"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 401
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета!
Най-накрая и ние да се похвалим със зъб!!Вчера се виждаше половината ръб,днес цялото ръбче.Най-накрая,не че се бях притеснила че ще останем без зъби Laughing,ама нали съм по тази част-чакам ги с нетърпение Mr. Green
Да чукна на дърво-нощите при нас са спокойни,яденето е добре,лазим,ходим-за ръчичка.Купих най-накрая и аз 1 проходилка за да увеличим  възможните места за занимания на мъника и да има време за почивка за нас Simple Smile
Днес купих книга"Как се възпитават момчета"Още не съм я прочела,но погледнахот тук и там -набляга се на това,че момчетата  дотолкова се различават в развитието от момичетата че трябвало да постъпват в училище едва ли не с 1 год по-късно от !!.Имат един вид по-забавено двигателно и психично развитие.

Лека вечер от нас  bouquet-току-що пристигна Румчо от баба си и ще му дам новите кубчета,които му взех днес от Бонжур Simple Smile

П.С Една полезна статия:
http://www.zabolekar.info/new_site/index.php?option=com_content& … =20&Itemid=34

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 23:04 от Vessselka

# 271
  • Пловдив

По кафе за събуждане и добро утро!
Честито на всички празнуващи днес мъници.

# 272
Добро утро, мацки! Днес кафето от steli-ssd,от мен тераската Mr. GreenМММ,как искам на тази тераска да пийна кафенце!На всички много усмихнат ден!Аз днес много се вълнувам още от рано,рано сутринта,защото ще изписват сестра ми с бебка от болницата  Laughing

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 09:24 от yoana77

# 273
Добро утро, сладурки! Grinning
yoana77, как романтично ме настрои рано тази сутрин с красивата тераска. Е, моята е доста по-скромна, но с повече фантазия веднага се пренасям на твоята. Mr. Green И много се радвам, че днес изписват сестра ти и принцеската. Това е супер! Grinning
Честита месечинка на празнуващите бебчета днес! Да са живи и здрави за радост на мама и тати!

Техните мами отдавна не пишат тук, но нека знаят, че не сме ги забравили. Hug
Момичета, не мога да ви опиша каква тежка нощ изкарахме. Струва ми се, че Веси я болеше коремчето (цяла нощ беше с газове и се извиваше като дъга). Събуди се в 23.30ч. и от тогава до 2 ч. през нощта съм я друсала на ръце и няма заспиване. Голям рев падна, а аз така се притесних, защото за първи път ми се случва да не мога да я успокоя по никакъв начин. Confused После мъжът ми пое щафетата. И към 5ч. се събуди отново с писъци и падна едно друсане... Събуди се в 7ч. и такова разстройство направи... ooooh! Сега спи блажено, а аз отивам на терасата. Mr. Green
Довечера пътуваме за Бургас и много се радвам. Grinning Но трябва багаж да стягам, а и до Пловдив да ида...
Vessselka, чудесна статия!  Peace
Усмихнат ден на всички! Hug

# 274
Добро утро !

Аз се завърнах. Ходих малко до София и после на гости на мама за ден. Вече съм си у дома.

ЧЕСТИТИ ПРИЧЕСКИ, ЗЪБЧЕТА И МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ШУШОНЧЕТА!

mari_anka , айде, чакаме те. Аз днес сигурно ще се видя с Венуш, че бебчето било болничко и не можахме да се видим по-рано.

И аз искам на тази тераска. Хайде заедно да ходим  Laughing

# 275
Ето и нашите мерки след прегледа
400+ - 9400кг и  Thinkingсъс 1 см по-ниски Laughing в което се съмнявам щото крачолките ни окъсяха поне с 3 см та или 73 или 75 по-скоро ми се иска Flutter
Цункам ви и бързам за пица, а Ванката спи

# 276
Здравейте!!!

Миши06 какви роднини имате в Пещера??? А, ходите ли там да се запознаеме. Flutter

steli-ssd, не съм казвала, че и давам вода, когато не и стигне яденето!!! newsm78 Поне аз не помня.

# 277
Здрасти дружина  Mr. Green

Нещо съм яхнала метлата тези дни и не знам как още не съм ошамарила големия дзвер Ивайло... такъв тормоз прилага на брат си, че това малкото как още сили има горкото, а само го следва като магнит, и му се кикоти, абе дива работа...

Иначе толкоз неща бях набелязала за днес, а нищо още не съм свършила  ooooh!

най-хубавото е, че така или иначе утре е все по-близо и заминаваме  Laughing

хайде, че в този дъжд тези малките полудяха, а за майка им да не говорим...

п.п. много сладки бебета си имаме, ей Simple Smile

# 278
Здравейте и от нас!!!
Тези дни ми беше доста напрегнато. Днес си взех Рецензията на Дипломната работа - получила е пълния брой точки - 100т. Много съм доволна. В понеделник 18 юни ми е защитата, дано всичко мине нормално.

Моя приятелка ни покани на море и ако всичко е наред може да се престрашим да заведем Георги до Приморско следващата седмица. Даже сега си подготвям и банските:-)

Venii - от къде купи буйките на Колев и Колев и за колко парички, ако помниш?

Polinbg - аз съм захранила с домашно приготвено пюре от месо. георги много ги харесва. Държа да отбележа, че яде все домашно произведени меса и затова съм така спокойна.

Миши 06 - по-принцим знам, че тези плодово млечни десерти се дават за десерт, а не за основно ядене. Пробвай да му дадеш нещо друго за заксуска - попара, овесени ядки, кус-кус или нещо подобно.

Иначе на Георги вече му давам по мъничко хлебче - от средината. Включихме скоро и телешкото. Агнешко и риба не сме яли още.

# 279
Ехххххххх този дъжд!!!!!!! Няма ли вече да спре! Развали ни разходката!
Desssy буйките ги купих от Пигис хаус! http://www.piggyshouse.com/ На новото шосе срещу затвора е магазина. Много е голям и супер е зареден! Цената им е 24.90 лв. Тя е написана фабрично на етикета и навсякъде ги продават на тази цена!
Искам да питам другите мами дали са купили вече буйки или сандалки за прохождане и какви?

# 280
ку-ку отпускарииии  Hug
Разгледах снимките от разходката в Борисовата градина и тези на Румко - направо нямам думи - толкова са чаровни септемврийчетата ни  Heart Eyes , а на една от снимките Румен направо си ходи сам  Shocked Grinning Grinning Честито му зъбче!!!

Нашите обувки за прохождане са няколко. Най-добрата марка внасяна в България е тази http://www.richter.nn-bg.com/products.html. Нашият модел е такъв Направени са по всички правила и просто са несравними. Препоръчвам на всеки, който може да си ги позволи.Прочетете това http://www.richter.nn-bg.com/info.html Иначе имаме и модел на КиК, адидас и още едни - не знам каква марка.

# 281
Ние си скъсахме нашите обувки и сега ще трябва да търся някакви други.

# 282
  • Пловдив
Добър вечер на всички нощни птици!!!

Кузманка , извинявай - аз коментара на  fibi4ka съм имала впредвид, но нещо съм се объркала Hug!
ирини, много са хубави тези обувки и аз съм ги разглеждала, но за съжаление в Пловдив нямат магазин... newsm78, а и по интернет не могат да се поръчват!
veenii са щастие днес при нас не валя.

Днес програмата ми за деня включваше само приятни занимания - шопинг за бебо, шопинг за мен /не особено успешен/ - търсих рокля за сватбата, но нищо не ми грабна окото...но пък си купих страхотно бельо... Wink, обяд с една от най-добрите ми приятелки....и кафе с бъдещата булка и нейните 5 шаферки. Чак не ми се прибираше.... #Crazy
Стенли много е слушал и утре отново отива в командировка.... при баба му  Wink
Обувки имаме на КиК и на Зара, но те са  взели да му умаляват и ще трябва нови да купувам....имам и друг проблем....все се опитва да ги гризе... #Crazy Thinking

Лека вечер и приятни сънища на всички мъничета и мами!

# 283
Добро утро!
Препускаме в проходилката вече а аз мигам снощна Flutter
За обувките ние посъдрахме найкчетата с които ни виждахте и сега сме със сандал с пета и пръсти , каучукова подметка, и ортопедични подплънкости разбира се. Стъпва на цял крак, не му падат и на чорап само ги слагам за сега. нататък не знам какво за август мес. ще взема, но бос не съм го пускала да ходи още.
АЙДЕ НА КАФЕТО

# 284
Добро утро и от нас.
Прекрасни са наистина септемврийчетата.Възхищавам ви се какви хубави среши си правите.Ние
мислим скоро да дойдем до София после да прескочим да Пещера и после в Смолян но още се чудя Мишо как ще му се отрази този дълъг маршарут.А всички искат да го видят и ако някои роднина се прескочи ще има доста да се сърдят.
Desssy; Ние се родихме 2,200 и Мишо после изведнъж много почна да качва и личната ми лекарка каза за закуска да му давам плодово мляко ама не-знае,че Мишо не му стига това за мен също не е храна никои няма да издържи така.Той иска по солидна храна той вече почна да расте и повече да яде нормално е.Аз почнах със попара да си го храня не искам повече да го мъча.Почти 2 седмици е без попара той откачи със тези млека.

Общи условия

Активация на акаунт