"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 405
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Привет от нас с Ваньо! Етоипри нас новините:::
Аз-болна Tired цял ден Sick
Иван папка много и расте/утре сме на педи и се теглим /почваме десетичката.
Имаме синка от проходилката и......обръщане #Crazy свекървата го отнесе Wink
Казваме колко ще сме големи, Показваме какво е измислил Едисон. Махаме за чао чао Галим о-оооо Hug ходим на каишка и ритаме топка.Храним се с лъжичката с голяямо омазване и не лазим но пеем Laughing
Купихте ли ниски колички тип чадър? В голяма чуденка съм Crazy
Ирини панадол давала ли си - нас ни спаси!
Гледачката ми сподели че есента се освобождава неина колежка ако това е в полза на някого.
Заминаваме след 27ми на почивка до края на август живот и здраве.

Хубаво папкане заешко  с морко и авокадо Flutter
Десерт закуска данисимо или белена праскова и круша.

Хубава вечер

# 226
ето ни отново /след рекламите  Wink/

Да споделя - температурат на Спаси я няма вече  Grinning, което ме обнадеждава, че може би не е този вирус с обрива  Thinking Все пак ще го наблюдавам внимателно и ще обмисля дали е редно да се подвключим към песнопойния ден. Ако температурата не се появи повече и това окончателно потвърди теорията зъби - има ли някой, който да се притесняма от среща с нас?!
Алфи, браво на Ваньо!!! Значи вече ползвате каишки. Аз се замислям дали да не пробвам, май ни е време... Ама много умн омомчето - още преди да е проговорил ще знае кой е Едисон  Party Страхотна дълга почивка ви предстои - и много подходяща за създаване на другарче на момъка! Wink Панадол имам, но реших първо с ефералган да действам. Ако се наложи щ езаместя с препоръчаното от теб.
Щастливке много екстремно го раздаваш, душа. А малчовците, и те ли на рафтинг.
Диман, честито ви умение. Знам как се чувстваш - и Спаси пляска вече от 2-3 седмици. Това вече си е форма за комуникация - пляска като идва хапването, като му се пее или като иска да му пеем, пляска и като направи нещо на което се радвам. Абе с 2 думи пляскането си е голяма работа.
При нас новото е махане за здрасти и чао и енергини некоординирани приклякания  подкоци в леглото, когато танцувам край него  Crazy Crazy Crazy

# 227

AЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НА КАФЕТО!!!!!!!!!!
Ние го правиме днеска като най-ранобудни!
Чстито на празнуващите днеска!!!
И аз черпя че мойта сестричка днеска има рожден ден!

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 08:19 от veenii

# 228
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

Ще се възползвам от кафето на veenii и започвам с честитиките.....

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС МЕСЕЧИНКИ - Неда на  Бамби76, Максим на  Афродита, Даниел на мама cvete_m, Иван на Алфира, Ема на snezhka-smeshka  !!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЕСТРИЧКАТА НА veenii!!!

Ние казваме чао-чао, пляскаме с ръчички и даваме пет... Rolling Eyes но също така и тази сутрин сме много криви.....а както и снощи.....
До по-късно! Mr. Green

# 229
 Ето ни и нас след не толкова прекрасна нощ , е , ако ставане 2-3 пъти и кофти... Сега "въртелчето" пак позаспа, че сутринта в 7 беше на крак! и ни се качи на главите до 9ч... Нещо не ще да суче сутрин, много странно , все е дно го карам да копае Mr. Green ееейй как не ви разказах, какъв бойкот ми направи онзи ден, като бяхме на плажа и аз исках да заспи , а той не беше на това мнение и реших да му дам цица , за да заспи, а той гневно я захапа стисна със зъби (не, че има зъби) и рязко ме дръпна... като някакво наказание, че го карам Sick.. само вечер суче с удовоствие... незнам на къде е тръгнал ..
 Вчера и ние се купихме Уокър, и естествено веднага падна по гръб, защото искаше да се катери по него, а той изобщо не е стабилен за това... ходи, но трябва да държа или него, или Уокъра... че нещо не е много стабилна тая работа... и каишка си купихме, не съм пробвала как е , защото съм купила червена без да искам и ще пробвам да я сменя.. че малко е женска  Flutter... ОООООО да ви кажа в какъв магазин влезнах вчера, ходили ли сте в "Комсед" на Тодор Каблешков при Билла.... егати изобилието, аз там мога да си похарча наследството за детски стоки.. изобилие .... като Билла за детски играчки и бебешки стоки, колички, дрехи, памперси, аксесоари.... всичко има много ме изкефи, това става моя магазин! Е ако ми сменят каишката естествено иначе ще им се разсърдя и ще ходя там сърдита !
 Иринии, аз не се притеснявам от вашата "болест" ако въбоще е това, толкова време не сме се виждали, че ще ни бъде приятно хорово с Лилиша да "извием глас", както каза diman.  Айде да е 10 ч , по няколко причини 1. Преподавателкото за втория урок от 11 вече е малко уморена, 2. На часа от 11 има повече баби от майки, 3. Лаци към 11:30-12 вече е уморен и му се даспива... Аз минали я път успях да посетя за 10 мин от 10 и трябваше да се върна до вкъщи и така отидох от 11.. абе напред назад, но успях да надника и двете групи.. дано нямате против да е 10 ч... За пеенето е добре да можем да пляскаме с ръце, ,че какво да правим иначе хехехехх Joy А и е добре да сте с удобни дрехи, защото се седи на пода и естесвно децата са доста буйни ... а и носете сок или вода, защото има пауза за почивка, в която може да се продложи това или  bombs
  Леле какво се случи сега, Лаци нали спеше и чевам нещо странно от другата стая , а той беше на спалнята, но звука не е от бебе, отивам и гледам той от кръста на долу надвесен от ръба на спалнята си играе с едно шиши  Shocked направо изтръпнах, ама си трае гък не казва да не би да хвана... ех хетрец, добре ,че отидох навреме.....
  Честито на Ема , Ваньо и други те бебковци... здравички и весели да сте!
   Ави да се оправяш, без теб среща не може! Как ще имаме очи да публикувами снимки, на които теб те няма Naughty Не може така.... Чакаме ви
   Калея, ние четвъртак пак пътувами за Ах и ще ти звъннем, дали за плаж, дали за кафе.....  Party
 Айде пак чао
  Приятен ден и до скоро

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 10:10 от mama_meggie

# 230
ДУ мацки

Рано тази сутрин Спаси пак вдгина т... Sad
Иначе меченцето си се катери по мен и е игрив, но ... не знам какво да мисля. Май ще се разминем с пеенето - все пак като не съм сигурна от какво е, да не рискувам. Сега ще закусим и ще му дам панадол.

# 231
Добро утро и от мен!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС МЕСЕЧИНКИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЕСТРИЧКАТА НА  veenii!!!
Лек и усмихнат ден на всички

# 232
Честита месечинка на всички празнуващи днес и честит рожден ден на сестричката на veenii! smile3525
Понеже се похвалихме, че спинкаме по-спокойно нощем, е, малко избързахме, пак си се будим по много пъти и спим неспокойно, но какво да се прави, явно ще свикваме!
Но има друго да ви се похвалим : от вчера си имаме трето зъбче, скоро чакаме и четвъртото!
mamma meqqie ние живеем съвсем близо до Комсед, и аз много го харесвам този магазин като стоки, единственото което е , че всички бебешки и детски стоки са на долния етаж, а пък е много трудно слизането с количката по множеството стълби!
За срещата утре- на нас много ни се идва, мисля че вече сме оздравяли, с някаква рядка остатъчна кашлица,само проблем ми е това че не съм сигурна колата дали ще е при мен и се чудя как да се придвижиме!
Бързо оздравяване на Спаси, Веси на Марианка, Марти на Лилиша, бързо да изчезва обрива и на Мони на Вени!
Засега от нас приятен ден, чакам майка ми да дойде да остане за малко с децата, /един от редките случаи/, а пък аз да тичам по задачки!

# 233
Черпим с Ваньо днес  cook beer
Влагодаря ви за поздравите!
Шашнахте ме  Flutterкакво е това пеене където ходите? Я ме осветлете моля ви? И Лаци пее? Ееее супер Laughing

Ирини, Спаси ти е голям герой и щом не е оклюман вероятно е от зъбките т.. Колко имате вече че и към кътниците се е подуло. При мен зъбките му малко ме натискат вече при кърмене Wink

Хубав ден!

# 234
   Алфи, ма що не я оставите тая консултация за следобяда и не дойдете с нас на пеене.... Пък и Ваньо както ходи, може да покаже някоя нова стъпка...
    Иринии, незнам какво да ти кажа.... много ни се иска да ви видин, но ти ще прецениш.. все пак ако дойдете надали ще се целуваме... Rolling Eyes Дано се оправи Спаси...
   Цвети, права си за стълбите, аз бях без бебе и не го приех така вътрешно , но сигурно ще е кофти за бъдещи ходения... на ръце , ама пък и те как тежат вече, ще ходя днес да пробвам да сменя каишката и май наистина на ръце ще трябва да го взема....
  Оздравявайте ееееейй бебета и Авита.... какво е това! ААА  #2gunfire

# 235
  • Пловдив
Ех, как ви завиждам благородно за пеееееееннееетооо.................

mama_meggie , Лаци още от малък ще е с музикална подготовка...!!!! smile3521
ирини, много кофти така с тази температура, дано бързо да я преборите! С тези зъби и аз на Стенли поне 1 път на ден го проверявам.....резултата е 2 счупени термометъра....много ми е трудно меренето!
Всички болни мами да оздравяват, както и всички бебковци!!!

Марианка нещо се губи днес.....!!! newsm78

Днес ми е днес за задачки и следобяд разбойника ще е с гледачка...дано да успее да го приспи!
Ние още нямаме зъби.........но на всички с нови ЗЪБАТИ ПОПЪЛНЕНИЯ...ЧЕСТИТО  Hug!

# 236
Честито на всички празнуващи днес.   bouquet
И нас ни тормозят зъбки - една крива е иначе толкова лъчезарната Ева.
Имам питане, знам, че повечето вече са захранили с месо. Аз смятам сега да я захранвам и искам да ви питам с какво месо захранихте първо. Купувахте месо и го приготвяхте в къщи или давахте готови пюренца? Прпоръчайте хубави месни пюрета. На мен ми се струва, че по-добре да е с готово пюре, защото месото от което се приготвят би трябвало да се контролира по-строго. Ако трябва да го приготвям в къщи не знам какво месо да купя. Посъветвайте ме, моля.

# 237
Здравейте на всички!
Резултатите от вчерашната ни консултация: 73см (+1см) и 8.900кг (+900), което малко ме учудва, защото Калина много се движи, а яде като количество колкото предния месец, та предполагам, че не са я измерили като хората, щото тя постоянно се държеше за косата ми, за ръката ми, за нещо, което стърчи от мен Simple Smile
Иначе е здрава, разстройството най-вероятно е било предизвикано от зъбите...
Днес й поръчах манджа от кухни Ози - изглежда вкусна, но това не означава, че дребната ще я хареса, та сега я чакам да се събуди и да видим дали ще я яде...
polinbg, аз реших да не рискувам с купено месо и давах пюрета с месо като начало. Засега веднъж съм й правила - телешко с моркови и картофи - и си го хапна с апетит. Hug
До скоро Hug

# 238
polinabg,от местните пюрета давам само купени-на Хип,Гербер,Семпер,Нестле,всичките много му харесват и ги хапва с удоволствие,за месото-не смея да приготвям вкъщи,предпочитам да се упражнява някакъв контрол върху приготвянето му!Иначе без месо,правя домашни!Първо захраних с пилешко,пуешко,заешко,телешко! Peace

# 239
Хелоу!
Връщаме се от док, който подтвърди, че дробчетата ни са чисти, ушите, нослето, лимфите и т.н. - наред и отново остава да вярваме, че е понижен имунитет+зъби. Трябвало да отмине до 5 дни. Спаси както се катереше сутринта по мен така заспа, сега пак спи - сънливчото ми - температурата го мори.
ПолинБГ, препоръчвам ти да въведеш месото с готови пюрета и по-конкретно - тези на Гербер, кат особено вкусни и предпочитани от бебешорите. Последователността, която док ни препоръчаи аз спазих бе пуйка-пиле-заек-телешко. Иначе вече сме тествали агнешко и риба.
мамо меги, ще ти зън довечера ако решим да попеем утре. А за Комсет, независимо, че е до нас аз не хода много често - нещо ми е депресивно покрай вечно намусените продавачки.  Crossing Arms Но предполагам, че не са толкова зле, че да ти откажат замяна на цвят  Twisted Evil
Сега чакам бабата на Спаси и тръгвам към къщата, че ще се монтира дограмата на помощните постройки... После ще мина през Била и мисля довечера да извъртя една вкуууусна лазаня   chef

Общи условия

Активация на акаунт