Ави, честити ви нови придобивки - ново столче , първо зъбче и нова още по-чаровна усмивка.

За черешките- Рая доста ги обича. ПРавя ги като сокче, пасирани, а напоследък вечер няколко череши пасирани с две бисквити и кисело мляко - изсмуква го за секунди.
За пъпчето - още си стои в къщи...
Омни, дано всичко лошо да е вече зад гърба ви, а неприятните емоции с майсторите по монтажа на мебелите ще се компенсират много скоро, като се нанесете в новото жилище. Много искаме да ви видим на следващата среща!

Скорошно оздравяване на всички болнички бебчета.
Накрая да се отчетем и ние, вчера бяхме на консултация и ни направиха противохепатитната ваксина, която отлагахме доста време. Рая е наддала 270гр и 1см и вече е 8 500 и 73см. Прави ми впечатление, че вече предпочита по-твърда храна - пюрета, които не са добре пасирани, има цели оризчета например. Опитахме вече и риба и много съм щастлива, че й хареса

и затова я сменихме.
. Да, ама аз съм тъпа и упорита и продължавам да пиша отново. 

Аз лично обожавам сладолед 
.Алекс ни държа будни до към 4, след което спа 4-5 часа на пресекулки, направо се чудя как успя мъжа ми да стане рано сутринта за работа; то не беше рев, не бе чудо. Отдаваме всички неразположения на зъбите, но мисля че тази и миналата нощ го болеше и коремчето, не искаше нищо да хапне, имаше газове, като добавим към това и че кашля и има лека хрема-може да си представите картинката!Да ви питам, мами, мислите ли че коремните болки може да се дължат на това че двата дни като правих зеленчуковото пюренце му сложих и ориз, това е единствената нова храна за него тези 2 дни, и точно двете нощи след това бяха кошмарни 
?
/ от тези болести!

/
Може би трябва да пробвам все пак 
Лека вечер и много целувки