Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с болката в зъбите по време на бременност?
Какви са разликите между брутната и нетната заплата по време на болничен отпуск?
Кои са най-важните покупки за бебето и кога е подходящото време за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с болката в зъбите по време на бременност?
Болката в зъбите по време на бременност може да предизвика контракции, така че е важно да се консултирате със зъболекар. През втория триместър има налични упойки за бременни жени. Почистването на зъбния камък е от съществено значение, тъй като венците стават много чувствителни по време на бременност.
-
Какви са разликите между брутната и нетната заплата по време на болничен отпуск?
-
Кои са най-важните покупки за бебето и кога е подходящото време за тях?
-
Как мога да се справя с чувството на нервност и стрес по време на бременност?
-
Защо коремите на бременните жени изпъкват над пъпа?
много се чудих защо така расте.
Аз имам доста по дупето от предишно рязко и непланувано отслабване и ме е страх вече-крема на Дева бил хубава така ли? Друго,което ми прави впечатление е,че имам повече целулит(макар,че е обяснимо впредвид какво и колко ям
хем ми се излиза,хем не знам къде ми се ходи,по заведения ми е скучно,щото ако ида трябва пак да ям
а на половинката ми пак не му се излиза,че работи още.. 

.Да ама не,няма скука братче или учене или детето или домакинстване и не на последно място работата.Сега съм се скрила от малката и уж чета за изпита,но доникъде не съм я докарала работата
а да-ходене на работа,пак работа.....та просто ми писна
пък мене ме страх от рждането....
Да не ви плаша с нови снимки
Днес си купих най-обикновенна трикотажна рокля за бременни - тип плажна за 50 лева.