"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 503
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Добро утро и от мен!!!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА САШКО НА АВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА polinbg!

Тия дни темичката е доста пуста и едни и същи май си пишем........айде мами къде сте....?!!!!
Марианка, ще ти правя компания на тераската с кафенцето! дано днес вече мъжа ти като е вкъщи да имаш по-приятен ден!
sladur4e*2 , много добре те разбирам, вчера ходих да си купувам цял бански и продавачката загрижено ме попита дали съм 3 или в 4м....................... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out.......без коментар!!!!!!!!!!!
Бански си купих /от друг магазин/ на Триумф /а и бельо забърсах междувременно/ и вчера му на правих сефтето, водата беше сравнително топла и беше много забавно, н Стенли по едно време стана много крив и докато го приспя........... Sick Sick Sick После вечеряхме навън 3-та и 9,30ч се прибрахме! Но сутринта имах серенади в 5ч.
Днес сигурно пак ще ходим, ако е хубаво времето.
Като си нямаме море......... newsm37

Приятен ден на всички! Hug

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 10:20 от steli-ssd

# 166
Добро утро и от мен.
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА Всички БЕБОЦИ КОИТО ПРАНУВАТ ДНЕС.ВЕСЕЛИ, ЗАСМЯНИ И МНОГО ЗДРАВИчКИ ДА РЪСТАТ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  polinbg!
  [/url
Мами искам да ви попита.Малкият  няколко дена е със страхотно разстройство ходих на личната тя ми каза,че от зъбите.Давате ли им нещо за разстройството на вашите бебоци.Слънчев и усмихнат ден на всички.

# 167
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден на патерици на Mertz  и на сестричката на Марианка! Да са живи и здрави и много обичани!

Честит рожден ден и на днешната рожденничка,която малко се позагуби и липсва- Поли! Да си жива и здрава,много желана и щаслива!

Честита месечинка на Сашко! Да е жив и здрав и много са слушка!
Докато се наканя днес да вляза тук и Марианка си изпила кафето без мен Mr. Green

Относно хрема, Т и разтройство от зъбки-  според мен такова понятие няма,до колкото съм чела.При никненето на зъбките пада имунитета на децата и от там тези неразположения .
Според моят педиатър,ако имат Т и тя е под 38 градуса не трябва да се дава темературопонижаващо лекарство,чрез тази Т организма се бори. Вие и вашите лекари на какво мнение са?Аз мисля,че е правилно. Peace
И друга тема предлагам за коментар Mr. Green-слагате ли бебковците на възглавници,моите още спят без,знам,че е по-полезно,а и те спинкат спокойно и мисля,че не им липсват.

На всички много весел ден,тук май ще вали ooooh!
До скоро! Hug

# 168

Относно хрема, Т и разтройство от зъбки-  според мен такова понятие няма,до колкото съм чела.При никненето на зъбките пада имунитета на децата и от там тези неразположения .
Според моят педиатър,ако имат Т и тя е под 38 градуса не трябва да се дава темературопонижаващо лекарство,чрез тази Т организма се бори. Вие и вашите лекари на какво мнение са?Аз мисля,че е правилно. Peace
hug:
И аз съм съгласна със теб за това.
За възглавничката.чувала съм,че до 1 год.е хубаво да се спи без възглавничка.Мишо от както е роден обаче спи със възглавничка но напоследък сам я маха явно му е по удобно без нея.
Hug

# 169
Добро утро (все още), мили момичета!

Честит рожден ден на Поли и на сестрата на Марианка, на патерица!

Благодаря за честитките и лично на Марианка за прекрасния букет! Сашко хукна на разходка с баба и дядо, а аз се каня да си лягам, че нещо съм настинала и недоспала.

Вчера направихме чудесна обиколка до Белово, Велинград и Юндола! Останахме доволни всички. Е.Т., вече мога да се изкажа за новото столче - много съм доволна. Сашко спа и се вози удобно в него.

Ще отбележим 9тата месечинка на Сашко с торта довечера - този път домашна! Чувствайте се почерпени!

От известно време Сашко спи на възглавничка - детска и тъничка. Мисля, че му е добре.

Не съм му третирала честото акане - 6-7 пъти на ден по малко, но не бих казала, че бе разстройство, покрай никненето на зъбчето.

Вън е чуден слънчев ден. Желаем ви много усмивки и страхотно настроение!  Heart Eyes

# 170
  • София
Привет мацки,

Лилиша, черешовата диета я мернах в нета. Череши се ядат сутрин, следобед и след вечеря. Обядът е салата единия ден, зеленчукова супа - другия, пилешко месо - третия, задушени зеленчуци - четвъртия ден. Вечерята е пак или салата, или риба, или таратор, или малко месце (пилешко, телешко). Аз не се придържам стриктно, защото не мога, просто ям по-малко. След време свикваш и не ти се яде. Трудно е само в началото. А и като видиш резултата, имаш стимул да продължиш. При мен обратното броене започна. Ще се похваля веднага щом резултатът е поне 5 кг.

Марианка, ще ти пратя ГСМ-то на Венуш на лични.

Цвети, дано Алекс е по-добре днес.

Фибичка, и Мия умира да е в мен, с мен, край мен. Като ме види цялото й същество пърха от радост.

Мамо Меги, и ние сме кандидати за певчески курс. Къде е таз забава?

Весела месечинка на Сашко и приятни разходки на всички сладки бебенца! 

