СЕПТЕМВРИ - сладък месец наш, бебче чакаме в захлас!

• 15 661
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.Варна
Много съм разсеяна! ooooh! ooooh! ooooh!
Добре дошла на новата майчица!    bouquet
Спокойна бременност и сладко малко бебче на есен!    bouquet

Приятна вечер!

# 226
Bulechka_TS,
Точно това е, благодаря. И аз се движа близо до горната граница, ама ще се оправим някак след това.
Анири,
Ами стъклени или керамични кутийки от кремчета, че аз имах само две празни и едната я взе систър. Ще трябва да измисля в какво да слагам сега, може би в някое мъничко бурканче, пък ти да си го прехвърлиш в нещо, където ще ти е по-лесно да бъркаш да си вземаш.

# 227
Привети отново Hug
Аз и малкия се завьрнахме благополучно от зьбар Crazy
Относно килцата не се шашкайте,сьвсем нормално е кьм 7 месец да почнем да трупаме и от вьздуха Crazy Аз при предните си две бремености качвах по 9-10 килограма,ама сега май ще наваксам Joy До тук сьм +6 ,а на практика от тук нататьк започва голямото качване #Crazy
Но това едва ли е толкова важно ,да са ни живи и здрави бебоците ,пьк после ще му мислим эа линията  Heart Eyes
За срещата на варненки ,предлагам да е на 16-17 юни ,че да може да се включи и Бенич.Давайте предложения и за място ,за да може по отрано всеки да си направи плановете Hug
А за другия четвьртьк мисля, че имаше лекции на "9 месеца" ,ако има желаещи да свиркат,аз за сега смятам да се включа Peace
И честито на JUNGLE ,много усмивки и положителни емоции на нея и цялото и семейство  bouquet

# 228
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
basilisk, идеално е в бурканче; аз после ще измисля в какво да си го пресипя! Hug За ароматите и маслата те оставям да ме изненадаш и шашардисаш! Wink И да ми калкулираш всичко, че колкото и евтино да ти излиза, като се кандидатираме всите за мазила, ще се натрупа определена сума!!!

# 229
Привети отново Hug
Аз и малкия се завьрнахме благополучно от зьбар Crazy
Относно килцата не се шашкайте,сьвсем нормално е кьм 7 месец да почнем да трупаме и от вьздуха Crazy Аз при предните си две бремености качвах по 9-10 килограма,ама сега май ще наваксам Joy До тук сьм +6 ,а на практика от тук нататьк започва голямото качване #Crazy
Но това едва ли е толкова важно ,да са ни живи и здрави бебоците ,пьк после ще му мислим эа линията  Heart Eyes
За срещата на варненки ,предлагам да е на 16-17 юни ,че да може да се включи и Бенич.Давайте предложения и за място ,за да може по отрано всеки да си направи плановете Hug
А за другия четвьртьк мисля, че имаше лекции на "9 месеца" ,ако има желаещи да свиркат,аз за сега смятам да се включа Peace
И честито на JUNGLE ,много усмивки и положителни емоции на нея и цялото и семейство  bouquet

Дати за варненска среща - 16-ти или 17-ти юни....Казвайте кое е по добре за вас събота или неделя?
Имам идея - понеже е лято вече...Може да се съберем на ФК и оттам да слезем към плажа на бира и картофки Hug...Стига сме се врели вче по зимните заведения ще ни се спарят мозъците, а долу ще си дишаме морски въздух Whistling
Хайде кой ще се включва кажете Hug

# 230
Samorasliche и аз смятам за удачно срещичката ни да е на вьздух Peace
А дали да е сьбота или неделя нямам претенции,да кажат работещите майчета,че те са по зависими .
Да ви питам и още нещо ,че пак забравих в предния си пост.Чела сьм за хьлцането на бебетата ,ама на последьк много често ми се случва да усещам леки ритмични движения ниско долу ,нещо като пулсации (ама по забавени ) и много се чудя това какво е newsm78

# 231
Здравейте момичета   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Джънгалче  bouquetДа си ни жива и здрава,само положителни емоций и много любов! Весел празник
Добре дошла на новата бременилка Hug
Пишете ме и мен за срещичката.Надявам се да успея да дойда.Вasilisk,тъкмо ако не си ми пратила филмчето с радост ще го взема.
Бенич,ще ни липсваш! Весело и слънчево море,пък после ще мислиш за ремонта.Важното е ,че имаш какво да ремонтираш.Де тоз късмет на всеки му....

# 232
ЧРД на Джънгъл, бъди много щастлива жена и майка!  bouquet

Аз да се пооплача, не мога да си излекувам ешерихия колите - вече повече от 1,5 месеца си стоят и това е! Сега минавам на нов антибиотик - Зинат, моля някой ако случайно има опит с тези гадни бактерии моля да сподели.
 Hug Hug Hug

# 233
  • Бургас
Здравейте,
добре дошла на новата мама!
Ани, какво стана с прегледа днес, пораснал ли е бебешора?
Моята братовчедка имаше точно същите гадове като теб, Мари. С каквото и да се лекуваше нищо не и помогна, така си роди с тях. И 10 дни след раждането като се изследва се оказа, че вече ги няма. Лекарите и казаха, че явно е било от бременността. Не знам питай някой добър доктор щом не минават дали да е възможно да са от бременността и затова да не се повлияват от антибиотик.
Приятна вечер от мен

# 234
Здравейте мами!
Прибрах се аз и няма никой вкъщи и започнах да пиша. Писах, писах от онези дълги мои постове, които пиша като няма никои и тъкмо пиша лека вечер и хоп тока изгасна... направо си умрях от яд.
Хайде да започна от начало:)
Jungle честит ройден ден! Желая ти много и само хубави емоции:)  newsm59

Добре дошла и на новата мама! да се забавляваш в нашите редици.

Кали какви са тези 3 кила на седмица, стига де, ти направо ме разби. Аз вече съм +12, а тепърва ми предстои да дебелея.
Мише споко, като не тръгва асансьора после ще си ходим пеша. А и мъжете ни сега имат възможност да ни се радват по пищни, все едно сме им чужди ( както казва моя). Догодина те взимам теб и който още иска и отиваме на фитнес. За следващото лято трябва да сме пак предишните.
В ред на тези мисли, желая слънчево време на морските бремелинки, да се печете и за нас, оставащите в София.
Ани и аз щях да се излюпя тано рано тук тази сутрин. Станах както винаги в 5 часа и си мислех да седна на компа, ама се разубедих и съм заспала и след 10 мин алармата да ставам за училище. Там се запознах с Палечка, е сега вече поне няма да се разминем в пицарията:)  Темата днес беше точно в духа, в който обсъждаме тези дни "бебето - неговите фантазии, желания и страхове."
Ани чакаме отчет.
Бенич всички стискахме много палци и ето че има резултат. Честито ти ново жилище!!!
За ФМ и на мен ми казаха да отида в 28 г.с., така че явно е практика. то не е задължително, но ако искаш за собствено спокойствие може да отидеш да се полюбуваш на бебо.

Мами подуват ли ви се краката. Аз като си погледна мойте кюфтенца и направо... казаха ми да се изследвам за албумин в урината или нещо такова. Та въпроса ми е от къде да си взема направлението от личния лекар или от гинеколожкара???Лека вечер мами, още много бях писала, ама сега не се сещам какво точно.

# 235
  • морето и сините вълни :)
Бреййй накрая и аз да се включа  Hug
то дойде време нова тема да пускаме-вие днеска сте изписали "мама мия" направо

Аз днес бях на преглед-бебо е 1128 грама.Минали сме кильото Hug Hug Hug
Плацентата ми се е повдигнала -доктора каза че изглежда много по добре от предния път Hug Hug.Имало още какво да се желае но каза че имало още време и щяла да се видгни.Моята плацента както той се изрази се водела МАРГИНАЛНА ПЛАЦЕНТА Shocked Както и да звучи така  Thinking

Инъче бебока се е обърнал с гъзо нагоре -както аз си го усещам.Главичка отдолу  гръбче отляво ,дупарата отляво и краката към десния ъгъл.Перфектно разположение просто-но имаше едно "НО"-смао като го каза и незнам какво ми стана.
Само ми каза ще ви кажа но няма да се притеснявате излишно ,забелязал че имам много дълга пъпна връв и връвта на бебо я забелязал до вратлето му-което значи че или е увита около него или минава като тиранти някъде през рамената му #Crazy #Crazy #Crazy

Каза че няма страшно тя е хлъзгава и неможела да се затегне PraynigИ ще я следим Rolling Eyes

Магнерича ми го намали на 3 пъти по една таблетка и ми изписа Гинопрал или нещо такова Rolling Eyes неможах да го прочета от рецептата да го пия заедно с магнерича.Това заради контракциите Naughty
Утре като го взема ще ви кажа какво е че май обърках името сега на хапчето Thinking

бебо отговаря на 27 седмици и 5 дена.Той доки каза че по негови изчисления трябв ада съм към 28-ма седмица.И то така си излезе.Ехографът ми показа  дата на раждане 2 септември Hug

Та отчетох се ...Относно срещата аз нямам претенции за дата,само да напомня че Феминето е на работа събота и ако може с нея да се съобразим  Peace Peace PeaceИ май Людмилчето беше на работа събота ама не съм сигурна Thinking

Инъче за биричката съм ОООООО повече от СЪГЛАСНА .Тъй ще му гътна една бирка Hug Mr. Green

айде лека вечер че съм доста поуморена утре ще се включа пак

# 236
  • морето и сините вълни :)
ууу по календар съм влязла в 7-ми месец
ЮБРЕ ДЕБРЕ ихУУУУУУ hahaha Joy Joy Joy
А инъче днеска по доктора каза че съм влязла в 7-мия охооооооо Mr. Greenотдавна Mr. GreenТ епо техните сметки докторски неможеш ги опрай Mr. Green Mr. Green
айде цун и гун от мен  bouquet

# 237
Аз само да кажа JUNGLE  nbirthday честито мила весело изкарване на празника и най хубавият подарък на есен.
Добре дошла и на новата маминка  bouquet.
Аз ще се включа пак утре на пресен мозък Laughing...

# 238
Бреййй накрая и аз да се включа  Hug
то дойде време нова тема да пускаме-вие днеска сте изписали "мама мия" направо

Аз днес бях на преглед-бебо е 1128 грама.Минали сме кильото Hug Hug Hug
Плацентата ми се е повдигнала -доктора каза че изглежда много по добре от предния път Hug Hug.Имало още какво да се желае но каза че имало още време и щяла да се видгни.Моята плацента както той се изрази се водела МАРГИНАЛНА ПЛАЦЕНТА Shocked Както и да звучи така  Thinking

Браво за добрите новини, Ани!  Hug

Щом е трагнала да се ка4ва нагоре плацентата до 32 седмица ще се оправи напълно! По тукашните географски ширини маргинална плацента превия е плацента която се намира на самия ръб на мато4ната шиика, но не я покрива. Това е най-добрия вид превия в см. 4е има наи-голям шанс да се саморемонтира, може да не изкърви и  в някой сл. дори позволява нормално раждане.  Grinning

Не се притеснявай за пъпната връв, това "усложнение" е мн. 4есто срещано, но в 99.9% от сл. не се отразява на дребосъка.

А и ве4е сте пораснали доста! Предложиха ли ти да ти дават кортикостероиди за да ускорят развитието на дробовете на малкото?

Аз също бях на Др. днес. Не ни беше ред да се гледаме на УЗ, но нарастваме добре и сърд. ни ритъм е ок. Моята докторката се кани да ме вкарва в болница след 25тата седмица...да съм и била под ръка...Аз се надявам ако не прокървя да ме остави в къщи под грижите на мама и мъжо, ама де да видим...

Още веднъж поздравления за добрите новини, все така да е!

bouquet

# 239
  • Sofia
И аз само за малко.
ЧРД Джънгълче!   bouquet
Всичко най- най- хубаво ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт