American Pie #11

• 12 748
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
А на мен ми се случва за първи път, а поръчваме всеки месец, че и по-често. За близо година, не са ми пращали нещо с изтекъл срок.
Ще чакам да се обадят...
А София Ликър сами ли си внасят или пак купуват от Малинчо?

Ние купувахме 4 години без проблем от тях( малинчо) , но това беше преди. Факт обаче е, че след като се оплаках започнаха да ми пристигат все повече неща с изтекъл срок на годност, ами как да продължи да купува човек от там? Аз да не им давам амбалажна хартия? Давам им пари, за които искам да дам нещо на децата си за ядене от БГ, а не да заминава в кофата и Калин да ми реве защо не може да се яде от това.  #Cussing out
София Ликър си имат магазин в Чикаго, сами си внасят. Не мога да гарантирам, че и с тях след време няма да се случи същото разбира се, но поне засега съм доволна, вече 3 години ги ползваме, не са имали издънка. Хайде да кажем имаха, ( бяха ми объркали грамажа сирене, който съм поръчала и ми пратили по-малка тенекия), но още пред да им се обадя сами ми се обадиха и ми казаха, че са ми пратили по-голямата тенекия и да задържа малката( въпреки, че аз исках да я върна, защото така или иначе ни беше много това сирене).
С ръка на сърцето казвам, че ако и София ми постъпят некоректно и от тях няма да купувам. За мен въпроса е принципен.  Peace

# 61
аз досега не съм имала проблем с Малин4о,ве4е 3+ години поръ4ваме оттам,но не пове4е от 4 пъти в годината та може и да не съм адекватен информатор..
*
не скърбете по шпека!
саламищата са боклу4ава храна, дами,оттдайте се на хумус,магданозени пе4ени кюфтета и вода от Фиджи(една 200мл бутилка е около 4 кинта,сигурно е животворна на тази цена)
*
жега адска е;мисля да раздам на всеки по един макру4 и да се занимават,не ми се ходи ни на парк,ни на зоо,но на пул..

# 62
Гадното сирене ми е болна тема(за момента).И това не ми се беше случвало...в сиренето ,което купих преди 3 дена,има някакви ситни топчета...като гипс(честно)....като си похапвах сладко онзи ден,си помислих,че ми се рони пломба ooooh!.....май тук,преди време коментирахте,че е много гадно бг сиренето,по ред причини....остана ли свестна храна вече???

# 63
ТинаХрис за Уолис Маркет ли ми говориш?
За сиренетоп аз почнах да взимам доместик фета. Не намирам разлика.

# 64
Не стига че няма шпек, а и видях, че Малинчо са ми пратили тенекия сирене с изтекъл срок...
Случвало ли се е на някоя от вас? Ще ми пратят ли ново, защото съм готова да налитам на бой?

Снощи им оставихме съобщенийце, но май до понеделник почиват и чак тогава ще има включване. Не ми е за $20, ама много ме доядя.
Не ми се е случвало досега, не че има гаранция, де. Ние обикновено купуваме от вакумираното, някъде около 7кг., т.е., не купуваме толкова често.
Ако ми се случи, бих се издразнила, разбира се. Първите ни покупки на сирене тук бяха от едни арабски магазини: много е гадно да ти продадат кофти сирене, жълто и смърдящо на овца за цяло стадо. Разбира се, намерихме други източници, при нас има откъде и на крака да отидеш да си купиш, така че ако с Малинчо ни се разминат вкусовете, има алтернативи. Но доставките чрез неговата фирма са ни най-лесни.

# 65
  • usa
... вода от Фиджи(една 200мл бутилка е около 4 кинта,сигурно е животворна на тази цена)

на мен по-скоро ми прилича на животоспираща...

# 66
ТинаХрис за Уолис Маркет ли ми говориш?
За сиренетоп аз почнах да взимам доместик фета. Не намирам разлика.
Да.
А и тази доместик...пробвах веднъж,имаше странен дъх,и сега не мога да се престраша да купя пак....май ще трябва да се учим и сирене да си правим тук Mr. Green

# 67
Не мога да свикна на фетата от магазина, а и нали сега не трябва да я ям.
Нарочно почнах да купувам от тенекиите от  4 кг, уж са най-вървежни...Сега няма и да я отворя, отгоре ясно си пише трайност - 05/02/07  Rolling Eyes

# 68
Не мога да свикна на фетата от магазина, а и нали сега не трябва да я ям.
Нарочно почнах да купувам от тенекиите от  4 кг, уж са най-вървежни...Сега няма и да я отворя, отгоре ясно си пише трайност - 05/02/07  Rolling Eyes

И що си мислиш, че Малинчовите тенекии са по-добре за твоето положение?! Ако въобще ще рискуваш да ядеш фета, си яж тукашното (има и внос на българско в Костко), вместо да ядеш развалените  вмирисаности на самозабравилия се бизнесмен. Ти беше казала, че в БГ със Самуил си яла сирене, ако си спомням правилно, сега си си променила възгледите?

# 69
Ама не всяка фета се прави с пастьоризирано мляко, поне така съм чела. А за българската поне е сигурно, пише си го.
Виж до Костко не съм ходила скоро, че ни е далеч. А в BJ's няма

# 70
А в Sam's Club някой да е виждал българско сирене? Пуснах една търсачка на сайта им, но без резултат.

# 71
Вчера минах през Самс-а, имаше фета, но пишеше Гърция. И през Костко минах, но и там нямаше българско. Явно не ми беше писано да намеря  Laughing

# 72
Вчера минах през Самс-а, имаше фета, но пишеше Гърция.
Благодаря, Кейси.

# 73
Вчера минах през Самс-а, имаше фета, но пишеше Гърция. И през Костко минах, но и там нямаше българско. Явно не ми беше писано да намеря  Laughing
Оф, бе, Кейси, то е отзад зад плодовете и зеленчуците, винаги има! Ще ти взема като ходя следващия път (Костко това). Crazy

# 74
Уж точно там гледах, нямаше. Накрая взех гръцко, ама Самуил не го иска  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт