"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 401
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро, сладурки! Grinning
Честита 9-та месечинк на София на Зия, Георги на радости22 (знам, че ни чете понякога Simple Smile), Теодора на mamaKapi, Ива на Vergin и Лаци на mama_meggie! Много щастие, късмет и любов!

Ле-леее, yoana, ще ни отровиш с кафе. hahaha Браво за чудесните мерки на девойката и момъка. Grinning Наистина, чудесно вървят дечицата. Пу-пу, да не им е уроки! Grinning
e.t., чудесно е, че сладурката харесва кухнята. Моята Мис Каприз не я признава и в чудо се виждам с какво да я храня. Thinking А готвят много вкусно хората. И моите манджи не яде, абе ужас, сега разбирам какво е да имаш злоядо дете. Confused
Ехе, какъв голям мъж е станал Спаси! Браво irinii! Ама и твоите кулинарни изкушения са върхът!  bouquet
Доника, голям палавник е Хриси. Посмях се на щуротийките, които е вършил на консултацията. Laughing
Тази сутрин Веси се събуди без Т и аз съм много щастлива. Grinning Но нещо апетита и го няма, не че някога изобщо е била от ящните...
Ставам, че се готвя за разходка из главната на Пловдив, съвсем по ергенски с една приятелка. Party
Много усмивки ви желая! И, нали си знаете..., обичам ви! Grinning

# 256
  • Пловдив
Добро утро на всички!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ И СЛАДУРКИ,а на минирожденника Лаци пожелавам да се забавлява много днес на пеенето!!!

yoana77 - браво на твоите мъници за добрите мерки!
Доника - голям палавник е този Хриси... Hug
марианка, по кое време ще обикаляте главната?!
Радвам се, че Веси е вече добре!

Стенли днес ме събуди в 6,00ч - гладен.. newsm78....нахраних го и си мислех че ще заспи, но на него му се играеше и така до 8,00ч.......когато си заспа до мен в леглото както си играеше...!!!
Мъжа ми направо ...#Crazy Sick, защото тия дни има много работа и е доста изморен, но какво да се прави...!!!
Весел и приятен ден на всички!!!    bouquet

# 257
Добро утро на всички!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ
Да ви се оплача ние от няколко дена само ревем на ден по 1 час.Става червен като домат въздух не може да си поеме.Днес за закуска ми е изял 300 гр плодово мляко,и една филия със пастет мисля,че е много но той реве докато не го нахраня.Кажете ми как мога да му намаля яденето.

# 258
Мама Меги ме помоли да предам, макар и в този късен час, че тя няма да може да дойде на срещата в 12 часа. Съзнава, че надали някой ще прочете съобщението ми, но като съм обещала - изпълнявам!

Миши 06, нямам понятие как може да намалиш храната. Сигурна ли си, че не плаче от друго? Зъбки, например. Намажи го с някое гелче.

Щастливка, Стес и Весито, весело изкарване на морето! Да се завърнете здрави, печени и заредени с много настроение!

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 12:14 от Ави

# 259
  Момичета ужасно съжалявам, че така сторих с тази среща, Извинете, че не дойдох и така късно предопредих... Много съм гузна, това си е работа на Ави къде и аз се бутам  Embarassed Надявам се все пак да сте се събрали и весело да сте си искарали. Извинявам се още веднъж и обещавам да се реванширам, ако някой ни даде този шанс... Истината е, че ние днес пак тръгваме за Ахтопол и мъжа ми твърдеше , че ще тръгнем 4-5 ч, но после изтърси 2-3 и аз реших, че няма да успея с багажа и пеенето...
  За съжалиние и с пеенето срещнахме греда, защото имаше фал с ключа и не успяхми да влезем в къщата..  Tired Жалко, но желаещите не са изгубили надежда и ще опитаме пак следващата седмица
  Ние ще тръгваме за Ах , но ако взема кампа щесе вкл и от там...
 Целувки

# 260
  • София - Бургас
Ето ме..... Hug
Привет! Sunglasses
Почти цяла седмица сме вече в Ахтопол и се чувстваме много добре.Особенно Кари, която е заобиколена от компанията на баба си и дядо си.Аз също съм облагодетелствана, защото баба я храни сутрин рано, доката аз поспивам сладко и си почивам.Готвят ни, гледат ни, глезят ни, помагат постоянно с Кари и много ме отменят от грижите около нея.Сутрин към 10,30ч. ходим на плаж до 13,00ч., Кари хапва и така се изморява явно от слнцето, жегата, пясъка, тъй като тя непрестанно пълзи по морето и пясъка, че като я сложа да спи, мигновенно заспива и миличката спи по цели 3 часа...Душичка, много ми е сладка. BlushИ така, после става и решаваме, дали пак плаж да 18,30ч или разходка из града....Вечеряме с компания на маса, питиетата са задължителни и много ни е хубаво тук.Общо взето влязохме в ритъм....Само тати ни липсва, че остана да работи, да изкарва парички, но  Naughty в петък го очакваме с голямо нетърпение.  Heart Eyes
 ИРИНИ, голям мъж е станал Спаси - цели 75 см.А Кари, преди да дойдем я теглиха 69 см, скромничко, на фона на вашата височина.
  МЕГИ, теб чакаме за много мими форумски срещички!
Чао, мацки, до скоро.... Wink

