Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издават болнични в България?
Какви са контракциите на Бракстън Хикс и как се управляват?
Какви са съветите за обръщане на бебето в правилната позиция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издават болнични в България?
В България, за да получи болничен, пациентът трябва да има медицинско свидетелство от лекар. За първия по-дълъг болничен пациентът трябва да бъде хоспитализиран за определен брой дни и след това ще му бъде даден болничен за определен период. За удължаване на болничния пациентът трябва да премине през лекарска комисия, която решава дали да продължи или не болничния. Личният лекар може също така да издаде по-кратък болничен без необходимост от хоспитализация.
-
Какви са контракциите на Бракстън Хикс и как се управляват?
-
Какви са съветите за обръщане на бебето в правилната позиция?
Съветите за обръщане на бебето в правилната позиция включват ходене повече пеша, стоене в позиции, при които коремът е отпуснат надолу, плуване по корем и специфични упражнения, предлагани в различни източници. Важно е да се консултирате с лекар или специалист, преди да опитате каквито и да било техники за обръщане на бебето.
-
Какви са ползите от кърменето на близнаци?
-
Какво е предлежанието и как може да се промени?

А за плащане-
Ние се гледаме всеки месец при док и не плащам нищо, понеже прегледа се поема от касата
само дето за снимчичка се налага да го подсещам понякога
събираме за първото албумче
не се притеснявай за гледането през 2 седмици, не е опасно. и мен ме гледат така от самото начало. Лекарят от ЖК "се престарава" и всеки път и той ме гледа на ехо:)
.