Да се помолим за малкият Криско на Лилибон

• 31 226
  • 535
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Стискам палци на Криско да се пребори с болестта.
 Praynig Praynig Praynig

# 196
  • Пловдив
Много е тъжно да има болно детенце.Дано се оправи малката душица.Кураж на мама и тате Hug

# 197
Има ли подобрение с детето?

# 198
Божичко,не бях чувала за такова нещо.Моля се да оздравее мъничкото човече.Господи,дай сили на Лили!

# 199
Ужасно тежка диагноза  Confused

Не помня да съм учила за това заболяване или да съм, съм забравила...

Намерих в интернет информация и може майката да се свърже с други майки, които споделят нейната(на детето и) съдба.

http://www.ebinfoworld.com/children.htm

Това е сайта. Надолу по страницата където  пише page1, page2,page3 са снимки на децата страдащи от ЕБ....

Можете да ги видите, да придобиете представа за какво става дума, а под нисмката на всяко дете, има и възможност да се пише на майка му за споделяне на инфо и начини за справяне със заболяването предполагам!

Успех и дано има все пак някакъв шанс диагнозата да е сгрешена..........

# 200
  • Варна
От дъното на сърцето си се моля за възможно най-благоприятното развитие за Криско! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 201
Ето още снимки на дете(вече възрастен) болен от ЕБ  http://www.geocities.com/bruceandeb/photos.htm

До колкото виждам, обаче освен кожни, има и други( проблеми в развитието(?!)) манифестации...

Вижте как изглежда момчето на завършването си(на 20 годишна възраст), прилича на дете!  Confused

Спирам с даването на линкове, защото е доста страшно....

# 202
Лили всички ние юнски мами те подкрепяме и се молим за малкото момченце  Hug искрено се молим за бързо и безпроблемно възтановявяне успех.

# 203
Това лекува ли се? Praynig

# 204
За съжаление - не... Confused

# 205
# 206
До колкото четох, няма лечение, както при повечето генетични заболявания.
Бубе, това е ужасно, а като гледам май е някаква лека фаза.

Лили стискам палци и се моля за Криско и семейството ти  Praynig Praynig

# 207
Лилибон ,ние продължаваме да стискаме палци! Както и други писаха, цялата юнска група сме с теб! Прегръщаме те силно! Надяваме се лекарите в София да помогнат за бързото оздравяване на Крис! Heart Eyes

# 208
До колкото четох, няма лечение, както при повечето генетични заболявания.
Бубе, това е ужасно, а като гледам май е някаква лека фаза.

Лили стискам палци и се моля за Криско и семейството ти  Praynig Praynig

да, симплекс фаза е. Не ми се мисли какво е да не е обикновена, лека форма...

Успокоителното в случая е, че може би повечето пъти се манифестира леката фаза. Тоест е по-често срещана. или поне оставам с такова впечатление, след набързо прочетената информация....

Трябва да се правят генетични консултации, но в Бг май рядко ходят двойките на такава. Особено след определена възраст или при наличие на хора в семейството болни от генетично заболяване....

Преполагам сега ще ги изследват родителите за да се знае с коя хромозома е предадена болестта(макар че какъв е смисъла общо взето, след дъжд, качулка  Confused) Дали е X или  Y свързано заболяването..

Не знам и аз..Господ да е с тях и дечко(малъки невинен  Cry )

# 209
 newsm17 newsm17 newsm17
Моля се за Криско, дано заболяването е в лека форма!
Много сили и вяра на Ллилибон, ние сме с нея и заедно с нея се молим за малката й рожбичка!

Общи условия

Активация на акаунт