"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 408
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Мислех да дочакам да стане 2.10, но май няма да успея, затова пускам почерката по повод деветата месечинка на Калина Hug

При нас - разстройството отмина Whistling предстои днес и консултация, за да видим как върви дребната, после ще споделя Simple Smile
Много поводи за веселие в нашата компания - да са много здрави, усмихнати и щастливи всички рожденици, мини-рожденици, новородени и с ново име!
Ави, благодаря, че сподели, ще обмисля варианта за Чико столче  bouquet
На всички болни пожелавам бързо да се оправят!
До скоро! Hug

# 211
Добро утро, мадами-сладурани! Grinning
Честита 10-та месечинка на Михаил на sladur4e*2 и 9-та месечинка на Алекс на teletabis2, Мартин на Vesito и Калина на e.t.! Много усмихнати дни, много сбъднати мечти и изобщо от всичко хубаво по много!

Аз се събудих в 8.30 (както и децата), след поредната тежка нощ. Tired Цяла нощ Василена беше с 39 градуса Т, цяла нощ давах температуропонижаващи, цяла нощ я друсах миличката на ръце... Температурата и спадна към 6ч. и като съм откъртила... ooooh! Закъсняхме за градинката с Мими. Даже не съм усетила кога мъжът ми е заминал на работа. Simple Smile И не стига, че закъснявахме за градинка, ами Мимозата реши, че и се пие чай Crazy и докато се натуткаме стана 9ч. Е, не че я върнаха, ама децата вече бяха закусили.
e.t., винаги ми е много приятно, когато разбера, че някое детенце е оздравяло. Радвам се за Калина, а и ти ще се успокоиш.
tzvety, хубаво е, че и вие се оправяте. Grinning Не мисля, че толкова висока температура (при Весито) може да е от зъбки. Чувала съм, че може да се вдигне Т при зъбоникнене, ама слаба. newsm78
Lulova, браво за приятните емоции при вас. Grinning Голям сладур е Хари. Ще бъдете страхотни на корицата на "Мама". Grinning Честито ви второ зъбче!
steli-ssd и от мен едно гоооолямо честито за изправянето на Стенли! Grinning Моята мацка този номер още не го може, но пък умира да ходи, като я държа за ръчичките.
Sesiliq, тискам палци всичко с гинекологичните прегледи и изследвания да бъде на ред. Praynig
Аз отивам на терасата Laughing и там ще чакам кафенцето от мамите на празнуващите бебчета днес. Grinning

# 212
  • Пловдив
Добро утро на всички!

Тази сутрин всички спят и кафенце нямаше, но ще се погрижа............. Sunglasses.

Lulova , страхотен 1-ви албум на море си има Хари!!! Ще трябва да повтаряте морето, май.... Hug
tzvety - айде да оздравявате съвсем и скоро болести да не ви спохождат!
mari_anka , чакай ме на тересата...идвам.....и Веси днес да е здравичка вече...

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ БЕБОЦИ!!!

# 213
Черпя вместо Сладурче  Mr. Green За месечинката им  bouquet

# 214
   Здравейте момичета, докато ви изчета се узорих, но трябва и да драсна, а тати ще дойде и трябва да бързам... С една дума , ние искарахме страхотно, естествено ходихме на плаж, на Лаци много му хареса, и той вече е захранен с пясък, аз го пазих, но не съм се престарявала Twisted Evil да види кво е, хехех и в морето топна дурето, абе пълна програма... другата седмица пак!
Лилиша, Иринии и други интересуващи се,  да , това е прощапулник, имат и сайт ама не го знам, цената е 5 лв за еднократно посещение и 16 за 4 пъти, ако се обадиш предварително , че няма да отидеш не ти го броят за изгорял часа и можеш да си го вземеш друг път. Намира се на ул. Загоре №6 , това е пряка на Иван Асен, аз мисля да ида в четвъртък в 10 може да се организираме да ви заведа, има и от 11 ако кажете ще го нагласим.... много ще се радвам някоя от вас да дойде, защото там са малко по- големички, а и вече си се познават, това не значи , че и аз няма да се опозная с тях, но ако си имам дружки ще е друго.. чакам заявки за дружно пеене Party
Калея, незнам не четеш ли , що така се разминаваме, ама аз даже те видях в неделя на една улица, с розова количка си нали.... аби КГБ съм.... аз често ще ходя това лято и ако имаш нежда от форумска компания на живо мога да предложа своята Laughing
Доника, браво за шофирането.. отраквай се все така успешно после едно бубу и за теб и няма да има граници за вас с ХРиси...
 Фибичка , браво на мъжа ти за градините, наистина са супер и съм си го меслела преди да кажеш, че той е виновника.. БРАВО! Абе и Ахтопол ще заприлича на нещо с такива инициативи... Лаци също е такъв фотомодел види ли фотото и застава....  Crazy
 DVV е браво за тез зъби, като пиранки сте.... къде ги раздават така щедро, да минем и ние през Вн и ние да си вземем
  И накрая ЧЕСТИТО юнче на Йоана, да ви е жива и здрава и много добричка....
 Честито и на всички празнуващи бебоци!  bouquet
 И аз успях прези мъжо да е звъннал  bowuu
ооооо да ви кажа, ной-накрая Лаци пролаци.. йеее а и ходи здраво като държа, плажа вчера беше покорен и се закача с всякакви хора, само ми намира компания.... ех сваляч от малък е ... все на жени налита  ooooh!
Приятен ден аз отивам да се стегна за дълъг и хубав ден такъв желая и на вас!

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 11:58 от mama_meggie

# 215

Привет,
Явно претоплянето и потенето са били при4ина за пъп4иците, сега позатихнаха и е добре.

steli-ssd, в Пловдив 6те сме 1 или 2ри септември, и по-то4но на авио6оуто в Крумово. Ако има и други луди желае6ти, 6те се радвам да се видим там. Аз не съм фен на самолетите /за разлика от мъжа ми/ и 6те се радвам да имам компания ...
Сесилия, прати ми телефон на ли4ни и може да ти звънна да се видим във Враца. Не знам от сега кога то4но 6те сме там, 6те прелитаме между София и Враца.. Дано няма ни6то обезпокойтелно след прегледа при гинеколога...  Hug
На мен утре ми предстои изпит 4-то ниво на Нидерландски, и за разлика от преди6ните пъти, не съм 4ела ни6то предварително. 6те раз4итам на късмет и натрупани знания...

На болните де4ица - бързо оздравяване ...

# 216
   Говорихме с Мила 84 и предлагаме в четвъртък среща 12ч пред театъра...  събираме желаещи за приятна бебешка разходка сред оживения център..(
    По този повод предлагам да идем на пеене от 10 ч , естествено ако има желаещи да дойдат с мен  Grinning

# 217
Ехо,здравейте и от нас!
Честито на празнуващите бебоци!
Vesselka,браво за новото именце  bouquetЕстествено,че ще го смениш,щом това е вътрешното ви убеждение!Аз бих постъпила като теб и въобще не се съобразих с никого,когато избирах името на бебчо,естествено само с таткото PeaceИ при нас имаше много коментари,но кой им обръща внимание Wink
Lulova,страхотни снимки и моренце,истински се наслаждавах да видя първото моренце на Хари,много е сладък,поздравления...  bouquet
yoanna77,със закъснение -честито  bouquetНямам търпение и аз да стана леля,но засега няма такива изгледи,имам си само една племенничка,голяма сладурана,но искам още Grinning

Ние вчера отидохме до Магазина на прасето,има доста неща,добре е зареден,особено хранителните,можете да намерите почти всичко на Хип,Гербер,Семпер,Хаме и много други,дрешките са им малко,всичко което потърсих го нямаше,купихме нов стол за кола-Чико Key1,много ми хареса и нямам търпение да го пробваме още днес!
Момичета,искам да ви попитам,давате ли вече по-големи частици храна в пюрето,моето мишле хич не обича да дъвче и само гълта,всичко пасирам и всеки път,когато му дам по грубо смляно пюре се дави SadА и още нещо,кой номер обувки носят бебчовците ви? newsm78
На всички болни,пожелавам бързо оздравяване,а на мамите много сили! Hug
Лек ден,излизаме на двора с проходилката,голямо забавление става... Laughing

# 218
Здравейте мами и бебоци! Благодаря на всички за поздравленията за племенницата ми,казва се Виктория и е една сладка бузанка цели 3750 кг и 51 см се роди Mr. Green
На всички болнички бързо да се оправят!!!
Иначе и ние имаме новини на Дари и проби вчера 5-то зъбче и 6-тото е на път и докато чаках леля и да роди и се въртях из стаята насам-натам,тя стана сама права,много беше смешна,напъна се малко,цялата стана червена,но успя LaughingВече изобщо не иска да стои седнала,иска все да е права,като я сложа да седне в кошарата и започва да плаче и тръгва с главата напред към решетките да се хваща и да става,Ради и той не ще да сяда,но малко дупето му тежи и не е ставал съвсем сам,с малко моя помощ LaughingУтре сме на консултация и ще видим кой колко е наддал,това е засега от нас,много съм щаслива,че ще има още едно бебче край нас,от това по-хубаво няма Hug

# 219
  • София
Здравейте и от мен. Аз уж  newsm79 1dishes, ама викам само да погледна и....
Меги, то аз кола моя имам, но събира прах на улицата newsm45.Не знам защо ме е страх да возя само бебчо, но надявам се скоро и това да стане Simple Smile
Алексал, честито ви столче Simple Smile Хриси хапва и по-едри неща, въпреки че няма нито един зъб. Като започне да ги премята в устата си прилича на някой дядо...
МарияФ, успех утре на изпита newsm10
Лулува, личи, че сте изкарали страхотно, а на тази снимка съм и фен
И накрая-честита месечинка на Мишо newsm67

# 220
Здравеите мами и бебчета.
Мама меги,писах ти, че съм за до попеем в четвъртък. ще хвана мъжа ми да ме докара. и после на обща среща ако се реши. Laughing
Ние също си купихме сточето на чико и съм много доволна. бебчо също го хареса. спа си като пич.
Ние вече можем да се отчетем с първото падане. ама какво падане само. викнах сутринта да дойдат свкървата и свекъра. отидох на плуване. прибрах се, всичко точно, отивам до пазара и като се връщам марти мрънка и плаче, почудих се че още е рано да е гладен и питам кога са го хранили и те пристъпват напред назад и "ми той малко падна и се удари". дядото го държал на балкона, сложил го до себе си да седне, обърнал се и Марти пльоснал по лице на земята. и резултата е кървав - рана на устната, разкъсана връзката между устната и венеца(точно между горните две зъбчета, как го обясних само), отекъл нос и буза, но иначе е добре, явно го боли като се усмихва и плачеше. ще се оправи, до вечерта носа и бузата бяха вече добре, само устничката е като на пате(то и без това преди му виках пате заради устничката, ама сега хептен)обаче дядото е много зле. можете да си представите какво му е. вдигна кръвно, захар(диабетик е), пребледня, не може да се свести до вечерта. ужас ви казвам. аз се опитах да го успокоя,че от тук нататък има да падааат. дано само лека да се разминават. пък и това можеше да се случи със всеки от нас. просто трябва мнооого внимателно и очите на четири, че вече се върти, мърда,скача...
това е, оплаках ви се.целувки

# 221
Привет мацки
По цял ден обикаляме навън между къщата и подизпълнители и магазини пак свързани с нея...
Вчера Спаси се събуди с 38.6 ректално премерена т. Започнах ефералган. Вечерта ни посети док, който направи щателен преглед и установи, че сме в пълн аизправност. Най-вероятния проблем са зъбите. Както бях споменала десния ни долен венец е жестоко издут и орелефен - в областта на кътниците!!! Докторът много подробно ми обясни, че не бива да се изненадваме ако се появят именно кътници и че последователността на избиване на зъбите все повече не е общовалидна. За съжаление поддържаме т 37 независимо от ефералгана и ако не мине до утре в четвъртък пак ще сме на док. Много ми е мъчно, като го гледам такова мечето ми... Но ако ни мине Мама Меги - ще пеем и после ще джиткаме по улиците заедно!!! Веении, стискам палци и при вас да отшуми по бързо.
Страшно много сте изписали и теглих един поглед по диагонал, з ада съм в течение...
Веселка, честит Румен! Щом винаги си искала да се казва така, значи той така си се е казвал още преди да се роди. Другото са формалности. Нека му носи много късмет и много радост на всички ви!
Фибичка, мног още се радвам да се запознаем - все някога ще стане  Hug
На почивка - най-вероятно ще отидем септември - поне седмица със Спаси, но къде не сме решили - може и да не е в БГ...

Ще гледам по-късно да се включа по-подробно

# 222
  • София
Привет,
Влизам за да се похваля с новопридобитото умение на Мия - пляска с ръчички.  Баба й я научи и като запляскаме ние, и тя почва. Много е смешна!
Мамо Меги, ние се излюпваме към 9 часа сутрин и едва ли ще успеем за 10. Като свършат тежките нощи с Мия, ще извием глас.
Веселка, и аз да те поздравя за решението ти за Румен. Честито!
Благодаря за поздравленията за месечинката вчера.  Hug Честито на днешните празнуващи Мартин, Алекс, Калина!   bouquet

# 223
 Честито на Мартин, Алекс, Калина!
Да ви се похваля ние след 4 дни борба с Т я преборихме!  newsm44 newsm44 newsm44
Сега целите сме с обрив от сутринта! Доктора каза че има такъв вирус сега така че може и Спаси и Весито да го карат. Доки каза че всяка седмица има по 1-2 случая! Изразява се с висока Т до 39 градуса която почти не се повлиява от нищо и след 3 дни изчезва сама и се получава този обрив с който сме ние сега! Не е заразно и не е опасно! А аз бях убедена че Т ни е от зъбки! На Спаси и Весито бързо оправяне!
Alexal ние носиме 18  номер обувки ама аз с моя акъл му взех буйки на Колев и Колев 19-20 да не би случайно да са му малки  18, а то тези са му супер голями и сега незнам какво да ги правя. Та пак си нямаме обувки! Пуснах ги в продавалника ама никой не ги иска. Сега ще търса в някой магазин някоя учтива продавачка да ми ги смени за по малки защото като ги купувах не съм запазила касовата бележка и в Пигиса няма да ми ги сменят така!  newsm78

# 224
ехо-ехооо Simple Smile

Честито на днешните празнуващи бебчета, живи и здрави и много щастливи да са Simple Smile

Нещо така се въртя в кръг, че време не ми остава да драсна някой ред  ooooh!

Добре сме уж де  Mr. Green ние на почивка вече обявихме къде ще ходим Дружба 19-29.06, а се надявам през септември да направим и още една при леля. Тази събота и неделя отиваме на Рафтиг на Кресна с приятели... миналата година бременна бях, но тази мисля и аз да се кача, та уговарям мацките да направим една дамска лодка, да видим дали ще ми се навият на акъла   Mr. Green

Веселка, честит ти Румчо... освен и аз да дам подкрепата си за начинанието ви друго не ми остава... майчиното и бащино сърце най-добре знаят за детето си!

Ирини, дано Спаси свали скоро темп та да се успокоите, че знам колко гадно да го гледаш как страда детето. Както и Веселушка на Марианка, как е тя, сборихте ли я таз температура?

Вени радвам се, че вече сте ок, а този вирус явно доста бебета тук го изкараха.

Честита племеница Виктория на леля Йоана Simple Smile Жива и здрава да е, радостта е голяма и аз съм я изживяла, че и аз като Алексал, и още искам Simple Smile Алексал ние носим 18-19... но всъщност обувки не търпим на дебелашките си крачета  Mr. Green

Ух, че хубави морски снимки са му направили на бебе Хари трябва да си направим едно албумче... примерно с име "На почивка"

Мама меги и Мила84 хубаво организират масово пеене на бебета и разходка, но аз съм планувала за четвъртък да оставя Бобо на баба му, че имам една канара задачи да отхвърля, нооо може пък и да се вместим. Браво на Лаци, Браво на Лаци... а и на майка му за показното лазене!  Laughing

Болничките да оздравяват...

другоооо има и много друго, но от двете ми страни са ме нападнали  ooooh!

хайде лека....

Общи условия

Активация на акаунт