Благодаря,ще имам нужда от сили след поредната забавна нощ Честит рожден ден на всички,които съм пропуснала,да са живи и здрави и много успехи...

dvv,леле,колко зъбчета да са ви здрави и бели!Ние имаме все още само 2.

За възглавницета-понеже много се въртеше и все заспиваше в горния ъгъл на леглото,аз реших,че му е ниско и му поставих съвсем малка възглавничка,спи на нея и като че ли му харесва

irinii,и ние предвиждаме да го оставим за някоя вечер при баба му,засега сме го оставяли веднъж и нямаше проблеми,аз се чувствам добре и се разтоварвам,но въпреки това ми липсва!Хареса ли ви филма,защото и ние мислим да го гледаме

yoana77,при никнене на зъбките ние засега нямаме неразположения-разстройство,температура,но пък е кисел като за световно...

Ави,наистина страхотна обиколка,направо ми се иска и на мен,но ще трябва да почакаме,аз пак да питам-къде мислите да почивате това лято с бебчовците

Лек и успешен ден на всички и много целувки от нас за вас
. Никакви торти вече.
Хайде и 9-тото зъбче да излезе така безпроблемно, както и всички останали. А как е малкият? Повръщането спря ли?
За мен това не е никаква почивка, защото съм живяла там 25г. Но се радвам, че ще си спретнем морска форумска среща и ще се запозная с някои от момичетата.
), но тайничко се надявам да ни огрее едно ходене до Велинград. 

!