"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 503
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!Я,какви вкусни неща се сервират днес на тераската GrinningБлагодаря,ще имам нужда от сили след поредната забавна нощ Laughing
Честит рожден ден на всички,които съм пропуснала,да са живи и здрави и много успехи... Hug
dvv,леле,колко зъбчета да са ви здрави и бели!Ние имаме все още само 2. Wink
За възглавницета-понеже много се въртеше и все заспиваше в горния ъгъл на леглото,аз реших,че му е ниско и му поставих съвсем малка възглавничка,спи на нея и като че ли му харесва Peace
irinii,и ние предвиждаме да го оставим за някоя вечер при баба му,засега сме го оставяли веднъж и нямаше проблеми,аз се чувствам добре и се разтоварвам,но въпреки това ми липсва!Хареса ли ви филма,защото и ние мислим да го гледаме newsm78
yoana77,при никнене на зъбките ние засега нямаме неразположения-разстройство,температура,но пък е кисел като за световно... ooooh!
Ави,наистина страхотна обиколка,направо ми се иска и на мен,но ще трябва да почакаме,аз пак да питам-къде мислите да почивате това лято с бебчовците newsm78
Лек и успешен ден на всички и много целувки от нас за вас Hug

# 181
Черпя ви ,станахме на 9-месеца  Heart Eyes

Благодаря на всички за поздравленията за зъбчетата Hug

sladur4e*2  ами идеята ми беше да ги пробройш по отпечатаците на ръката си ама Ники не те захапа Mr. Green

# 182
Добро утро, сладурки! Grinning
Къде сте започнали утрото без мен и на чия тераса? Crossing Arms Laughing
sladur4e*2, добре си се погрижила днес за нас. И какъв изглед само... А от моята тераса виждам двора на съседите Crossing Arms.
Честита 9-та месечинка на Ники на DVV и Мария на diman! С пожелание за много здраве, усмихнати дни и незабравимо детство!

Ле-ле, DVV, днес по случай празника да купиш на Ники пържола Joy. Никакви торти вече. Naughty Хайде и 9-тото зъбче да излезе така безпроблемно, както и всички останали. А как е малкият? Повръщането спря ли?
alexal, аз май вече писах, ама пак ще си кажа. Тази година ще почиваме в ... Бургас при мама.  Thinking За мен това не е никаква почивка, защото съм живяла там 25г. Но се радвам, че ще си спретнем морска форумска среща и ще се запозная с някои от момичетата. Hug Мъжът ми ще е много зает (писна ми от неговите бизнесдела Crazy), но тайничко се надявам да ни огрее едно ходене до Велинград.  Praynig
yoana77, каквото и да очакваш днес, дано се сбъдне! Стискам палци денят ти да бъде наистина наситен с много приятни емоции.
Моята Веси пак е с температура. Confused Цяла нощ почти не мигнахме с мъжа ми. Редувахме се и пак съм адски изморена.  Tired
Хайде, мадами, аз отивам на терасата. Mr. Green Много усмивки днес! Hug

# 183
Марианка аз пържола ще му купя ама няма къде да я направя Tired нали правим ремонт и съм без кухня ,скарата е някъде затрупана Thinking забравих да готвя вече само на поръчки от заведения караме Crazy Повръщането спря -да чукна на дърво Praynig само вече като избесней много и се сгъва и опъва връща малко Rolling Eyes

Ники от извесно време не иска без мен ,само ако се отдареча на 2м или пък изляза от стаята рев докато се върна Tired до тоалетната не мога да отида от него ooooh!

Честита 9-та месечинка на  Мария на diman  bouquet!

# 184
mari_anka,напълно те разбирам и на мен ми писва от бизнеса,но няма как ooooh!Къде във Велинград мислите да отидете newsm78,че и ние сме се запътили натам Grinning

# 185
СТАНАХ ЛЕЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!СЕСТРИЧКАТА МИ ПРЕДИ ЧАС РОДИ,МОМИЧЕНЦЕ,МНОГО СЪМ ЩАСЛИВА!ЧЕРПЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ![/size]

# 186
  • Пловдив
Добро утро, дами!

Тази сутрин всички сте много ранобудни и много сте изписали!
Аз да започна първо с приятните неща.....

ЧЕСТИТА 9-ТА МЕСЕЧИНКА НА Ники на DVV и Мария на diman!
Много усмивки и здраве!!!!!!!!!!!!!!!

DVV - ти ме разби тотално с тия зъби, дай малко назаем.........ние още си нямаме нито един!!! И нали ми помниш коментара за ушите..... hahaha hahaha hahaha
sladur4e*2 - днес много ни глезиш - и кафенце и закуска! радвам се , че ти хареса аватара ми. Напоследък толкова ме тресат разни настроения.....ТАРАНТУЛСКИ......от времето ще да е!!!!! #Crazy
ирини - добра почивка сте си направили. Ние сме оставяла Стенли 3-4 пъти и повечето пъти също като вас сме се прибирали без много обикаляне да се си отспим и да се събудим късно.... Rolling Eyes А за продавачките................. #2gunfire #2gunfire #2gunfire С поглед на тарантула /ако някой знае как гледа/!!! #Crazy
alexal - ние ще почиваме чак август - Златни пясъци-Слънчев бряг - малко с бебето и 2-3 дни само за нас!
mari_anka - и аз все намилам, че ми писна от работата и непрестанните ангажименти, но.......какво да се прави....! Ех, миличката Веси - бързо да се оправя!
polinbg - екстремен РД - ще го запомниш!
yoana77 - ЧЕСТИТО! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕНЦЕТО И СЕСТРА ТИ!

