Отговори
# 105
  • Sofia
Честит първи рожден ден Нора
Нека цялото ти детство бъде осеяно с много любов,много усмивки и много слънчеви дни

А мама и тати нека бъдат здрави за да могат да изпитат цялото щастие от твоето детство

dancing  lovekiss baloni newsm59  baloni  lovekiss  dancing

Hug И не на последно място честито и на всички месечинки днес  Hug

# 106
  • Варна
  малка  Нора.Честита годинка.Бъди много здраво ,спокойно и усмихнато дете.

Хайде днешни месечинки време не остана ,само месечинка до първата годинка   .

Лала,какво става с вас.Успяхте ли да се вредите за детската градина!

Isi _kam,от къде я  имаш тази рамка с пчеличките.Дъщеря ми направо я обожава пчеличката Мая.А когато даваха филмчето по Диема сама си го пускаше.

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 15:31 от suzi_a

# 107
Честит първи рожден ден, мила Нора!!! Бъди здрава и усмихната, радвай много мама и тати!

Честити месечинки на Любомир и Николай на мама Dreamy_world, Стилиян на мама desi_p, Даниел на мама danidobrinova, Mартин на мама Isito LCH, Теодор на мама radostina33, Яница на мама munka1!

Първата ми работна седмица мина горе-долу добре. Колегите не ме натоварваха с работа. Но се чувствам като новак, все едно преди не съм работила тази работа! Всичко много се е променило след 01.01.2007 и не мога още да се ориентирам в новата ситуация. Но се надявам скоро да свикна. Гергана се държи много добре, но аз бях сигурна, че моето детенце ще слуша баба си!

Поздрави и целувки от нас   bouquet

# 108
ети не го насилвай ,те мъниците са винаги така след като са боледували.Малко са глезли  Wink ,но всичко ще си дойде на място.Важното е ,че мъника се оправя.
Isi _kam,от къде я  имаш тази рамка с пчеличките.Дъщеря ми направо я обожава пчеличката Мая.А когато даваха филмчето по Диема сама си го пускаше.
не мога да открия сайта ,но ако искаш ще ти дам самата рамка и после ще си я до обработиш с фотошопа.На мен като ми хареса нещо и си го записвам ,харда ми е пълен със разни интересни неща и не знам кога ще се препълни и няма да има място. Thinking

# 109
  • София
Честит рожден ден мъничка и все пак пораснала вече Нора.Бъди здрава и усмихната за радост на мама и тати.

Честито и на месечинките ни.Да са ни живи и здрави.

Ох,момичета ние май ще хващаме пътя по-рано от колкото очаквах.Мъжо каза да стягам багажа и в неделя да ни кара на Казанлък.Аман вече с тези куфари и сакове.То пък ако стоя в София какво ли толкова ще правя.
Хайде отивам малко да поизчистя докато Люската спи,че от ходене и за това време не остава.

# 110
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
           Честит Първи Рожден Ден на НОРА! Да расте здраво и много обичано дете! Щастливо и безгрижно детство!

Честити месечинки на Любомир и Николай на мама Dreamy_world, Стилиян на мама desi_p, Даниел на мама danidobrinova, Mартин на мама Isito LCH, Теодор на мама radostina33, Яница на мама munka1!

# 111
  • somewhere over the rainbow
Е, дойде и първият ни 1-ви рожден ден Party

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА НОРА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ШАСТЛИВА И ДА РАДВА МЪЖКИТЕ СЪРЦА СЪС СИНИТЕ СИ ОЧИЧКИ-ЗВЕЗДИЧКИ! Hug Heart Eyes

НА МАМА ПАСТЕЛ -   bouquet

# 112
Честит първи рожден ден на Нора   bouquet Честито и на месечинките
Наистина добре си изкарахме на пътуването Цвети понесе добре пътуването с колата през повечето време спа Heart Eyes.
Какви са тези подстригвания 5-7 пъти, аз преди 10тина дни клъцнах за първи път 2 косъма от бретона на Цвети че и влизаха в очите, явно засега косата и не е от най-буйните Laughing.

# 113
Честит Рожден ден на голямото ни момиченце Нора
 TadaБъди най-прекрасното и щастливо дете за радост и гордост на мам и тати. Желаем ти с Криси безгрижно детство и весели игри.   bigdance2

Честито и на днешните месечинковци до вашият ден ден остава само месец - нека обратното броене да започне.  newsm18 newsm18  Party Time

Ох аз няма да пиша защото нямам много добри новини, а днешния ден не е за оплакване. Все пак празнуваме първия рожден ден в нашия прекрасен юлски отбор.

Лека и безревлива нощ на всички  Hug

# 114
  • Варна
isi_kam ,няма да ти се разсърдя Peace.Ето и имейла ми- aleksieva_sj@abv.bg  Hug

# 115
baloni newsm18 Two Hearts Честит Първи Рожден Ден на НОРА!!!  Two Hearts newsm18 baloni
Да расте здрава и щастлива, да радва мама и татко! 

baloni Честити месечинки и на Любомир и Николай на мама Dreamy_world, Стилиян на мама desi_p,
Даниел
на мама danidobrinova, Mартин на мама Isito LCH, Теодор на мама radostina33, Яница на мама munka1
  baloni

# 116
  • Варна
 newsm59Честита Първа Годинка на НОРА! newsm59
Да расте здрава и щастлива! newsm38

# 117
  • някъде
Честит 1-ви рожден ден, малка и сладка Нора! newsm51 newsm51 newsm51
Расти здраво, весело и щастливо детенце, за радост на  мама и тати!
baloni Kissing Heart

Честито на месечинковците- не остана време скъпи дечица, скоро и вие ще поднесете голям подарък и ще донесете голяма радост на мама и тати! Tada

# 118
Ети, бях чела някъде, че е нормално ако детето проходи и след това боледува да прекъсне ходенето за около седмица, след като се възтанови.
Много се радвам, че при вас нещата вече тръгват към по-добро Hug

Мама Дани
, какво става при вас?Няма да съм тук за да прочета, но се надявам утре да изкочиш с добра новина Hug

kris79, лек път ти желая и дано се чувстваш спокойна и щастлива там!

Утре заминаваме за Кърджали при свекитата, ще останем там до сряяядааааа newsm45
Вече ми липсвате smile3518

# 119
  • София
С малко закъснение да честитя на Нора първия й рожден ден, да е жива и здрава!

Честито и на месечинките!

Аз съм скапана, защото днес се катерих да бера череши  Simple Smile.

Яна пък от два-три дни само си измисля игри. Първо "взима" една бенка, която ми е на дланта и с пръстчета я "слага" в устата. Пет минути след това гледах по Анимал Планет как маймуните се пощят с точно същия жест  hahaha.
Вчера стърже по балона с пръстчета, събира нещо (талк?) и го слага в ръката на баща си. И после му свие пръстите, за да не изпадне  hahaha.
Днес пък вадеше нещо въображаемо от един празен портфейл и пак го даваше на баща си.
Щрака им вече нещо акълчето  Joy

крис79, можеш да се обадиш на yanac, те наскоро отидоха да живеят в Казанлък. Много са сладки с Филипчо.

Общи условия

Активация на акаунт