American Pie #11

• 12 825
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Тандури, весел празник Simple Smile

Niki1, мерси много!

Аз между другото вече го направих снимковото слайд шоу, то се оказа много проста работа даже Simple Smileама като не бях правила досега Simple SmileМерси на всички за съветите!

Кейси, честито синьо щъркелче !  bouquet

Бубка, абе не каза какъв ще стане твоя младеж!!! Какво си избра от масата??Голям е сладкиш между другото!!! Simple Smile А пък питката е 1 път, чак ми се прияде  ooooh! Embarassed Mr. Green

Аз сега готвя разделно, затова няма да се включвам към идейките ви за ядене Simple Smile Само да ви кажа една хитринка- за зеленчуците печени на грил/скара - не ги печете със зехтина, за да не се получава пържене, а печене, пък после ги залейте с дресинг от зехтин, орехи, копър, стрити ( едро) люти чушки! Става мечта направо Wink  bouquet

# 121
Кейси, честито!   bouquet

Мъжка майка си ти, няма шест пет при теб!

Бубка, ти ми скри топката и ти- нали уж не можеше да правиш питки и козунаци?  Wink
Това, ако е неможене, не знам.
А Дани е супер, ама супер сладък. И да- за какво се хвана наистина?

G&J, извинявай, че съм те стреснала, наистина се шашнах колко голям и  красив е Антъни.

И ние се гласим за сгляда, да не мислиш.  bowuu

# 122
  • Boston, MA
Кейси, честито! Мнозинството ще те превземе! Не се коси за килограмите, с две момченца сигурно търчането ще ти е достатъчно!

Дани първо взе фигурката на един футболист (американски футбол), после я заряза и се заигра с апарата за кръвно налягане. Според баща му било важно какво първо е взел, според мен на какво се е установил. Та и тълкуванията за бъдещето ни се различават - аз мисля, че ще играе спорт в колежа, и после ще става лекар (или медицинска сестра).  Mr. Green

Тая работа обаче за мен е ясно как работи, защото той непрекъснато иска да ги пипа тези неща, вкл. спортиста бобълхед и аз не му ги давам. Същото щеше да е и ако му бях сложила компютър или фотоапарат.  Grinning

Мерси на всички за милите думи за гарджето! Да кажа на всички за питката - не губи кураж, идва нов тираж.  Mr. Green Рецептата беше супер лесна, за такива като мен, само малко повече удряне и стана! За първи път ми беше, но сега съм се навила да правя такива неща по-често.

# 123
Бубка, питата ти я пропуснах  Mr. Green ама и аз да видя снимки.
Как се изтегнал Дани спейки, пу-пу  Grinning

# 124
И аз да се похваля, след днешния видеозон - очаква се трета пишка в семейството  Laughing
Ооо, Кейси, честито, ще си добре дошла в задругата на майки с две момчета!  Laughing Не знам дали ми се привижда, но тази момчешка комбинация сякаш предизвиква у някои хора такова чувство за апокалипсис (въъъъъх, горкичката, не те виждам с тия две момчета), че родителите пък от своя страна се надушват и сдружават. Като си помисля, семействата с които в момента най-добре си имаме приказката и си дружим, са все с по две момчета.
 SunglassesТака че, ако някой ден имате път на север, заповядай.  Hug Сигурна съм, че ще се разбираме добре.   bouquet

# 125
Кейси,честито !Мъжка майка -героиня ще си ти .Не се притеснявай за кг,знаеш че после се свалят . Grinning

# 126
Блажка, аз си знаех че ще е момче, особено по някои промени по мен, дето ги помня от предния път. А и вътрешно усещане... Simple Smile
Докато ми мереше днес кръвното, сестрата ми обясняваше, че комбинацията от момчета е къде къде по-добре и че с нейните 3 момичета, си мислела вече за cemetery in the back yard (цитат)  Laughing

# 127
  • Boston, MA
Кейс, хвана ме срам, че изтипосах плюскането пред бременна жена.  Embarassed

А между другото, от всички приказки за шпек, така ми се прияде... Леки не знам, но в руски/полски магазини ще се ходи.

# 128
Блажка, аз си знаех че ще е момче, особено по някои промени по мен, дето ги помня от предния път. А и вътрешно усещане... Simple Smile

Ееее, нали си мечтаеше толкова за една Елица? Sad Нищо, на третия опит! Grinning  Честито и дано всичко върви по вода, както до сега! baby_neutral

# 129
Аз се събуждам с образите на мазни банички с боза напоследък  Shocked Laughing

Ееее, нали си мечтаеше толкова за една Елица? Sad Нищо, на третия опит! Grinning  Честито и дано всичко върви по вода, както до сега! baby_neutral

Да. И мъжът ми каза днес, че съм длъжна да му дам още един шанс, да се поправи... Ама, то е лесно на чужд гръб...  Mr. Green

# 130
Да. И мъжът ми каза днес, че съм длъжна да му дам още един шанс, да се поправи... Ама, то е лесно на чужд гръб...  Mr. Green

Екстра си - така трима мъже ще те глезят, ехей, кой ти го дава това?

# 131
Аз пък завиждам на мъжките майки, изглежда ми много специално да отглеждаш мъже! Кейси, честито! Име избрахте ли?

# 132

Екстра си - така трима мъже ще те глезят, ехей, кой ти го дава това?
Е в това си наистина много права!  Grinning
От единия голям малък мъж вече имам предложение за брак.  Flutter
За малкия - не знам. Той не е толкова традиционен, така че и на "I like you" съм доволна. Grinning

# 133
  • Boston, MA
Аз се събуждам с образите на мазни банички с боза напоследък  Shocked Laughing

Дотогава и мъжете да почват да забременяват!  Laughing

# 134
Мами, в страни от темата, но искам да ви попитам за бързата помощ тук.  Малката ми дъщеря онзи ден падна на басейна, захласна се, спря да диша, отпусна се в ръцете ми, аз естествено се изплаших и викнахме линейка.  Слава богу всичко беше наред, тя се съвзе, прегледаха я и не намериха нищо обезпокоително.
Тя и преди ми го е правила този номер със спирането на дишане, но този път бая и се вързах - много е надобряла.

Та въпроса ми е каква сметка според вас ще ми дойде в пощата?

Общи условия

Активация на акаунт