Знаете ли какво/КОГО видях

• 43 537
  • 838
  •   1
Отговори
# 750
Преди малко видях Пияното Роси дето участваше във ВИП Брадър, същото лудо изражение си има и като по тв-то, но пък важното, е че си се усмихваше сама!! Laughing

беше ли на кок?

беше, беше- тя май само така си ходи Joy

# 751
най-вероятно косата й вече НЕ може и  да застане по друг начин... hahaha

# 752
Важното е да не пада коса в чаШШШката  Joy

# 753
най-вероятно косата й вече НЕ може и  да застане по друг начин... hahaha

между другото я видях във фризиьорски салон на Витошка, още не беше седнала на стола, явно да и разввалят този кок и да и го направят на ново същия- за да казва, че е с нова прическа Joy

# 754
между другото я видях във фризиьорски салон на Витошка, още не беше седнала на стола, явно да и разввалят този кок и да и го направят на ново същия- за да казва, че е с нова прическа Joy

Сигурация не ще да е било заради нещо друго  Naughty Crazy

# 755
Мдааааа, по принцип цял живот съм живяла в някаква странна зависимост от изкуството. Дори съм завършила Изобразително изкуство.
 Снимам се за артфотографии. Особено ми харесва голото женско тяло, но също много обичам и портретите:)

Estellia, тукти ли си?

упс, оправих ги

Maika_Zaikaна тази снимка съм аз точно. Как позна?  Simple Smile

# 756
Кофе Бабоне живее в Младост и си разкарва маслините с един бял микробус. Ако има някоя фенка тука, веднага й казвам коя му е любимата кръчма.  Whistling

# 757
Кофе Бабоне живее в Младост и си разкарва маслините с един бял микробус. Ако има някоя фенка тука, веднага й казвам коя му е любимата кръчма.  Whistling
Аз пък го видях в квартала в едно рено лагуна оня ден.

# 758
     Виждам доста често страхотни хора от близкото ни минало,които не заслужават тази участ да бъдат страхотни хора но в България...Мъчно ми става!!!Видях Попандов,да кара трошка,Видях детски поет и писател,да си прави сам книжките,и да ги разпространява по училищата,видях на скрита камера как унижават Васил Найденов,а той явно е без самочувствие за да им го позволи,видях адвоката ми-трето поколение с традиции,да се вози на трамвай,моят генеколог също ходи пеша,и още,и още...Ето за това не станах част от интелигенцията на нашият народ!!!

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 21:26 от Червената Шапчица

# 759
Аз тия дни, на рок-феста в Каварна видях Звезди Simple Smile
Беше ми комши в хотела  Wink

# 760
Виждал съм Бербатов на живо (преди месец, няколко пъти), обикновенно си зарежда мерджана.....
Това последното го прочетох като дамаджана и доста се зачудих  Joy  Joy

# 761
видях Слави Трифонов пред Японския,
беше с очила и сам си караше джипа,
добре е човека  Wink

# 762
Видях едно момче, което приличаше едно към едно на Уентуърт Милър от "Бягство от затвора" - направо онемях като го видях. Нямах под ръка телефон, за да го снимам, щях да се пръсна от яд.

Беше на около двайсетина години; ако беше поне около трийсетте, запознанството не му мърдаше Crazy

# 763
Че какво му е, като е на 20  Twisted Evil

# 764
на тази снимка съм аз точно. Как позна?  Simple Smile

Много си хубава, чудесни снимки.
Благодаря за линка, много харесвам този тип фотография.

Общи условия

Активация на акаунт