Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с болката в зъбите по време на бременност?
Какви са разликите между брутната и нетната заплата по време на болничен отпуск?
Кои са най-важните покупки за бебето и кога е подходящото време за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с болката в зъбите по време на бременност?
Болката в зъбите по време на бременност може да предизвика контракции, така че е важно да се консултирате със зъболекар. През втория триместър има налични упойки за бременни жени. Почистването на зъбния камък е от съществено значение, тъй като венците стават много чувствителни по време на бременност.
-
Какви са разликите между брутната и нетната заплата по време на болничен отпуск?
-
Кои са най-важните покупки за бебето и кога е подходящото време за тях?
-
Как мога да се справя с чувството на нервност и стрес по време на бременност?
-
Защо коремите на бременните жени изпъкват над пъпа?
Но веднага усетих,че съм бременна,може би защото веднъж съм била вече,като казвах на близките ми ме опровергаваха,че до цикъла имам още 2 седмици,да ама аз си знаех!
Имаме си едно здраво и хубаво момченце.Днес сутринта ходих да си взема резултатите от БХС и се бях притеснила до полуда,понеже рискът беше 1 към 222.В този майчив дом много стряскащо ми действа всичко.Това бил риск на границата и аз откачих-взех да си мисля какво ли не.За моя радост в 16.ч.имах час за фетална морфология и доц.Томова отхвърли всичките ми притеснения и ми каза,че нейното изследване е много по-важно и действително от тази тиория.Освен това ми каза,че ако съм била го направила в следващата седмица съотношението щяло да друго.Каза,че детето няма никакви хромозомни аномалии!ТАВЯ Е НАЙІВАЖНОТо ЗА МЕН.
Май наистина ноември ще син 

То изобщо някой досега похвалил ли се е с госпожица?
Просто му казах,че теста е грешен-не исках насила неща..нищо,че месец по-късно вече живеехме заедно и 6мес. по нататък бяхме семейни
следващата седмица са на ФМ при доц. Балев Варна и ще се види какво е малкото бонбонче