American Pie #11

• 12 766
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Готово, давай.  Grinning

# 91
G&J, олеле, бееее, какво се е случило с прекрасния, малък А.К.???

Честна дума, изтръпнах като го прочетох това, хем човечко си седеше пред мене и ми се хилеше - викам си: "Боже, какво му се е случило" - гледам го - наред си е човекът Joy. Много ме засмя с тази си реакция, да знаеш. Grinning
 Расте, ами, нали се гласи за сгляда! bowuu  Wink

# 92
Най-после успях да изгледам "Thank you for smoking".За пропусналите го-наваксайте:))))))
 Тандури,благодаря за тип-четата.Бях изпратила и-мейл с въпроси и т.н.,но днес имам отговор-продадена е вече....

# 93
Мами, има въпрос за коликите. Бебчо е на адаптирано мляко и нещо започнаха да го мъчат колики/газ след всяко ядене. Аз съм му взела на Little Tummys gripe water и за газ relief drops, но нещо не помагат много. Чудя се дали знаете нещо по-ефикасно от тук/БГ? Мерси предварително за помощта!

# 94
Мами, има въпрос за коликите. Бебчо е на адаптирано мляко и нещо започнаха да го мъчат колики/газ след всяко ядене. Аз съм му взела на Little Tummys gripe water и за газ relief drops, но нещо не помагат много. Чудя се дали знаете нещо по-ефикасно от тук/БГ? Мерси предварително за помощта!

Спане по корем в/у мама, малка стоплена торбичка с черешови костилки или пък с царевица в/у коремчето, разтривка на коремчето, повиването за колики ( има инфо в нета как се прави, ако някое от момичетата има под ръка да пусне линк, че много бързам в момента), но най-вече гушкане и спане при вас.
Няма универсално спасение, Калин имаше ужасно много колики и нищо не помагаше. Елена пък имаше съвсем малко ( 2-3 вечери).

Сега се сетих и нещо друго. Може много идиотски да ти звучи, но защо не пробваш да го слагаш на гърда? Чувала съм за случаи, в които на майката и потича мляко така. АКо искаш влез питай и в кърмаческия! Може ако искаш да пиеш лактационни чайове и т.н.? Само предложение....( пък дето се казва ако не друго от сърцето ти може да се успокоява малкото...  bouquet

# 95
benson10, можеш да пробваш отвара/чай от копър или ако имаш БГ бебешки чай против колики + всичко което ти е написала Tandoori.

Ana-Mama, списъкът в началото ще може да се редактира чак като започнем новата тема. А ти в кой щат си?

# 96
Сешоара помагаше на Самуил да се успокои.
Иначе, всички капки срещу колики, са с еднакъв състав. Едва ли има значение марката.

# 97
Сешоара помагаше на Самуил да се успокои.
Иначе, всички капки срещу колики, са с еднакъв състав. Едва ли има значение марката.

А, да! Белият шум също е средство за успокояване при коликите. Дори има специални CD-та със записан бял шум ( прахосмукачка, пералня, сешоар и т.н. Добра идея, Кейси!!

# 98
Да и аз съм чела за белия шум, обаче след оня филм с Майкъл Кийтън, съм скептична спрямо СД-та и подобни  Crazy

# 99
Момичета, дайте ми някакви идеи за подарък за края на учебната година за учителката от предучилищната и двете й помощнички.  Thinking

# 100
Момичета, дайте ми някакви идеи за подарък за края на учебната година за учителката от предучилищната и двете й помощнички.  Thinking

Ели, разрови се в архива, миналата година имаше темичка само за това, имаше страхотни идеи, даже и снимки!
Иначе нещата дето обикновено дават са някакви неща за спомен, направени от детето, gift карти за книжарници най-вече, разни там ароматни свещи, сапуни и други дето можеш и сам да си ги направиш ( нали има такива комплекти) т.е децата да ги направят. Може някакви неща от БГ, аз си мисля, че много ще им се зарадват ( нали има продават се сувенири, книги, дискове), поне няма да се повтаряте с другите Simple Smile.

# 101
Ana-Mama, списъкът в началото ще може да се редактира чак като започнем новата тема. А ти в кой щат си?

Ellie,

Аз съм в Framingham, Massachusetts.
Мерси много  Simple Smile

benson10, относно коликите - пробвала ли си да смениш формулата на XA - - може би ще я смила по-лесно ? Моята имаше ужасни колики въпреки, че се кърмим, и нищо не помогна - нито чайове нито капки...

# 102

Сега се сетих и нещо друго. Може много идиотски да ти звучи, но защо не пробваш да го слагаш на гърда? Чувала съм за случаи, в които на майката и потича мляко така. АКо искаш влез питай и в кърмаческия! Може ако искаш да пиеш лактационни чайове и т.н.? Само предложение....( пък дето се казва ако не друго от сърцето ти може да се успокоява малкото...  bouquet

Да, при достатъчно стимулация (помпане, сукане), може да се предизвика лактация и без раждане, това го знам от часовете по физиология в колежа. Аз бих поговорила с доктор по този въпрос.

# 103

А на свекърва си какво да купя за рождения ден? Мъжът ми няма никакви идеи, гифт карта за любимия й магазин вече и подарихме. Тя е бивша козметичка, та и един крем за лице не мога да и подаря. Рускиня е, пада си по дрешки, гримчета и т.н., но сама си ги избира. Чете само на руски + професионална литература на английски. Живее в Маями. В краен случай чек ще й напишем, ама не ми се иска.

# 104

Да, при достатъчно стимулация (помпане, сукане), може да се предизвика лактация и без раждане, това го знам от часовете по физиология в колежа. Аз бих поговорила с доктор по този въпрос.

Подкрепям. И аз съм чела за предизвикана лактация. Ако се интересуваш виж тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=93838.msg1641832#msg1641832
и това: http://www.lact-aid.com/

Общи условия

Активация на акаунт