколко линка, които може да помогнат за нови рецепти:

http://familyfun.go.com/recipes/quickdinners/

http://homeparents.about.com/od/quickdinnerrecipes/

Аз самата си търся обикновено идеи, когато ми секне вдъхновението ето тук:

http://www.epicurious.com/recipes/recipe_collections/

(много е лесно, защото може да търсиш според повода и най- вече вида риба, месо или каквито там съставки имаш в хладилника- така не  се налага да ходиш специално до магазина за допълнителни продукти)

...или в любимото ми детско/ родителско списание тук:

http://www.cookiemag.com/food/2007/03/subindex_recipes

Т, аз бих те посъветвала да направиш първо слайд шоуто и към него да прикачиш музиката.
Не съм много запозната, но защо ми се струва, че .wav е само музикален файл, т.е. надали може да закачиш снимки към него; дано бъркам.  Hug

# 114
като заговорихте за кореми и храни-какво готвите?нещо взех да се из4ерпвам,а сега за  готвя  и обяд и ве4еря  и за децата и за баща им(преди той поне ядеше 1 ядене навън)
ени идеи са добре дошли!

Анет, броколи, зелен фасул, аспержи, карфиол на пара. Измъкваш от тенджерата и подпряваш: сол, пипер, зехтин, лимонов сок, орехи, pine nuts, квото се сетиш...Много вкусно става. Ние ядем и много гречка (buckwheat), която смесваме с телешко на тиган, зеленчуци всякакви, че дори и само настърган пармезан отгоре. Ако имаш електрически грил - патладжан, тиквички на грил и отгоре чеснов сос. Домати с моцарела + гречка с пармезан и магданоз му е редовна вечеря на мъжа ми.

Бенсън и Лиан, мерси за идеите, ще ги позлвам!  Wink

# 115
  • Boston, MA
Тандури, и аз мисля като МрсГ. Направи Пауърпойнта и към него сложи музиката.

Моята манджа-хит напоследък е тиквички с пилешка кайма и ориз на фурна, мусако-гювеч стайл. Много правим чушки, тиквички, патладжани и/или гъби на грил, заляти със зехтин, балсамик, чесън и копър.

Я да се похваля с моята пита бе:
http://family.webshots.com/photo/2127012190011233688hCirFK

Много се учудих, че стана (хем ме домързя да я режа на 16, а само на 8 парчета), сега планирам да правя козунаци. Тандури, благодаря за съдействието!

# 116
Тандури, и аз мисля като МрсГ. Направи Пауърпойнта и към него сложи музиката.

Моята манджа-хит напоследък е тиквички с пилешка кайма и ориз на фурна, мусако-гювеч стайл. Много правим чушки, тиквички, патладжани и/или гъби на грил, заляти със зехтин, балсамик, чесън и копър.

Я да се похваля с моята пита бе:
http://family.webshots.com/photo/2127012190011233688hCirFK

Много се учудих, че стана (хем ме домързя да я режа на 16, а само на 8 парчета), сега планирам да правя козунаци. Тандури, благодаря за съдействието!

Много хубава пита и много хубаво момченце! Simple Smile

# 117

Ох, ох, мед ми капна като го видях ей тук! Laughing  Да ти е жив и здрав!

# 118
Аз няма да отварям снимки, щом е ядене, защото се закръглям прогресивно и със страшна сила  Laughing
Добре че в жегите, моите мъже отказват месото и наблягат на зеленчуковите манджи. Това ми е най-лесно за готвене  Grinning

И аз да се похваля, след днешния видеозон - очаква се трета пишка в семейството  Laughing

# 119
Честито Кейси  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт