American Pie #11

• 12 757
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
То не е зелено както го знаеш, вакуумирано е. Сега кърмя бебе, но като се спретнем и оправим, ще ти го снимам и покажа - по случайност имам неразпечатано в хладилника в момента. (не бебе, сирене Crazy)

# 76
Бебе  hahaha

Аз съм го виждала и преди, ама наистина нямаше вчера май  Rolling Eyes
Я виж поне, дали пише, че е с пастьоризирано мляко, за да знам и да дебна тази седмица из Костко  Laughing

# 77
Сирене пастьориз& … 72;но от Костко.

В Пъбликс пък има кутийки от 200-250 гр.

Напред към сиренето и салама лек(и)!

# 78

В Пъбликс пък има кутийки от 200-250 гр.

При това си е 100% българско това сирене и то.  Simple Smile

G&J, олеле, бееее, какво се е случило с прекрасния, малък А.К.???
Невероятен е, и толкова голям изглежда на снимките, направо не мога да повярвам- той си е вече момченце направо!  Heart Eyes

За рекламата на шпека Леки- вие видяхте ли панталоните на пощальона (сини, широки и къси  Laughing), както и голяяямата жълта ( Crazy) пощаджийска чанта- върхА е тази интерпретация на американски пощальон просто!   Laughing

# 79
Момичета,ползвате ли крейгслист? Какво ще кажете за тази оферта?Някой от вас ползвал ли е такава(или подобна, количка на Чико)?Съвети?

# 80
  • У дома
Аз съм ползвала крейгслист, доволна съм.

# 81
Момичета,ползвате ли крейгслист? Какво ще кажете за тази оферта?Някой от вас ползвал ли е такава(или подобна, количка на Чико)?Съвети?

Аз ползвам редовно крейгслист, много съм доволна( купувала съм и съм продавал), но трябва да си МНОГО внимателна, особено в началото, защото има много скамъри. Прочети внимателно как да се предпазиш от такива ( има статия по въпроса в крейгслист)!
В момента няма много време, за да ти напиша нещо конкретно, но утре може да драсна!

Сега погледнах офертата- искай снимка на актуалното състояние на количката! Такива дето лепкат снимки от нета на продуктите си може да го правят и защото за нищо не става например на външен вид. Пазарувай САМО локално, никакви истории с шипинги, само нещо, което можеш да отидеш да видиш на място!

# 82
Аз минавам да кажа лека седмица на всички. При нас от снощи вали проливно, по вода да ви е! Grinning

# 83
Днес си водехме кореспонденция с Малинчо. Даже им пратих снимки на тенекията и датата. По телефона са казали на мъжа ми, че сиренето им е с доставка май месец от БГ и след днешния разговор с износителя, са потвърдили че на тази партида е изписана датата на производство.
 Rolling Eyes

Пиша го, защото ако си поръчвате редовно, може да ви дойде тенекия от същата партида.

# 84
И аз не знам колко е вярно но съм се сблъсквала със същото от каш анд кери и там се мъчеха да ме убедят че това е датата на производство а не кога изтича Crazy-не ми се занимаваше и го върнах и казах че си купувам само неща с дата на изтичане и ако искат да си го ядат. така и не ми остана време да се обадя на производителя да проверя, който беше местен.. не знам къде е истината newsm78

# 85
Здрвейте момичета,
 Имам един (може би малко тъп) въпрос - какво да направя за да се появи името ми под щата където живея??

Мерси много Simple Smile

# 86
Здрвейте момичета,
 Имам един (може би малко тъп) въпрос - какво да направя за да се появи името ми под щата където живея??

Мерси много Simple Smile
Отиди си в профила и там попълни в графата местожителство. Simple Smile

# 87
Мерси Pety,

Името ми все още не е под щата, където живея, в началото на темата, без значение че съм си попълнила местожителството в профила.

Други идеи?

# 88
Мерси Pety,

Името ми все още не е под щата, където живея, в началото на темата, без значение че съм си попълнила местожителството в профила.

Други идеи?
Това мисля че вече може да го допълни само модератора или да пишеш лични на момичето което е пуснало темата за да те включи в следващата нова тема.

# 89

momicheta, izvinjavajte, che nahultvam taka v temata,no...
MrsG, osvobodi mjasto za edno lichno suobstenie ot men, molja  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт