Къде сте ФЕВРУАРКИИ?

• 18 930
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошли на всички нови мами във февруарския отбор ! newsm47
yzida имаш аплодисменти  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 БРАВООООО !!!!
Аз също пушех много(повече от кутия на ден) но започна да ми става лошо.дори само да ми замирише на цигари и ми се повдига,а бях сериозна пушачка......

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 13:28 от izabela83

# 106
Здравейте отново.Термина ми е на 30.01, нормално ли е да имам леко повишена телесна температура? При вас как е?

# 107
  • ВАРНА
Здравейте. Аз днес не успях да отразя едно плажче, защото бях на работа, но вчера.... беше много хубаво и водата вече е по-топла. Но аз като отида на плаж не стоя 2 часа, а поне 4 и може би от тази гледна точка е имала в предвид докторката ми. Не знам. Просто ви казвам какво ми каза на мен.
Относно цигарите, нека и аз разкажа моята история. След активно почти единадесет годишно пушене реших, че ще ги спирам. Купих си Табекс /реших да пробвам с него, че ако не стане поне е евтин Wink/, пих три дни хапчета по схемата, на четвъртия вече забравях да си пия хапчетата, не ми се и пушеше, ама въобще. Няколко дни по-късно разбрах, че съм бременна. Каква по-хубава новина, а  Laughing Laughing.
Отказването на цигарите не е трудно, трябва просто да повярвате, че желаете да ги спрете. Всичко е психика. Аз все още не мога да повярвам колко лесно ми беше. Като имам в предвид, че не съм могла да си представя как сутрин ще стана, ще си направя кафе и няма да запаля цигара. Но не е трудно. А и кафе пия много по-малко от преди.

# 108

Относно цигарите, нека и аз разкажа моята история. След активно почти единадесет годишно пушене реших, че ще ги спирам. Купих си Табекс /реших да пробвам с него, че ако не стане поне е евтин Wink/, пих три дни хапчета по схемата, на четвъртия вече забравях да си пия хапчетата, не ми се и пушеше, ама въобще. Няколко дни по-късно разбрах, че съм бременна. Каква по-хубава новина, а  Laughing :lol
Аз пък съм чувала, че тези таблетки за отказване на цигарите са противопоказни при бременни newsm78
Днес ми се допуши адски, много ми е нервно и място не мога да си намеря.. smile3511.Но като вляза във форума и като видя вашите smile3501  и ..... noНе мога просто......
Ама за сметка на това ям smile3506

# 109
Az sum novi4ka,tuk.Bremenna sum s purvoto si beb4e:)o6te mi e edno takova uburkano i pritesneno ,no svikvam :roll:6te se radvam da si pi6em i da se suvetvame.Moq termin e za 08.02.no to mai e Boja rabota :)taka,4e leka i spokoina bremennost na vsi4ki!

# 110
Здравейте, момичета!
Точку що видях двете чертички на теста за бременност!  Grinning Това ще ми е втора бременност, предполагаемият ми термин е 25.02. Довечера ще се обадя на моята акушерка да видя кога ще е най-добре да ида на доктор. Много ми се иска да изчакам малко и да отида към 7 седмица, за да чуя и сърчице! Praynig
С мъжът ми опитвахме от два-три месеца и сме страшно щастливи. Малкият ми син е на 8 месеца и е доста кротко бебе (засега  Mr. Green ) и се надявам живот и здраве да нямаме проблеми с отглеждането на породени деца, пък и бабите ни помагат. Винаги сме искали децата ни да са породени!
В края на месеца и аз ще ходя на море и мисля да поплувам, но слънчеви бани няма да правя, никога не ми е харесвало да се пека на слънце  Wink.
Видях, че има и други мами с малки дечица, макар и по-големи от моето и се надявам да обменяме опит как да подготвим малките душици за появата на второто дете (моят поне още е глупачо и не разбира нищо). Аз също съвсем доскоро кърмех, отбих Благовест средата на май, но той още си похапва запаси от фризера  Mr. Green .
За цигарите - стискам палци да ги откажете лесно.
На мен пък ми се пийва биричка  Crazy
Лек ден и  Hug !

# 111
  • София
Привет и от мен дами.
Честито на новодошлите.
Така вече по-ми харесва. За плаж и аз мисля, че в умерени граници не е проблем.
Браво на отказалите цигарите - аз още не съм успяла напълно, но се старая. Надявам се скоро да се похваля.
Утре съм на лекар - стискайте палци. Първа бременност ми е /т.е. втора, но първата завърши много рано/ и се притеснявам за всичко.
Успешна седмица и чакаме нови попълнения.

# 112
Много се радвам и аз да пиша тук. Предполагаемия ми термин е на 12.02.2008г.- живи и здрави, всичко дано върви нормално. Отказах цигарите, а съм много страстен пушач. Нямам сутрешно повръщане, само на моменти ми прилошава , или ми се гади от различни миризми. Спинка ми се повечко и гърдите ме болят много. Много съм притеснена да не е мисед или извънматочна, всеки път като ходя до тоалетната сърцето ми се свива от притеснения да не съм прокървила. Притеснявем се , че много често усещам болка ниско долу - матката, а като кихна адски силно ме прерязват яйчниците. Нормални ли са тези болки, кога лекар може да потвърди за развиваща се нормално бременност??? Моля Ви дайте ми съвет. Овуто ми беше на 22.05.07г., а първия ден на последната менструация 05.05.2007г., което ще рече , че съм почти в 6 г.с. Кога доки може да види сърдечна дейност на бебо???

# 113
  • София
Много се радвам и аз да пиша тук. Предполагаемия ми термин е на 12.02.2008г.- живи и здрави, всичко дано върви нормално. Отказах цигарите, а съм много страстен пушач. Нямам сутрешно повръщане, само на моменти ми прилошава , или ми се гади от различни миризми. Спинка ми се повечко и гърдите ме болят много. Много съм притеснена да не е мисед или извънматочна, всеки път като ходя до тоалетната сърцето ми се свива от притеснения да не съм прокървила. Притеснявем се , че много често усещам болка ниско долу - матката, а като кихна адски силно ме прерязват яйчниците. Нормални ли са тези болки, кога лекар може да потвърди за развиваща се нормално бременност??? Моля Ви дайте ми съвет. Овуто ми беше на 22.05.07г., а първия ден на последната менструация 05.05.2007г., което ще рече , че съм почти в 6 г.с. Кога доки може да види сърдечна дейност на бебо???
Здравей с тебе вървим заедно и моята ову беше на 22.05. Аз вече ходих веднъж на док, но видях само точица. Утре съм пак и се надявам да чуя и сърчицето. По разни календари в нета пише, че от днес трябва да започне да тупти. Ще видим утре. Ще пиша вечцерта какво е станало.
Пиши и ти, много се радвам че сме на една дата и ще обменяме опит. Успех и скоро мисля, че можеш да отидеш на лекар.  Simple Smile

# 114
Здравейте!
Много се радвам, че вече има тема във форума за очкваните февруарски бебета. Grinning
По календарите в сайтовете моя термин е около 12.02.2008 г.
Аз малко преди да забременея бях на гинеколог и цитонамазка ми правиха,
затова и мисля да поизчакам другия месецл Може да не е  много правилно,
но не ми се посещава толкова начесто.
Ще следя с интерес тази тема във форума!
Успех на всички!

# 115
  • ВАРНА
Аз пък съм чувала, че тези таблетки за отказване на цигарите са противопоказни при бременни newsm78
Днес ми се допуши адски, много ми е нервно и място не мога да си намеря.. smile3511.Но като вляза във форума и като видя вашите smile3501  и ..... noНе мога просто......
Ок, може и така да е. Но аз не знаех, че съм бременна. Ако имах представа нямаше да се тъпча с хапчета, но да се надявам да не повлияе по някакъв начин. Опитвай се да не мислиш за цигари. Аз вече гледам на тях като на много гадно нещо и изобщо не ми се допушва. Дори когато някой пуши покрай мен ми става кофти от дима.
Аз май не съм отбелязала. На почти 24 съм и това ми е първа бременност, надявам се да е успешна.
Стискам палци на всички   bouquet

# 116
  • София
Ок, може и така да е. Но аз не знаех, че съм бременна. Ако имах представа нямаше да се тъпча с хапчета, но да се надявам да не повлияе по някакъв начин. Опитвай се да не мислиш за цигари. Аз вече гледам на тях като на много гадно нещо и изобщо не ми се допушва. Дори когато някой пуши покрай мен ми става кофти от дима.
Аз май не съм отбелязала. На почти 24 съм и това ми е първа бременност, надявам се да е успешна.
Стискам палци на всички   bouquet
Не се притеснявай! В много ранните етапи на бременността, преди да се е образувала плацентата и докато зародиша се изхранва от собствените си запаси, не е толкова опасно. Със сигурност до 7 ден след оплождането и преди имплантирането е така. Важното е, че си спряла таблетките сега, както и цигарите, разбира се! Мисля, че нямаш проблеми и не трябва да се шашкаш, но питай и гинеколога си, за да ти каже какво мисли:)!

# 117
Аз пък имам друг проблем. Тъкмо бях решила да си слагам брекети /това което изправя зъбките/ и се бях наканила да правя снимка на зъбите си, а сега чета статии че не било желателно да се правят такива снимки по време на бременност.
Искам да ви помоля да споделите ако знаете нещо по въпроса.
Тъй като бебето е планирано много хубаво си го бях намислила докато дебелея да съм и с железа по зъбите и след това доволна и щастлива, но май ми се развалиха сметките!!!

# 118
Благодаря ти anita7. Пожелавам ти да видиш сърчицето утре и непременно пиши вечерта какво е станало. Аз съм решила да ида другата седмица - 25.02.2007г., за по-сигурно, пък и в събота /23,02,2007/ се омъжвам     kiss  и за това сега съм много заета. Честно казано много ме е страх дали всичко ще е нормално, толкова е желано това бебче, че няма повече на къде, толкова дълго време чакахме .......

# 119
des26 ,и аз знам че не се правят ренгенови снимки по време на бременност.по добре недей да рискуваш!
Анита,стискам палци за утре,аз съм в Четвъртък !
de3demonka не го мисли тоя Табекс,най-вероятно си го пила още преди закъснението,така че няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт