Честита 9-та месечинк на София на Зия, Георги на радости22 (знам, че ни чете понякога
), Теодора на mamaKapi, Ива на Vergin и Лаци на mama_meggie! Много щастие, късмет и любов!
Ле-леее, yoana, ще ни отровиш с кафе.
Браво за чудесните мерки на девойката и момъка.
Наистина, чудесно вървят дечицата. Пу-пу, да не им е уроки! 
e.t., чудесно е, че сладурката харесва кухнята. Моята Мис Каприз не я признава и в чудо се виждам с какво да я храня.
А готвят много вкусно хората. И моите манджи не яде, абе ужас, сега разбирам какво е да имаш злоядо дете. Ехе, какъв голям мъж е станал Спаси! Браво irinii! Ама и твоите кулинарни изкушения са върхът!

Доника, голям палавник е Хриси. Посмях се на щуротийките, които е вършил на консултацията.
Тази сутрин Веси се събуди без Т и аз съм много щастлива.
Но нещо апетита и го няма, не че някога изобщо е била от ящните...Ставам, че се готвя за разходка из главната на Пловдив, съвсем по ергенски с една приятелка.

Много усмивки ви желая! И, нали си знаете..., обичам ви!

....нахраних го и си мислех че ще заспи, но на него му се играеше и така до 8,00ч.......когато си заспа до мен в леглото както си играеше...!!!
, защото тия дни има много работа и е доста изморен, но какво да се прави...!!!
Жалко, но желаещите не са изгубили надежда и ще опитаме пак следващата седмица

И така, после става и решаваме, дали пак плаж да 18,30ч или разходка из града....Вечеряме с компания на маса, питиетата са задължителни и много ни е хубаво тук.Общо взето влязохме в ритъм....Само тати ни липсва, че остана да работи, да изкарва парички, но
в петък го очакваме с голямо нетърпение.