# 261
Привет!!!

Толкова сте бързи....Докато се наканя и хоп сте изписали темата вече... Simple Smile Бях ме в София и до сега спахме, че две вечери не сме спали почти. Посрещнахме вече кака и батко и племенниците ни и сега всички сме доволни и щастливи. Толкова се радвам вече че са с нас... Hug Миличките ми, беше ми се свила душата докато не ги видях на летището. И то да ви разправям, какви сме каръцииииииииииииииии.... Отиваме към София и получаваме съобщение, че има голяма промяна в полета заради буря и ще пристигнат чак в 3 тази сутрин, а трябваше да кацнат в Соафия в 13ч. на 13.06, тоест вчера. И представете си какво става.... Ние вече бяхме минали 80% от пътя и сега накъде.... Решихме да идем в Пещера, защото бяхме до Пазарджик и бяхме спряли на магистралата да хапнем на едно капанче. Боже, направо кошмар... Добре че даная не я взех с нас, както искахме. Пристигнаха в 3:45ч, естествено пак със закъснение и на всичкото от горе 3 куфара от багажа им ги няма. Незнам случвало ли се е на тези дето са пътували?
Но както и да е прибрахме си ги вече. Попълниха едни молби и багажа им ще им го докарат утре тук в Стара Загора. Имам предвид тези 3 куфара... И така...

Данито, расте с пълна сила, както и вашите сладурковци. Много се радва на леля си и братовчедка си. Пляскаха с ръце, плезиха се едни на други, пееха, пискаха... лудница пълна... Laughing Важното е че се харесаха. Кака ми не я беше виждала изобщо, то и другите де от тяхното семейство. И така, беше пълно с емоции. Сега милия ми мъжо спинка каталясал от път и безсъние. Защото нали знаете, нямахме търпение да ги видим и от вълнение не сме спали, въпреки, че можеше да подремнем в колите. Те нали и без това закъсняха. От една страна пък, се видях с бабите ми, до като отбивахме времето в Пещера. Поприказвахме си, хапнахме и в 21ч тръгнахме за София, защото батко беше с друг полет и пристигна в 23ч. Те бяха с различни полети, защото неговия го плаща армията а неиния тя...и нямаха право да пътуват заедно, което беше още по трудно. Защото друго си е ако бяха заедно. Но както и да е...

Сега ставам да се приготвям, че майка ще черпи за рождения ден на брат ми. Понеже той си е студент в Габрово и няма да може да си дойде, ще празнуваме ние, заради него  bouquet Е# и той ще си го отпразнува там. Flutter

Чао за сега и лека вечер на всички!!!

# 262
Здравейте, сладурковциииииииии!
Привет от нас с Йоанка!
Ние преди малко се прибрахме от приятна среща - запознанство с мама venush и сладката Иглика. Изкарахме си много забавно - бебоците се повъргаляха по тревата, пък ние си бъбрихме. После се разходихме и на края едвам се разделихме. Сложихме началото на Бургаските срещи - чакаме и другите мами да се присъединяват....
Кузманка - големи перипети сте имали, но важното е, че накрая все пак сте се събрали. Приятно изкарване заедно.
mama_meggie - сигурна съм не се сърдят момичетата. Често се случва промяна на плана в движение, какво да се прави.
Миши 06 - и Йоанка е същата - като и свърши манджата и почва да се сърди. Аз и давам водичка и така оправяме положението...
Ние ще се приготвяме, че ще ходим в Черноморец тази вечер на гости на един наш колега и ще оставаме да спим там. Те имат голям двор с градина и тревичка и Йоанка ще щъка там на воля. А пък утре ще си идва сестра ми. Тя учи в ДЕ за един семестър, ама много и домъчняло за Йоанче и ще си дойде за една седмица да и се порадва. Пък и ние на нея....
     Хайде, че Димитър се прибра и ще стягаме багажа. ЧАОООООО!

# 263
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

Днес въпреки дъжда бяхме на дълга разходка..........от 12ч до 18,30ч. той си поспа сладичко 2часа в количката, а мама успя да хапне салатка и да пие кафе... Hug
След това имахме среща да видим как протича подготовката за сватбата, но която ще ходим на 07.07 и да си вземем поканата...булката на роклята е страхотна, а и на шаферките също!

Но НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ НОВИНА е че днес на Стенли му направиха ПЪРВАТА прическа и ПОДСТРИГВАНЕ!!! Бяхме 2-та на фризьор и изненадахме всички! той се разплака накрая, защото не можеше да хване ножицата на фризьора...заведох го в един много модерен нов салон при един познат стилист!!! Wink
На финала двамата имахме косми навсякъде, даже и в памперса.... #Crazy Laughing Laughing Laughing
По-късно може да кача снимки!

Сега отивам, че ме викат...!!!

# 264
Хайде пак да се разпиша, че темата върви към своя край. Свършва поредната ни серия. Joy
steli-ssd, съжалявам, че едва сега виждам постинга ти, където ме питаш по кое време ще съм по главната. Обаче утре пак ми се очертава ходене до Пловдив, така че ако искаш, може да се видим на по кафе в центъра. Wink Аз ще пътувам на обяд и мисля да прекарам следобеда там. Честито прическа на Стенли! Сигурно е голям сладур. Grinning
fibi4ka, ние утре вечер ще пътуваме за Бургас. Ще постоим една седмица, така, че организирайте се бургаският отбор. Grinning Ще ми се да се съберем всички - ти, аз, venush, Весана, Мамичка Яничка, Алина, и дано не пропуснах някой. А да, дилИпилИ, която също вече трябва да е там. Пожелавам ти приятно изкарване в Черноморец. Ех, как ми е домъчняло за този край...
Кузманка, хубавото е, че когато нещо е с добър край, неприятностите бързо се забравят. Радвайте се едни на други и ви пожелавам да си изкарате чудесно! Grinning Честит рожден ден на брат ти! Да ти е жив и здрав.
kaleia, и моята Василена е висока едва 69 см. Какво да ги правиш, нали са мацки. Laughing Хубаво да си отпочинете в Ахтопол.
mama_megie, приятно изкарване и на вас в красивото крайморско градче и дано се видите този път с kaleia. Wink
Миши06, нямам представа защо така плаче малкият по час. Да не го мъчат зъбки? newsm78 Пък за храната, това с водичката е добра идея, струва ми се. Аз пък се чудя как да накарам Веселушка да яде. Thinking На маймуна станах вече. hahaha
veenii, удесни мерки си има сладурчето, браво! Ние сме доста далеч от тях. Едва 7200гр. е. Аз давам кремчетата, които приготвят в кухнята - грис, крем нишесте, кисел. При нас бисквитена торта и кайма не се предлага. Готвят единствено и само с пилешко месо.
Днес си изкарах един шопинг релакс в Пловдив. Бях без децата, с една приятелка. Чудесно си изкарахме и добре се посмяхме. Ама парите не ми стигнаха, за да купя всичко набелязано, та утре викам да взема бебката за компания и отново да отида. Mr. Green
Мими беше на градинка, а Веси я гледаше свекърва ми. Голям майтап настана, когато разбрах, че и зълва ми е оставила нейното бебе (октомврийче) по същите причини. И свекърва ми беше мобилизирала една тайфа съседки бабички да и помагат в гледането на двете мадами. hahaha
Утре пак ще пиша, че да не ме забравите, след дългото отсъствие. Там няма да се включвам всеки ден в сутрешното ни кафенце на терасата Laughing, защото няма нет. Но ще отскачам от време на време до някоя зала, за да ви понаглеждам. Laughing Hug

# 265
Здравейте и от нас. днес както мама меги е казала не успяхме да попеем, но пък с инаправихме една много хубава разходка в парка. по-късно ще кача снимки. аз после пребродих половин софия, видях се с брат ми, хапнах в уго, отидох до работата, но ме сюрпризираха,че още не са ми пристигнали паричките от нои, купих по-големи буйки на младежа и следва най-сттрашното - качихме се на тролей. брех че страшно беше. само като се запътих да се качваме и марти като ревна, аз се чудя него ли да успокоявам, да помоля някой да ми помогне ли, какво. седнах в тролея, взех го  в мен, погушкахме се и всичко се оправи.после се разходихме в парка и се прибрахме и в 7.30 вече беше в леглото си каталясал.
а в работата всички му се радваха много, за пръв път го водя там. и като почнаха да се кискат и марти с тях. беше много смешен.

# 266
Здравейте
: Кузманка.Аз два-пати съм летяла със самолет винаги имам проблеми на летище София винаги ми липсва нещо.Забелязах,че и вие имате роднини като нас в Пещера един красив край на Бг.
Мами много ви благодаря за съветите.Ще пробвам със вадичка да видим.

# 267
Ето и снимки от неуспешния ни опит за пеене и разходката в Борисовата градина.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143794

# 268
  • Пловдив

Само тази снимка успях да направя, защото щурчо не искаше да позира...умори се моето мишле днес! Rolling Eyes

mari_anka , аз ще бъде утре без бебока и след 14,30-15ч ще съм на центъра.
А твоето време как е?!
Завиждам ви благородно за бъдещите морски срещи....  bouquet
Да направите снимки за албумчето!
Миши 06 и аз правя като Кузманка - давам водичка ако нещо ни дойде малко яденето!

# 269
steli-ssd, голям сладур е Стенли! Точно по това време се очертава да съм там. Даже около 14 -14.30ч. ще ми е най-удобно. Казвай някакво заведение на центъра и да се видим. Може и на ЛС да ми предложиш, за да не товарим момичетата с излишно инфо. Simple Smile
Сега отивам да разгледам снимките, които е качила lilisha. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт