Знаете ли какво/КОГО видях

• 43 569
  • 838
  •   1
Отговори
# 705
И въпреки всичките интервенции има неестествено много  бръчки за възрастта си (това само на живо).
Някой жени на тия години нямат абсолютно никакви бръчки.
Мен в Глория ме дразни бретонът, който все си търси място  и тези гърди до корема.

# 706
  • София

[/quote]
На Жени майка и ми преподаваше по математика, 73 набор е...и си изглежда на годините определено Laughing

Жени е 75 набор, освен ако не говориш за Глория  newsm78

# 707
Мен в Глория ме дразни ....... и тези гърди до корема.
И мен. Crazy

# 708
Глория с гърди до корема? Аз явно съм сляпа.

# 709
Добре си е жената, нищо и няма.

# 710
  • София
Вчера видях Андрей Баташов. Вървеше по "Левски", носеше букет от рози (скромен) и челото му беше цялото в капчици (не роса).

А онзи ден Георги Марков-футболният треньор-пиеше кафе в Радисън.

# 711
Видях Тити Папазов в "Кемпински"... smile3506
  работиш ли там?Или почиваш?  Wink
Минах от там да пийна една бузъ.  Whistling
   хе!И на мен ми се случва(така да се каже) Wink
   Обичам този хотел!
   Има много особена  атмосфера!

# 712
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
В4ера видях Кофе Бобоне/не претендирам за правилното изписване на името Stop/, на бензиностанция ТЕМПО в Младост/ после разбрах,4е е 4ест псетител там Mr. Green Mr. Green Mr. Green/. Беше с малкият Бобон4о,който много се кефеше на батута,заедно с моят сонковец Mr. Green Кофето 4етеш нерво нещо/явно следващият сценарий за реклама/,аз съм му фен - кефи ме тоз 4овек Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 713
Видях Тити Папазов в "Кемпински"... smile3506

Какво е това тити папазов, простете?

# 714
Тити Папазов е треньор на националния отбор по баскетбол.

# 715
на 99% видях Максим Стависки и Албена Денкова,задминаха ни с колата и ги спря един полицай и ги пусна прекалено бързичко по което съдя,че не съм се припознала  newsm78 newsm78 newsm78
 и Венета от ББ2 с мъжа си и малката си дъщеря,която е много красиво детенце Embarassed Embarassed Embarassed

# 716
В4ера видях Кофе Бобоне/не претендирам за правилното изписване на името Stop/, на бензиностанция ТЕМПО в Младост/ после разбрах,4е е 4ест псетител там Mr. Green Mr. Green Mr. Green/.

Явно му е предпочитано място из квартала Wink

# 717
Добре си е жената, нищо и няма.

Тук под очите фотошопът яко е играл. Има доста бръчки за годините си, иначе тялото й е супер. Но пък не искам да съм гадна - тя има от тези лица, при които при усмивка кожата около очите се сбръчква, никого не подминава.

# 718
http://www.bulphoto.com/mimage.php?i=11182 -  на мене тези цици не ми изглеждат съвсем на място, а за фейса ноу коммент.

# 719
Отивам при Азис след малко, нали с разни други певци ще пеят за Пирогов. Амаааа, не си нося фотоапарат...

Общи условия

Активация на акаунт