"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 503
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Евка току що заспа и аз вече мога да се включа.
Първо да дам малко инфо за летенто с парапланер за тези, които се интересуват:

http://www.letsgym.com/2007/06/11/extreme-weekend/#more-268

А сега да честитя на всички бебчета, които празнуват месечинки, а на Йоанна - племенничката.
На Веселка, че си има Румчо. И да я успокоя, че щом това е вътрешното й убеждение - значи така и трябва да бъде. Да ти е жив и здрав малкия Румен.

Аз очаквам Ева евентуално да се разболее от варицела, защото е била в контакт с дете, което вече е болно. Нали инкубационния период е доста дълъг. Засега няма признаци, но знае ли се. Така или иначе съм подготвена, най-вече психически, дори и да се случи, няма страшно. Само ще се надявам да мине леко.

# 196
  • София - Бургас
Сладки бебета и мами, здравейте! Hug
 Първо - ЧЕСТИТО, лельо Йоана 77, да е жива, здрава, умна и красива, новородената бебка.Само да ви радва и дарява с усмивки.
 Честита месечинка и на всички септемврийски бебенца.........

# 197
Честита девета месечинка на Мия и зъбатия Ники!

Честита племенница на Йоана и на сладурковците братовчедка!

Поли, браво за изживяването! Дано се размине варицелата на Ева!

Ирини, радвам се, че благополучно са минали забавленията и нощта без Спаси! От време на време и това ще е нужно. Нашите отсега ми предлагат да им оставя Сашко и някоя нощ, но какво да правя сама... А и съм рано пиле, рано пее. Замислям се за вариации на тема като си дойде любимият, но той няма да иска да се отдели от Сашко и за нощ докато е в отпуск. За след това ще видим - Сашко ще е голямо момче.

Веселка, честито ви ново име - да е жив и здрав Румчо, да си го носи с гордост! А за суеверията - забрави! Детето си е ваше!

Мария, вероятно пъпчиците са от претопляне. Тук имаше няколко много шантави дни с променливо време и се чудих дали не навличам Сашко прекалено. На бакенбардите и на краченцето му излезнаха много ситни пъпчици като точици, но бързо отминаха - с често миене и по-леко облекло.

Въпреки, че Сашко спа сладко цяла нощ, аз не можах да заспя до 3 часа и се чувствах като парцал. Сутринта, обаче, успяхме да излезем, за да напазарувам и на обяд се появи любимата ми майчица и поведе Сашко на разходка. Та поспах. Надявам се, до ден-два да съм оздравяла напълно, че ми писна вече.

Ех, морски! Алексал, засега нищо конкретно не съм планирала за лятна почивка, а толкова обичам да планирам и организирам всичко в аванс. Сигурна съм, че в крачка ще измисля нещо. И на мен ми се ходи на море, но не толкова, за да се пържа на плажа. Вероятно септември ще се вдигна със Сашко и ще отидем, а иначе мини почивки и екскурзии ще си правим цяло лято.

Моля всички, живеещи и пребиваващи на моренцето, да го поздравят от нас!

# 198
steli-ssd той вече ги изяде  Mr. Green

# 199
  • Munich
Yoana77, честита племенница! Да расте здраво и щастливо детето и да им се радвате много на дечицата ви заедно със сестра ти! Колко е хубаво братовчедите да са връстници... При нас като фибичка изгледи няма - двама по-малки братя, на които им се живее още Simple Smile Да са живи и здрави, все ще ги примами някоя мацка.
Честит девети месец на Мия и Ники!
Vessselka, честито ново име! Със здраве да си го носи хубавото ви момченце! Имаме приятел, който се казва така и много го уважавам, та оттам още повече харесвам това име. Моят Виктор щеше да е Борис като дядо ми, който е починал и не ме плашеше поверието, но мъжът ми се опъна, не му харесвало... Но сега не съжалявам, тук Виктор е доста рядко срещано и интересно име. В България май се нароиха Викторовците. Но пък няма лошо. И Георги и Иван има под път и над път, но няма да спрем да си кръщаваме децата с тези хубави имена, само защото имало много такива.
Момичета, за срещата в Бургас, имате ли идея къде можем да бъдем? Мислех си, че няма да е лошо да можем да седнем някъде, където децата да са извън количките и да се позанимават едно с друго, така ще е по-интересно за тях. С приятелките ми в Мюнхен сме все по някакви полянки.
Нещо такова
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3136394
Има ли как да го направим в Бургас? А после кафе пак можем да пием  Mr. Green
Сесилия, ще се видим пак след 7ми август! И да пишеш! Целувки на Митето!
Ави, по закона на Мърфи бебо спи ти се кокориш, до болка позната история Simple Smile Добре, че си имаш мама наблизо. Аз пък си имам свекърва от месец на гости и си поспивам почти всеки ден. Виктор ляга в 8-9, но кой да легне с него...

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 23:24 от дилИпилИ

# 200
Само набързичко, че ще излизаме, а Йоанка даже не е яла още....
Vessselka - честито ново име!!! Много интересно ми стана, като прочетах тази новина!Не виждам нищо лошо в това - както ви харесва - така. Няма суеверия, няма мнения на околните. Аз също съм се казвала 3 дена по друг начин - кръстена на себе си, но цялата рода запротестирала, че не може да не съм кръстена на никой и хоп - нашите какво да правят сменили го...кръстили ме на баба ми.
дилИпилИ - може в морската - на Октоподчето, ако се сещаш къде е - до стената с приказките. Ние почти винаги ходим там, защото е точно до една голяма поляна с мн маргаритки и оставям Йоанка да си се кефи на тревата, пък ние си пием бири и само я гледаме. Пък и масите са големи - да се събираме повечко....
Айде, ше ядем!

# 201
  • Munich
fibi4ka, ей това се казва идея. Аз съм за. Малко ми е мъгляво къде точно беше, но се сещам какво имаш предвид.
Бягам да стягам багаж, в сряда летим, местата за майки с бебета в самолета са свършили и ще се гъчим на задни редици, но нищо, полетът е два часа, все ще го издържим. Виктор е в отбора на ц..оманите и ще суче при излитане и кацане и то половината време минало  Simple Smile

# 202
Честита девета месечинка на Мия и Ники!
Vessselka - честито име!
Yoana77, честита племенница!

Oффффффффф мамета аз направо съм се побъркала от притеснение!!!!!!! нали ви казах че Мони имаше в събота сутринта температура и до сега  не можеме да му я свалиме! Давам му Панадол и Нурофен ама ефекта е само за няколко часа и после пак 39 градуса!  Weary smile3518 Weary
Даже вчера през ноща му правих комреси с оцет! Свалихме я за малко и после пак!  newsm45
Доктора каза че сега е здрав и или е от зъбче или имало някаква такава настинка сега с висока температура само! Ако до утре сутринта не се оправи трябва да го водя да му направят пълна кръвна картина и урина да не би да има нещо  "скрито"! Аз ще умра от притеснение до тогава! Стискайте палци да няма нищо!!!
А за почивката ние ще сме там http://www.plamena-palace.com/gallery.php от 20 август с едни приятели с тяхното дете което е на 1г и 4м. На него сега му излезна първото зъбче!!!  smile3521

# 203
  Честито момиченце на сестричката на yoana77
Честита месечинка и на всички бебоци които празнуват днес.
veenii Бързо оздравявани и дано не е нещо сериозно
newsm17

# 204
yoana77, много ме зарадва прекрасната новина! Grinning Да ти е жива и здрава племенничката и много да радва мама и тати.

Vessselka, честито ново именце Румен!  bouquet Да си го носи с гордост и нека то му е на късмет! Между другото и ние сме на път да осъществим тази стъпка. За Мими. Когато бях бременна и разбрах, че очаквам момиченце, бях убедена, че ще я кръстя Мария-Магдалина. Свекърва ми е Мария. И моята майка като каза "Как така няма да я кръстиш на свекърва си? У тях живеете и т.н." и аз се поддадох. За което сега много съжалявам. Вече говорихме с една адвокатка от Стамболийски, но не ми се струва много добра. Та сигурно ще ти пиша на лични, за да ми изпратиш координатите на вашата и да разпитам по-подробно за процедурата. В едно предаване по телевизията бях чула, че когато човек сменя името си, променя и съдбата си. А моето Мими е с не лека съдба и като човек, който се е напатил, съм взела решение. Съпругът ми ме подкрепя. Още докато я носих в утробата си бях сигурна, че тя ще е Мария-Магдалина. Все пак не променям името кой знае колко драстично. Тя пак ще е Мими, както нарича себе си и както всички си я знаят.
veenii, апълно разбирам притесненията ти за Мони. И при Веси нещата от вчера стоят така. Висока Т, а никакви други признаци (не и тече нослето, не кашли). Днес я водих на личната ни лекарка и тя каза, че е със силно зачервено гърло. Изписа аугментин, но за сега се въздържам, че съм против АБ. Ако нещата продължат така, ще я водим в Пловдив. Много съм притеснена. Давам Нурофен и Ефералган (свещички). Облекчават Т, но временно. Днес купих Панадол и малко преди да заспи и дадох. Преди малко се пробуди и цялата "гори", явно не и действа. Какво да правя, незнам. Sad
дилИпилИ, а ние ще пътуваме за Бургас в събота. Grinning Алина ми писа на лични, така че бройте и нея за срещичката. Grinning А идеята на fibi4ka е супер!
polinbg, дано ви подмине варицелата. Praynig
MariaF, и аз мисля, че пъпчиците са от претопляне. Спокойно, ще се оправи.
fibi4ka, моят мъж ще остане само за събота и неделя и вече е нагласил въдиците Mr. Green. Така, че нищо против да са си компания. Само се обади, дали е съгласен. Peace
Оказа се, че и моята Веселушка много обича музика. Grinning Онзи ден, като чистих, им пуснах един диск с детски песнички. Малката много се радваше. Grinning

# 205
  • Пловдив
Днес явно е ден на новините!
Да се похваля и да почерпя ............... - вас
и за мъниците по парче торта,
защото днес Стенли се изправи САМ!!!   1cribИ като видя как става номера не спря да го прави 30 мин....  Joy. Сега изморен спи! Rolling Eyes

mari_anka ,  veenii - дано не е нещо сериозно и да оправят бързо бебчовците!
DVV - живот и здраве като стигнем до Варна това лято може да ме запознаеш с това сладурче с многооооооооооо остри зъбки............

Засега чао ще ме чака  wash hang

# 206
Привет и от мен!  Grinning
Много поводи zа праzнуване виждам има днес  Grinning
4естита месе4инка на малките бебоци!
yoana77,жива и zдрава да ти е племенницата!И аz искам  LaughingВе4е имам племенник,сестра ми и zет ми искат второ детенце_мома,но каквото даде господ.Много 6те се радвам ако и мен ме споходи такава радост.4акам и аz,но zет ми е моряк и по половин година не е в кь6ти,така 4е май време им трябва.
Дилипили,лек и беzавариен пьт.Приятно иzкарване в Бьлгария Simple SmileНие ве4е реzервирахме билети и на 02.09. пьтуваме с Луфтханzа  GrinningСнимката не се отваря.Аz се раzвилнявам като легне Тити,а така ми се 6те да лягам с него.
MariaF ,пьп4иците може да са като се поти Филип,дано да няма ни6то обеzпокоително.
Колко време 6те сте вьв Враца?Ние сме на 15 мин.пьт с кола и може да се видим?
Vessselka ,4естито именце!Имам една приятелка която се прекрьсти на 19 години.6том така 4увства6 не6тата,хубаво си направила.
Ави,бьрzо оzдравяване!
Ирини,хубвао е 4е до теб има баба която помага.При нас няма и иzлиzанията след 22.00 4. са мираж.Затова пьк Тити_Мити е навсякьде с нас,на паzар,биргарден,мислехме да го водим и на автокино  LaughingМайка ми докато бе тук ходихме с Ники на кино,филмьт бе6е "Мистьр Бийн вьв ваканция"  Joy Голям смях падна,бяхме седнали на zадните редове с пуканки и кола .
veenii,стаскам палци Мoни да оzдравява бьрzо,а zа zьб4ето на приятелката ти не се у4удвам имам поzнати с де4ица на които са иzлеzли на годинка.
mari_anka ,дано свалите температурата,милото детенце!Не мога да помогна с кой zнае какьв сьвет,давай пове4е води4ка и се обади на педито.аугментин,zнам 4е е силен антибиотик,помага.
Валентин,губи6 се ,как си?
Аz днес бях на гинеколог,трябва6е да zапи6а нов zа6тото старата ми гинеколожка иzлеzе в пенсия.Споделих zа нередовния ми цикьл и многото килограми които ка4их преz бременността (от които сьм свалила амо 5 кг) и ми вzеха крьв zа хормонални иzследвания.Много добьр лекар Дилипили ако иска6 6те ти дам координати,доволна сьм.В 4етвьртьк 6те ми вzимат крьв zа иzследване на 6титовидната жлеzа.
Тити_Мити е добре,сега спинка сладко сладко  Grinning,а мен ме 4ака гладене и 4истене....
Днес мина на 4 кратно хранене,вьрна си апетита така,6те видим по нататьк.Ве4е сьм сигурна 4е е от zьбките и сега като пие мляко си ги 4е6ка с биберонката.Пием си Аптамила и това е ,доволна сьм.Ирини,в таzи врьzка какво АМ предлага6 на Спаси?
Хайде спокойна но6т,аz да се приготвям и zа утре,zа6тото смятам да хвьрля пьп4ето на Мити,аааа имам и др.идея  Grinning в 6танберг има яхт клуб,може и там да е Grinning
steli-ssd,браво на Стенли  Grinning
Спокойна но6т!

# 207
steli-ssd Ще ви чакаме Hug
Честито за изправянето   bouquetи аз преди две седмици като теб много се радвах ама сега вече  Crazy слагам го да спи и той хоп изправен и се хили ooooh! Crazy
 Със Сладурче няма да можем да се включваме няколко дена ,по независещи от нас обстоятелства Mr. Green Joy
Лека вечер Flutter

# 208
Привет мамчета!
Бързам да се похваля и после отивам да ви чета.
Ние се завърнахме от 8 дневна командировка на Албена. Беше великооооооо!
Хари беше на седмото небе от толкова много нови неща-шум, хора, море, пясък, миди, чайки, бебета, басейн, плуване с лодка, по цял ден навън, поява на второ зъбче, хора говорящи на различни езици, които постоянно му чуруликат нещо......
Държа се мъжки в колата и в двете посоки-седеше си, спинкаше.... Сигурно, защото още не може да ходи, нито да пита "стигнахме ли вече? кога ще стигнем?"  Laughing
Чистия въздух направи така, че всяка сутрин спеше вместо до 5.30-6.00 до 8.00. Нощуваше в стаята на баба и дядо, докато ние с тати се вихрехме по баровете и плажните партита.
Е, сега не иска да стои вече нито минута сам у дома, но ще трябва обратно да свиква.

Вижте ни:
ХАРИ БЕШЕ НА ПЪРВОТО СИ МОРЕ

# 209
Ето ни и нас отново! Мисля , че вече сме на оздравяване, пък и нощите ни взеха да стават малко по-спокойни, Алекс все още продължава да кашля , но много рядко, дълбоко, но с храчка, в тази връзка да кажа че отказах на нашата лекарка да му давам антибиотика, който тя предписа, дано не съм сгрешила и да се разминем и без него. А при кака ни Ивка вече съвсем отшумяха нещата! А спокойствието нощем явно се дължи на това,че виждам третото зъбче почти излязло, тези дни ще се похвалим!
  Бързо оздравяване пожелаваме на Ави, Филип на МариаФ, Весито на Марианка, Мони на Веени
Vessselkaр Честит ти Румчо!Щом си вътрешно убедена, че така е правилно, няма какво да се притесняваш от разни суеверия и хорски приказки!
Честито зъбче на Ники и изправяне на Стенли! Моят бебок се изправи веднъж в кошарката преди няколко дена, но оттогава не се е изявявал, иначе има желание!
Veenii, много ми хареса мястото, което сте си избрали за почивка, ще разказваш, аз по принцип съм решила почивката да ни е в началото на септември, та Алекс да е почти на годинка, и пак не си представям на морето с двете деца, но няма как!
Марианка, за панадола съм установила че и при нас не помага, да не говорим за количеството, което трябва да прилъжем децата да изпият, повече съм привърженик на нурофена, но знам че съдържа ибопруфен, който може да предизвика сърдечни проблеми и алергии/поне така съм чела/. Стискам палци да се разминете без антибиотик, темп и зачервеното гърло може да са от зъбките, знам че още си нямате Praynig
отиваме с кака Иви да лягаме, мъжете спят отдавна, а тя ми прави компания, че стана много късно следобяда!
Лека и спокойна нощ на всички!

Lulova, такъв сладур е Хари на морето, май честичко ще пътувате натам, щом толкова му е харесало в началото на сезона newsm53

Общи условия

Активация на акаунт