Стенли си спи без възглавница от самото раждане! И е едино ужасно криво момченце, само мрънка и плаче, вчера ме побърка.....бяхме по гостита до 10ч вечерта, но аз през цялото време си го държах, защото ако някой го вземеше той се засиняваше от рев............ ooooh! ooooh! #Cussing out

Олеле много стана, спирам!

# 187

Честито момиченце на сестричката на yoana77! Честита месечинка на Мария на Diman и на Ники на Dvv!Да растат здрави и щастливи!

Ще се включим по-късно, че ни чака обичайното за сутрин суетене-обличане, закусване/за по-късно станалите/ и излизане по задачки и разходка!

# 188
yoana77, ЧЕСТИТОООО!!! това наистина е страхотна новина. Да е живо и здраво бебчето! Как ще се казва?

Честита месечинка на Ники и Мария!

# 189
Ауууууу, че хубава навина имаме днес... yoana77, Честито!

Сигурно е страхотно да станеш леля. На мен скоро не ми се очертва - моята сестра е още малка.

polinbg - ЧРД на патерици!!! Имали сте невероятно изживяване. И ние плануваме тази година да направим същото. Разкажи по-подробно и покажи снимки, плс. Трябва ли да се записваме предварително или отиваш, плащаш, скачаш?
mari_anka - твоя мъж няма ли да идва в Бс? Мислих да ги запознаем с моя Димитър, да си говорят за риба... Laughing
irinii - ами вие няма ли да ходите на море?Ако идвате някъде насам, много искам да се запознаем...
Йоанка слуша в момента народна музика и танцува /клати се напред-назад в паяка/ и вика от време на време аааууу... Много е смешна. Жалко, че не мога да я снимам, щото като види фотоапарата, спира всякакви дейности и позира за снимка!
Хайде ставам аз, весел ден на всички!!!

# 190
Добро утро!
4естито на вси4ки празнува6ти месе4инковци, и 4естито племеница на Йоана!   bouquet  bouquet

От 2 дни Филип се е обринал около врата. Има малки пъп4ици , но не са по цялото тяло, само по вратлето и зад у6ите. Имате ли идея, какво би могло да е?  newsm78 Според мен и мъжа ми е от топлината и това 4е се поти, не се разпространяват и след баня позатихват. Но мисля да из4акам до утре и да го заведа на преглед...
За по4ивката -  ние плануваме да сме в Крайморие, последната седмица на август, ние 3 мата, семейството на сестра ми и майка. Но об6то ваканцията ни 6те е 5 седмици, тръгваме от тук с колата, и 6те спираме тук и там. В Унгария 6те останем няколко дни за едно авио6оу, в Пловдив съ6то около 1-2 септември. Останалото време 6те разпределим между София и Враца. Надявам се този път да успеем да се вредим в сре6тите някоя сряда...
Лек ден, моми4ета  Heart Eyes

# 191
Yoana77 - Супер новина!!! Да ти е жива и здрава племеничката!!!

МарияФ - ние също си имаме няколко ситни пъпчици около врътлето, които са най-малко от около седмица, но предполагам, че се дължат на горещината и изпотяването.

Алексал - мислех си, че тази година ще пропуснем моренцето, но като видя това хубаво слънчице, така ми се приисква да се цопна в морето. За сега не сме планували нищо, но пък може да отскочим за няколко дни. Нямам особени предпочитания към курорта, но харесвам Китен - винаги като ходим е чистичко.

Иринии - браво, че бабата го е поела. При нас положението е сложно и предпочитам да съм до бебко. Знам, че не е хубаво да свиква само с нас, но ми е кофти да го оставя на друг, заради последващи коментари.

# 192
yoana77, да ви е честито момиченцето. Живо и Здраво!!!

Честито на всички рожденнички на патерици и на всички месечинки!!!

# 193
Здравейте дами!
Днес ще направя едно "изявление" за името на моето бебе.
Решихме да го прекръстим от Емилиан на Румен.Днес мина делото успешно.
Да се обоснова относно това Sunglasses
Още преди раждането дълго се колебаех за пустото име.Много исках да го кръстя на татко(Румен) но едно суеверие,което няма да коментирам ми се беше забило в главата и неисках много заради това...Името Емилиан си го изсмуках от пръстите,но не бях убедена.Не бях и убедена и като ме питаха в родилни дом.Месец,два след раждането взе да ме гризе дали не сгреших и все повече се убеждавах че бебето си е Румен,да не говорим как всички роднини бяха почти единодушни(майка ми се размрънка че уж не било хубаво това нещо),но това не ми е моментна прищявка,а дълбоко убеждение,затова намерихме правилниа адвокат и днес всичко мина по мед и масло! Laughing
Това е,предполагам че ще има коментари че "не е хубава тази работа",но щом семейството сме съгласни и доволни,това е най=важното Peace
Така,имам си вече един малък Румчо(всъщност така си му и викаме от доста време)
Лек ден!
Честита племенничка на йоана.Да е жива и здрава и да носи радост на всички!

# 194
  • Пловдив
Vessselka , ЧЕСТИТО НОВО ИМЕ НА РУМЧО!!! Да му е живо и здраво името! newsm10 smile3501

MariaF , когато идвате в Пловдив може да си направим и пловдивска среща!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт