СЕПТЕМВРИ - сладък месец наш, бебче чакаме в захлас!

• 15 707
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мами,  Hug

Ей ме на и мен на линия в новата темичка, ма много е сладурска - Ани добре си се справила бе мила и не се коси за цифрите  Wink

Базилиск, ЧРД на твойта половинка със закъснение! Да ти е жив и здрав и да ти помага много!

heureuse, прочетох статията дето ми беше пратила. От беглите ми вече познания по английски успях да разбера, че Метизола дето ми го дават е най-неподходящото лекарство в случая. Но дори и да приемам някое от другите пак трябвало да се следи състоянието на бебето.
Ох, не знам вече какво да мисля, но все пак ще отида на допълнителните консултации и ще видим какво ще правим.

Да ви се оплача, аз едва го изкарах тоз почивен ден. Още като се събудих ме болеше глава, цялата бях подута - лицето, ръцете, а за краката да не говорим  Shocked И като си премерих кръвното  #Crazy 130-70. Ужас, а аз цял живот се движа с 90-60 и се чувствам перфектно. Мазах се с ментолов вазелин, цял ден лежах с навирени крака и пак не ми спаднаха отоците Sad 
Та днес ще ходя до личната да ми пусне едни изследвания на албумина, че не знам ако продължавам така как ще изкарам лятото.

Ами това е май засега, друго не се сещам.
Желая пълна с приятни емоции седмица на всички  bouquet 

# 46
Ехо-о-о-о-о, здравейте и от мен - блудния син (дъщеря,де) се завърна след няколкомесечно отсътвие! newsm47 Добре дошли на новите мами, които за мен са от 70-ти номер нагоре. Супер е, че сме станали толкова много септемврийки. А и по улиците вече се срещаме, тъй като ни личи с тези сладки коремчета. preggo
Та набързо - при нас всичко за сега е наред. Бебока не ни дава да разберем дали да говорим за него или за нея - скача, рита, а когато дойде време да му видим дупенцето, се изляга и няма намерение поне малко да се мръдне. Ами, бебешка му работа! smile3533
Иначе чувството, когато ритка е неописуемо. Вие сигурно сте коментирали този въпрос, ама мен нали ме беше хванала липсата...
Поздравления на Ани - Бани за темичката -  newsm78брей, много работа,бе Ани! Голяма игра е паднала! Аз нямаше да имам толкова нерви да се занимавам и доизкусурявам. БРАВО!!!  bouquet
Катрин[/color], Поздравления за сватбата (доколкото си спомням беше в началото на май). От мен - все така да се обичате и разбирате до златната сватба! newsm20
Ох, и други работи щях да пиша, ма забравих... После пак. Хайде чао и успешна и лека седмица на всички! lovekiss

# 47
И аз си секнах кръста май към четвъртия месец беше... Много е гадно... Казаха да си почивам повече в хоризонтално положение, ама аз нали съм с овнешки инат, не се спрях - ревеше ми се от болка и пак ходех насам-натам  #Crazy Прогнозираха поне 20 дни лежане, аз за не повече от седмица се оправих без лежане.

Peace и аз от опит знам, че по-добре е движение - като се залежа и повече ме боли кръста отколкото ако се движа

# 48
Здравейте:)
Днес посетих и аз докито да видим как се развива бебока.
Вече сме сигурни че е момче:)Видя му се този път всичко Laughing

Някъде около 1кг е.Само дето кръвното ми е нисичко и от няколко дни много ми притиска бебето дробовете и особено като легна едва дишам...но и това си е било нормално.

Е то без екстри не може:)

# 49
  • Кърджали, България
Момичета, някой виждал ли е подобно нещо из големите хипермаркети от сорта на Бриколаж и т.н.: http://www.magic-mural-factory.com/Level_3/Wallable_wall_murals.htm? Това са нещо като стикери, но са 3-измерни, пеещи при натискане и светещи в тъмното. Страшно ми харесаха, ама доставката им е само за Щатите  Sad Изобщо има ли някъде такива идейни стикери, шаблони, джунджурии за детски стаи? Само по чуждите сайтове ги намирам и цъкам с език...

# 50
Инче, ще се позагледам за тези джунджурийки - интересни са и мнооого идейни Peace знам, че има детски лампи, които се светват, като ги натиснеш отгоре, ама дали светят и в тъмното - незнам... newsm78
Илияна, писах ти на ЛС, ама ми даде надпис, че си си забранила личните съобщения  newsm78
Целувки на всички мами и да се пазите много   Hug

# 51
Илиянка да разкаже малко повече за плажа как ти се е отрази , с какво се маза и т.н.т, че скоро и аз мисля да ходя на море     grinning039
Инка, имаш ли някой сайт за вътрешно обзавеждане от сорта на цветове , декорация

# 52
Inna, аз честно да ти кажа вчера ходих до Бриколаж, но такива сладурски работи не видях за съжаление. Sad

# 53
  • Кърджали, България
Ох, все си мисля, че е време и в България да ги продават тия чудесии  ooooh! Аз ще си поиграя малко на "Направи си сам", ама друго си е фабричното, пък и точно това не мога да измисля как да го направя да свири (освен да му сложа механизми от счупени детски играчки  newsm78 ). Оффф, направо се подертих с тия звездички, чудя се как да си ги поръчам от Щатите  Thinking

Мирта, сайтове за обзавеждане и декорация имам ограмна колекция, както и снимки много, сваляни от нета. Кажи какво по-точно те интересува, ще ти пусна няколко.

# 54
Момичета, лека седмичка и от мен! Hug

# 55
Inna, не знам какво да те посъветвам за поръчките от Щатите. Лошото е, че повечето фирми си правят доставките само на територията на САЩ. Ние преди две седмици се върнахме от там. И все още се "борим" с единия ни изгубен/откраднат багаж. Истината е, че има прекрасни неща, но е много трудно с пренасянето или доставката Cry Cry Cry

Аз още не мога да се примиря, че няма да си получа нещата, които купихме с толкова желание. newsm45 newsm45 newsm45

# 56
Момичета,
страшно се зарибих да си ушия СЛИНГ Grinning Grinning Grinning Толкова ще е готино да си нося бебко така!
Има ли други ентусиасти като мен? Hug

# 57
  • Кърджали, България
Inna, не знам какво да те посъветвам за поръчките от Щатите. Лошото е, че повечето фирми си правят доставките само на територията на САЩ. Ние преди две седмици се върнахме от там. И все още се "борим" с единия ни изгубен/откраднат багаж. Истината е, че има прекрасни неща, но е много трудно с пренасянето или доставката Cry Cry Cry

Аз още не мога да се примиря, че няма да си получа нещата, които купихме с толкова желание. newsm45 newsm45 newsm45
Freli, жалко, че се е получило така... Наистина е много неприятно, чак мен ме хвана яд!

Момичета,
страшно се зарибих да си ушия СЛИНГ Grinning Grinning Grinning Толкова ще е готино да си нося бебко така!
Има ли други ентусиасти като мен? Hug

Лилита, брой ме и мен Hug В предишната тема на първата страница съм сложила още един линк за слинг без шиене, т.е. само едно дълго парче плат се прехвърля и завързва по различни начини - много лесно и ефектно ми се струва...

# 58
И аз съм им хвърлила око на слинговете. Смятам да проявя творчество, но най- вероятно като спра да ходя на работа.

# 59
Супер, Inna! Grinning
Видях линка, но си мисля, че с халките ще е по-удобно за нагласяне и за сваляне. Само да си намеря здрави халки и подходящ плат... Flutter
Пък по-нататък може да пробваме и варианта със завързването, живот и здраве Peace

Общи условия

Активация на акаунт