С усмивка мама РАБОТЛИВКА се стяга за почивка:))))

• 15 331
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • на правилното място, в точното време
 Момичета, кандидатствах за финансиране на проекта ни "Едно усмихнато лято". За да се спечели финансирането,се набират гласове - онлайн. За това пускам линкче, с молба за подкрепа- дайте си глесчетата  Praynig Praynig Praynig
 http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=707

# 226
Момичета, кандидатствах за финансиране на проекта ни "Едно усмихнато лято". За да се спечели финансирането,се набират гласове - онлайн. За това пускам линкче, с молба за подкрепа- дайте си глесчетата  Praynig Praynig Praynig
Равия, глсувах. Пуснах линка и на колеги!

# 227
И аз гласувах. Ще разпратя на бг колеги тук Simple Smile

# 228
Добър ден, момичета !
RAVIA имаш един глас и от мен Hug
Минавам на бързо,че пак са ме затрупали с работа  ooooh!
Лек и спорен ден на всички   bouquet

# 229
гласувах Peace

# 230
Равия, глсувах. Пуснах линка и на колеги!
и аз

# 231
На мен не ми се отваря линка Rolling Eyes Confused

# 232
Момичета, ще умра като Гюро МИхайлов на пост #Cussing out.На работа съм, все още нямаме работещи климатици.Техниката се скапва, и аз съм на път... Crazy.Тук е 40 градуса.Ужааааааааас!!!!!!
Свеки дойде днес, та сега се гледат с Дари. Все още не съм изнервена от този факт newsm78, дори напротив..което е доста странно за мен Naughty.Та- разписвам се 4е ще ви досаждам следващите 6-7 дни нон-стоп.Ох, ще си 4акам тиквения медал"Герой на труда" Crazy(Ако оживея)

# 233
И понеже мозъкът ми се е изпарил от жегата, забравих какво исках да ви питам ooooh!.ПО-скоро искам да питам тук пишещите мами с по-големи де4ица от софия.Става дума за детските кухни.След като онзи ден в жегите си направих труда да направя 2 невероятно вкусни супи за Дари( аз в кухнята рядко правя нещо пове4е от кафе... Blush), днес тя яко се разлигави и резултатът беше- аз и тя в храна от косата до краката #Cussing out.Ей- полудях ви казвам. разсърдих й се и й казах 4 еще си стои гладна  следващите поне 3 4аса Crossing Arms.Заплаших я 4е ще я запиша на ДК, пък да яде каквото и ако иска.Та- се сетих за 4астните кухни.Има ли мами ,които ги използват, кои са и какви са отзивите Thinking.Замислям се за Джуниър меню.

# 234
Една приятелка взимаше "Джуниър меню" , беше супер доволна Peace Ако я засека тия дни пак ще питам и ще те информирам Wink

dew,мерси за почерпката!Да ти е жива и здрава куклата! newsm51

# 235
Момичета, ще умра като Гюро МИхайлов на пост #Cussing out.На работа съм, все още нямаме работещи климатици.Техниката се скапва, и аз съм на път... Crazy.Тук е 40 градуса.Ужааааааааас!!!!!!
печа се на същия огън, пак ни се скапаха климатиците ако спре системата ще ме разкостят виках едни младежи те разглабят сгалбят и нищо... сървърното е ад...

Ние с ме към Ози много съм доволна  Peace

# 236
А какво да кажа аз като в офиса изобщо няма климатици и не мислят да слагат Crazy Вчера и онзи ден тук беше 42 градуса, днес 20..ими е студено - оправия няма Crazy

Кате, чакаме снимки от Испания Simple Smile

Велмар, ти линкове щеше да ми пращаш - че рд-то наближава Wink Wink

Дю, много сте готини. Нашия тати е против кръщенето..аз самата съм кръстена тайничко по комунистическо време с баща партиен член Embarassed и беше страхотно изживяване тази тайна за мен. Може би ще се опитам като попорастне Ясмин пак да го придумам - да си има спомени и тя Grinning

# 237
Велмар, ти линкове щеше да ми пращаш - че рд-то наближава Wink Wink
Лелеееее, извинявай  Praynig.Съвсем забравих Embarassed.Ей сега ще ги изровя Peace
EkaterinaM , дай отзиви за Ози.четох 4е били по-на едро нещата и подходящи съответно за по-големи де4ица. То не 4е е проблем да пасирам, но идеята ми е да не готвят разни странности от типа на ..супа дроб4ета #Crazy, както предлагат в Хер бебе ooooh!.Дари все още не е яла доста неща, та ми се иска това с кухнята да е запознаване към "истинската" храна

# 238
Велмар, при нас мамите разправяха, че имало манджа-зеле Shocked А иначе Дари е вече голяма - не и ли даваш по-едри. Аз давам на Ясмин пюретата на Хип за от 8ми месец и тя свикна с по-големи парчета. Ако готвя вкъщи - само и намачквам с вилица. Също и по-меките плодове. А банана се научи сама да си го отхапва.

Ето малко снимки от мен от новия апартамент, на който му се гледат скучни мебели   Mr. Green

# 239
velmar, ot jegata otkazva da jade. i kalo e taka. a toj si hapva.

Общи условия

Активация на акаунт