# 171
Миши 06 - за разстройство може да му помогнат ориз и моркови и ябълки. Да се избягват разхлабващи храни като тиква, сливи, круша, както и строг контрол на млечните храни (дали са пресни и правилно съхранявани, защото навън вече е доста топличко). Иначе е възможно да е от зъбките.
Братовчедка му беше получила така разстройство, най-вероятно от зъбките, но знам, че педиатърката й беше предписала някакво мляко или каша беше, против разстройство. На кутията си пишеше, но не се сещам в момента какво точно беше.

# 172
Днес му купих на хип сока които е за разстройство ориз и моркови и ябълки.Дано ни помогне зеех и лечебна хумана да видим какъв ще е резултата.newsm78

# 173
ехоооооооооо....ето  ме и мен...  Flutter
Снощи за първи път оставихме Спаси с преспиване при баба му. Подготвих списък с действията по часове. Всичко е минало спокойно и за моя изненда е изпил и АМ-то, което бях дала за 6.00ч сутринта. Ние вечеряхме в любим ресторант и после отидохме от 22.30 на предпремиера на "Бандата на Оушън 3" - интересни за гледане са актьорите  Wink Мислехме да продължим в някой пиано бар, но пък искушението да полегнем необезпокоявани надделя. Спахме до 10.00 непробудно. В началото на вечерта ми беше суууупер мъчно  Sad, но си казахме, че трябва да свикнем и така... Доволна съм!!!
Поздрави на всичк ирожденици от изминалите дни и много специални поздрави на сладкиша Сашко на Ави   Hug Hug Hug
Мама Миши, освен изброените неща ти препоръчвам и варени картофи и моркови, като избегнеш пресните плодове и соковете през следващите дни.
Десси, браво за разнообразията на малкия!
първото излизане на спаси /на 13тия му ден/ беше до Била и е свикнал напълно, а относно игрите и детските центрове аз го водя почти всеки ден за минимум по 1 час+поне1час ходене навън и люлки. Така е изразходва част от енергията си и спи по 2ч следобед - всички сме щастливи  Mr. Green
Лилиша, чудесна прическа!!! Ама как се променят личицата им като ги стилизираме - големи момчета Simple Smile
Стели ссд, тези продавачки са ми направо "любими"... Както и другите, които се държат така сякаш могат да си купят това, което продават и магазина е техен... Винаги съм се раздвоявала между кратко и ясно обяснение, за задълженията им като ПРОДАВАЧКИ и премълчаване и нестъпване в магазина.
Сладурче, и аз сигурно щях да  се замисля за силуета си на плажа ако имахме плаж наблизо Wink Сега съм решила уж за сватбата да сваля поне 4 кг. Истината е че не сме го решили НАСЕРИОЗНО, не сме го направили  Hug Диман, стискам палци скоро да се похвалиш по темата.
Мама Меги, искаме дует с Лацииии!!! Подай координати и инфо за музикалнат ашкола!

Всички временно или постоянно пребиваващи край морето - ЗАВИЖДАМ ВИ  и то не особено благородно  Twisted Evil

Днес спаси хапна череши пасирани кис.мляко и бисквити - супер вкусно, за утре ще хапва борш с жълтък!

# 174
Благодаря на всички, които днес са се сетили за мен Simple Smile
Да ви почерпя:
Аз празнувам като правя нещо, което не съм правила досега. Тази година летяхме с парапланери - беше невероятно изживяване. Ще сложа малко снимки, ще можете да видите. По-екстремно преживяване съм нямала - когато се приземихме бях потна, краката ми трепереха и една буца ми беше заседнала на гърлото. Но беше прекрасно. Единственото, което не беше ок, че бяхме разделени с Ева. Но днес тя също имаше подарък за мама - показа й се 3-то зъбче Simple Smile

# 175
polinbg, радвам се, че така екстремно си си изкарала рожденният ден. Grinning Сигурно е било много забавно. И честито ново зъбче на малката Ева!
radosty22, пак те виждам Grinning. Пиши ни. Praynig
irinii, големи вкуснотийки хапва Спаси, чак на мен ми се прияде. Grinning
yoana77 и Веси спи без възглавница. И аз така знам, че поне до годинката не е хубаво да се слага на бебето възглавничка. Обаче имам сложени две в ъглите на кошарката и дребната обожава като заспива да си лепне едната върху лицето.
Миши 06, честито ти нов ник! Така е по-лесно, определено. Grinning

# 176
Влизам набързо да се похваля че си имаме 8-мо зъбче  Crazy Mr. Green И 9-тото ще излезе до ден два Crazy

# 177
mari_ankaИ аз мисля так.И затова си смених ника за да е по лесно Защото сме 4 Мили 84 в форума и става хаос.
DVV честито 8-мо зъбче

Лека нощ на всички

# 178
 Хайде на тераската:    

polinbg, чак ти завидях за екстремния рожден ден.
 Irinii, хубава вечер сте прекарали, хайде да е по- често. От опит знам, че малките трябва от рано да свикнат с други хора, за да можете да отдъхвате от време на време.
 DVV, от тук ли трябваше да науча новината.  Laughing Честито зъбче.
 steli-ssd, ще убиеш с поглед паяка. Супер аватар.
 diman, чакаме резултати.
 Ави, бързо да оздравяваш!
 Усмихнат ден на всички.

# 179
Добро утро от мен!
sladur4e*2, тераската с много красив изглед,а закуската много богата Mr. Green
DW,мислех,че сме само ние с 8 зъба,Ради повече от месец е с толкова  Laughing
polinbg, браво на вас за страхотното преживяване,чакаме те скоро пак да се включиш тук Hug
Чака ме надявам се и се моля много емоционален ден,по-късно ще ви пиша защо,сега бягам да правя млякото,че Ради ме вика Grinning
На всички много приятен и весел ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт