"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 401
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен,тези дни само по задачи и не мога да се спра,чуствам се много уморена,Дари спа неспокойно два дни и резултата беше зъбче и вече е спокойна.
На всички болни бебчета бързо оздравяване,най ме е страх мен от тези вискоки Т,които вдигат бебоците,макар,че те са доста издръжливи.
Марианка сигурно пак нета нещо и се е скапал,тук валеше дъжд,дано скоро се появи.
Поли, както са ти казали и другите мами,по-добре да са купени пюретата с месо,аз започнах с пуешко,пилешко,заешко и телешко,като в началото слагат по 1-2 лъжички от месното в зеленчуковото пюре.
Честито на всички празнуващи месечинки и честит рожден ден на сестричката на veenii!!!
Чао засега от мен и до скоро!

# 241
Благодаря на всички мами, които са ми отговорили - от утре започваме с пуешкото.

# 242
Mama Meggie, и ние сме така със сученето. почва да отказва и да ме бута, особено пък вечер за заспиване една драма настава и така почна да ми намалява кърмата и да се дохранваме, ама така или иначе имам намерение скоро да спирам...Ау ами ние като не пляскаме още какво ще правим Tired
Алексал,и ние сме така с пюретата - месни готови и зеленчукови вкъщи
е.т. - да кажеш отзивив за Ози
за месото- аз като една отвеяна майка почнах с пилешко и после пуешко, ама нищо му няма на младежа. а от 2 дни давам и риба  bouquet

# 243
Добър ден, сладурки! Grinning
Честита 9-та месечинка на Габи на assia, Даниел на cvete_m, Иван на Алфира и Ема на snezhka-smeshka! Да са ви живи и здрави сладурчетата и мнооого да ви радват!  bouquet

Веси и тази нощ беше с Т, е по-слаба вече, но достатъчна, че да не спи спокойно. Tired И в момента има. Усещам, че не е висока, в настроение е детето. Май ще я водим в Пловдив на лекар.
Времето тук днес е доста променливо - вали, пече слънце и после пак същото. Иначе е задушно. Успяхме да си направим една приятна разходка.
tzvety, честито ви ново зъбче! Grinning
polinbg, и аз захраних с пуешко месо, пюрето беше на "Ганчев", то в нашият малък град друго не се продава. Confused
e.t., чудесни мерки си има мадамата ти. Grinning Дано и харесат манджичките, че моята Василена е една Мис Каприз... ooooh! Взимам от кухнята и като постоят два дни, котката на двора се облажва Laughing.
иринии, дано температурата на Спаси е от зъбки и бързо да отмине Praynig. Той поне се унася в това състояние, а моята Веселушка обикновено спи по мъничко и става една Кривушка... ooooh! Възхищавам ти се, как успяваш така добре да си организираш времето, че да имаш време и за вкусни ястия.  chef  bouquet
лилиша, и моята Веси не пляска, не маха с ръчичка за "здравей" и "чао", не се изправя сама още хваната за упора... Притеснявам се, като чета колко са напреднали бебчетата ви. Единственото, което прави напълно съзнателно е, когато я попитаме къде е лампичката, тя моментално поглежда към тавана и я сочи с очички.
Честит Рожден ден на сестричката на веении! Да ти е жива и здрава и много да се обичате. Специално за нея:

А за всички, на които тази сутрин съм липсвала, една гоооляма прегръдка Hug

# 244
polinabg,извинявам се и аз първо съм въвела пуешкото,обърках в предишния пост! Wink
Не го редактирах,защото предположих,че никой няма да се върне да прочете,вече поправеното! Wink

# 245
  на бързо се разписвам, че мъжете ме чакат....
 Лилиша, не се притеснявай , нищо ,че не пляскате... все нещо ще се намери и за вас.... за всекиго по нещо..
 Иринии, ти също слушай ако се решиш... Предлагам среща утре 9:50 сутринта на ъгъла на Иван Асен и Загоре. - Загоре е твората пряка от дясната страна като се тръгне от Орлов мост по Иван Асен. На ъгъла има плод и зеленчук от едната страна и цветарски магазин от другата страна. Пада се преди градинката на Райфайзен банк... Надявам се да сте ме разбрали
 До скоро

# 246
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile
Днес бяхме на консултация и резултата е +300 гр-8.500 и +3 см - 74см. Хриси издърпа като джебчия химикалката от джоба на докторката, дърпа и слушалките...Абе бяхме цирк. Но оказа се, че трябва да ходим на физиотерапевт- имаме леко изкривяване на вратлето на дясно и трябват масажи.Та с татко му ще ходят заедно Simple Smile
Утре може и да се класираме за пеенето.
Чао за сега Simple Smile

# 247
За съжаление ние не можем да се класираме за пеенето и срещата, защото таткото ще ни отмъкне и утре бебешката ни кола, ако има някоя мама наблизо до нас, с кола, и има място да ни вземе , ще е супер! Ние сме на 200метра от магазина Комсед, за който говорихме по-горе, близо и до Била, на бул България!
Ако не успеем да дойдем-приятно прекарване на всички мами и бебоци и на пеенето и на кафенцето после! newsm03

# 248
Добър вечер! Hug
Бяхме на консултация и да се отчетем сега за протокола Mr. Green
Дари  8350 ( +500), 72,5см. ( +2)
Ради 9450 ( +750), 73 см (+ 1)  мечето на мама Mr. Green
Много съм доволна и лекарката каза,че добре вървят.
Като се родиха имаха разлика 150 гр.,но мъжа си е мъж,дръпна повече от кило вече  Laughing
На всички приятна вечер и спокойна нощ! Hug

# 249
ей забравих да ви кажа, че днес го мерихме спаси  - 75 см, на килца не сме го мерили, защото вкъщи си имаме ел кантар, който отчита 9100кг. Сигурна съм, обаче, че тези дни с температурата е свалил малко - няма апетит  Confused
Мамо меги, отпада пеенето ни. Верно, че няма да се целуват /с език/ децата, но все пак
- да не поемам рискове. Важното е да се стабилизираме, пък да са живи и здрави - целия живот е пред тях - може и поп-група да продуцираме  Sunglasses
Йоана77, страхотни резултати. Ама виж как си вървят сладурчетата - като по учебник. Пожелавам ти все така   bouquet
Цвети Русимова, при други обстоятелства с удоволствие бих ви откарала... но пък не пречи да с езапознаем в квартала  Hug
Марианка, хайде дано Веселушка наистина стане Веселушка в най-скоро време  Hug

На къщата приключих с дграмата, но момчетата счупиха единия прозорец... и сега пак ще идват... просто не стават от раз нещата в бг и тва си е...
Не мога да не се похвал с кулинарния празник тази вечер - лазаня с аспержи и гауда, зелена салата със сирене fresco, чушка и сьомга; за десерт - сладолед   chef

# 250
mama meggie, чакай ни, ще дойдем. дано само моя кротушан да не се вкисне,че по това време спи Rolling Eyes

# 251
Здравейте отново! Simple Smile
mari_anka, Hug, аз не че съм се притеснила по-скоро съм "дааа, бее, да - точно мойто ли, шавливото, ще е почти кило отгоре", но да е здрава и весела, другото ще се нареди Simple Smile Хайде и Веси да се оправя и да спинка спокойно! И всички други болни малчовци - да се оправят бързо, че кой ще оглася градинките - даже и тренировки, виждам, сте им подготвили Simple Smile mama_meggie, запали ме и мен с това пеене, за утре няма да сколасаме, но ще помисля сериозно за следващата седмица!
lilisha, да кажа за храната от Ози - Калина изяде всичко Shocked, последната лъжичка от бисквитената торта дадох на татко й, за да я опита и той Laughing, на обед изяде 1/3 от супата + всичката зеленчукова мусака и 2-3 лъжици от бисквитената торта, вечерта си изяде супата, в която натроших един сухар + едно зеленчуково пюре на Гербер, преди да легне излапа тортата и се приспа с малко мляко. Аз, разбира се, пробвах от всичко преди да й дам, та храната според мен не беше мазна, нито солена, имаше подправки като магданоз напр. Единствено трябваше да пасирам всичко, защото беше на по-едри парчета, но това не ме притеснява. Като цяло съм доволна bowuu, ще видя дали ще продължи така.
Спокойна нощ на всички Hug

# 252
Добро утро! Hug Хайде на кафето,днес е от мен!
Желая ви спорен и весел ден!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС БЕБОЦИ!

# 253
Добро утро на всички!

Честити месечинки на София на мама Зия, Теодора на мама Капи, Ива на мама Vergin, Лаци на мама Меги, Георги на мама радости22, Михаил на мама smile baby!

Зия, пиши как сте със Софи!

Поздравления за чудесните мерки и теглилки на сладките септемврийчета! Колко бързо растат бебенцата ни! По едно време се чудих до каква възраст едно бебе е бебе. Казват - май до годинката. По тези изчисления след 3 месеца няма да си имам бебе, а малко момченце...

Ирини, ти си всестранен талант! Такава фантазия и кулинарно въображение! Браво!

Аз не мисля, че съм в достатъчно добра форма, за да се присъединя към днешния песнопой и среща. Да, в живота винаги има първи път и днес май ще пропусна септемврийска среща за първи път от повече от година. Желаем ви със Сашко много весело да си изкарате и се надяваме да се присъединим следващия път.

Меги,   bouquet.

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 09:27 от Ави

# 254
Честито на минирожденниците!!!
Нашите мерки от консултацията са 10 350гр и 74 см.
Аз искам да ви питам давате ли кремчетата (грис, мляко с ориз, бисквитена торта и т.н.) от кухнята защото нали са с прясно мляко!!! Аз не ги давам а също и манджите с кайма които са, та се чудя кога да почна кремчета, а каймата няма скоро да дам!!!!

Общи условия

Активация на акаунт