Да се помолим за малкият Криско на Лилибон

• 31 230
  • 535
  •   1
Отговори
# 45
Ще стискам палци и ще се моля малкия Криско да се оправи бързо. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 46
Лили, с теб сме! Praynig

# 47
Мила Лили, не знам и не съм чувала нищо за това. Стискаме палци всичко да е наред. Вярвам, че в родилния дом ще ти дадат най-добър съвет и ще извикат най-добрите доктори.

# 48
Дано всичко е наред с бебчето! Стискам му палци.

# 49
Дано всичко да се оправи! Моля се за Криско.

# 50
  • София
Дано се оправи Praynig
В деня в който родих, снахата на шефа на мъжът ми роди с мен - детето беше със същия проблем, в Св. София директно ги бяха отписали, добре че, го закараха в 3-та градска болница, там бавно, но сигурно детето се оправи, сега е същата бузанка като Джули и са родени на Петровден Hug

# 51
  • София
Дано мъчничката душичка се оправи!! Изпращам много положителна енергия! Praynig

# 52
  • Русе
 Praynig

# 53
Ох, боже, ужас.... Милото детенце...дано се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 54
Стискам палци да се оправи малкото бебче!

# 55
  • София
Мила Лили,ще се молим Криско да се възстанови  Praynig

Дано ви насочат към най-добрите лекари.Буболина споделя,че познава дете със същия проблем.Бързо реагирайте и искайте да ви доведат тук.

# 56
  • София
Да ,това е съвсем сериозно, даже мога да се свържа с момичето което имаше същия проблем и да я попитам за всичко, което ви интересува, диагноза, лечение...
Факт е, че детето е живо и здраво, благодарение на лекарите от педиатрията на 3-та градска.

# 57
  • на село
Дано всичко се оправи  Praynig!

# 58
# 59
Лили, с теб сме! Стискаме палци всичко да се оправи и Криско да бъде добре и да си го приберете здравичък в къщи! Praynig   Praynig   Praynig   Praynig   Praynig   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт