Отговори
# 120
  И от нас с Дани  newsm59 на Нора да   
                                                                                              е жива и здрава и голяма да порасне.  love001

# 121
Добро утро   smile3507

Ние сме станали в ранни зори още в 5:30 как не му се спи на това моето съкровище незнам newsm12. Сега даже ми пиее а уж пак му се беше доспало.

Хайде по случая да почерпа с по една чашка горещо, ароматно кафенце   food010 newsm46

При нас има малко болести, но се надявам за 2-3 дни да се преборим. Днес Криси изглежда доста по добре и се надявам да запази тази тенденция.  Praynig

Етка
много се радвам за вас, че вече е подобрявате. Толкова се бях притеснила за вас Hug.

hahaha Joy Joy Joy ей сега се смях от сърце. На Криси кошара за игра е до ТВ и се изправих натиска си сменя каналите и си пусна един музикален канал и веднага закълчи раменца. Като го видях  Joy. Успях даже и да го снимам. (Извинявам се за дрешките с които е, но тази сутрин го преобличах незнам колко пъти и ми свършиха пижамките му  Blush) Сега ще ви пусна линк : http://www.vbox7.com/play:87abd5d6.

Друго което щях да пиша е че Криси се научи сам да си заспива сам. Единственото което трябва да направя аз е да го сложа в креватчето му да му дам да пие нещо - вода, чай или мляко и той си пие пие, хвърля шишето и се обръща на страни и заспива. Това си го постигна сам  преди 1 седмица и от тогава си е така. За тази седмица ми се е налагало да го гушкам само 2 пъти - но итой не заспива а само иска да се успокои и пак в креватчето и си заспива. Нямам обаче никаква заслуга за това. Само може би че му давам да пие по 1 чай от маточина вечер преди сън. Действа му страхотно - вече не го боли коремчето вечер, не става да яде и си спи спокойно до сутринта.  Wink Доживях и аз този момент. bowuu

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 08:33 от Мама Дани

# 122
... Успях даже и да го снимам...

Ах, че е сладък!  Joy Благодаря ти, Дани, че ме развесели! Тъкмо бях нещастно оклюмала, че тата ни заряза да си оправя чистачките. Вчера си мечтаех как ще се гушкаме тримата до късно, а пък точно обратното се получи, ама нейсе..  Blush

Друго което щях да пиша е че Криси се научи сам да си заспива сам.

Завиждам и то никак, ама никак благородно!  Embarassed Снощи се пробвахме по същия начин да се приспим, но тц..

Пастел, да не пропуснеш да ни разкажеш за партито и да ни пуснеш снимков материал!!!!!!

# 123
 Hug Дании страшен е Криско как си сменя само каналите,я пусни това клипче дето танцува със пианото, е там ми е най любим ! Flutter

Юлия пък вчера ме шашна дадох и черешка за проба и тя взе да си иска и изяде бая, давам и в двете ръце по половин,дъвче мляска и като ги изяде посяга и вика Дай дай дай! Laughing Снимах я даже но нещо от моята нокия не стават форматите да ви пусна във вебокса незнам що! newsm78Пък с камерата хич не ми се разправяяяя!Под ръка ми е винаги телефона,ще взема да разменя камерата за фотоапарат със клипчета поне е по компактен от камера! Close

Мдаа айде да ставам!

# 124
  • Варна
Добро утро!
Имам проблем с компютъра - след 2 токови удъра един след друг се резстартира сам на няколко пъти, подреди си файловете и ми затри всичко в папката my pictures i my music. Ако някой има идея да ли мога да си възстановя тези файлове, нека да ми пише на ЛС, че ще се побъркам - там  ми бяха  вс.снимки  smile3511 smile3511

Цитат на: isi_kam link=topic=195968.msg4138825#msg4138825
[b
morskasirena[/b] това къде е ? newsm78 много е красиво

Ходихме на екскурзия до Испания - едната снимка е от аквариума в Барселона, а др. от градината в кралския дворец в Мадрид. Слава богу, че поне още тези снимки са в апарата, че това е едничкото, което ми остана за сега newsm45 newsm45 newsm45
Иначе искарахме много добре - Тошко и Мишо бяха едни много добри деца, но малко се поуморихме - случваше се да водим бати в количката на бебето, а Тошко на ръце Joy
Въпреки всичките ми притеснения преди да тръгнем си искарахме чудесно, а ма да ви кажа честно тук си ми харесва много повече.   bouquet
Чао от мен за сега и като имам време ще кача някъде снимки!

# 125
  • хасково
Ох, какво добро утро при нас е вече добър ден. От 6 без 10 сме на крак ,ех ранобудно дете, брей!!!
"Хайде по случая да почерпа с по една чашка горещо, ароматно кафенце  " food010 newsm46
Възползвам се от кафенцето на Мама Дани имам нужда от цяла кофа.
И ние от доста време заспиваме сами , ама не спим дълго , а аз все още упорствам да я вземам при нас с тати, че ако свикне така  smile3511 doh
Мама Дани ,браво на това дете- ми то техническа нация. Яница не иска и не иска да стой  права сама трябва някой да я държи, а за ходене сме далече. Според тати това е от глезене.
Морска сирена , жалко за снимките , аз ги пазя нашите зверски - свалям ги на диск за всеки случай.
След малко като стане беба и ние отиваме на гости на баба(свеки), ама аз нали съм хитра съм замислила тя да я погледа( ако може, че детето не я познава като баба) , а ние с тати да идем на Перперикон , хем да покарам колата, хем и на разходка.

Лек ден на всички и бързо оздравяване на всички( и аз в това число- мъчи ме хрема от вчера , а днес и гърлото).

# 126
  • хасково

Гореща целувка на всички , които празнуват!

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 10:20 от munka1

# 127
По предложение на Ели ето и другото видео :   http://www.vbox7.com/play:6617b5e2

Приятно гледане  Wink  Hug

# 128
Дани,малкия Криси е страхотен.  Heart Eyes Голям танцьор,голямо нещо  Hug Да го нацелуваш от нас с Ема  Wink

Днес моят мъж се прибирам и съм щастлива,та сега ще приготвя нещо  за случая.

# 129
  • София
Мале Дани голям смях.Направо е страхотен Криси с това пиано.Много пластичен в раменете.Да му мислят един ден мадамите по дискотеките. Joy
То и моето човече само да докопа дистанционното и си пуска нещо,ама и той по музикалните канали си пада.А има ли и какички,които танцуват така зяпва,че чак не мига.
Инъче и ние от доста време си заспиваме сами,но съвсем отскоро започна да се изправя сам в кошарата и си стои така и се налага да го взимам на спалнята да заспи и след това го местя в кошарата.
Мъчат го Люсчи и зъбите и от един месец вече е със зачервено гърло,кашлица,че и разстройство го налегна тези дни.Виках вчера доктора,че като ще заминаваме утре да го прегледа ей така профилактично.Той каза,че няколко зъба са тръгнали да излизат/сега имаме 7/ и заради тях е всичко това.

Друго за Люсчи какво?Имахме голям проблем с храненето на обед,защото изведнъж ми отказа пюретата,а готвено от мен не близваше.Голям зор беше,но сега мога да каже,че започва да се храни нормално.Готвя му,но прасето му с прасе предпочита да му давам с ръка,а от лъжица неще.Така че обедното ни хранене задължително трябва да е в къщи насаме.

Хайде стига съм писала,че много стана,ама до утре ще гледам пак да се включа преди да тръгнем,че много ще ми липсвате.

Попова къде ти е било мъжлето,че се връща и нямаше ли на море да ходите?И на кое море?И какво ще му приготвяш?Е това може и да не ми го казваш де. Joy

# 130

Попова къде ти е било мъжлето,че се връща и нямаше ли на море да ходите?И на кое море?И какво ще му приготвяш?Е това може и да не ми го казваш де. Joy

В Унгария 3 дни по банкети...не му е зле,сега го чакам да си дойде.А какво ще му приготвя.....Свинско  Joy  Joy  Joy
На море заминаваме в понеделник на Приморско,ще сме там 1 седмица.Позле майка ми си идва и ще правим кръщене...
Отчетох се,сега отивам да дремна малко,че главата ще ми се пръсне от сутринта имам зверско главоболие.

# 131
Аз пък имам цистит и се наливам тука с едни горчиви чайове,ходя до ВЦто като луда Embarassed и си седим в нас че няма асансьор пак #2gunfire

Ако не се бях разболяла от цистит можеше и цитонамазка още да не съм правила но ми взеха днес! Flutter

Та така! Sad

# 132
  • София
 момичета аз да почерпя  beer3 cook щото мойто чеве днес направи първите си крачки самичко... беше хванала две играчки в двете ръце и като видя баща си се завтече да му ги показва... та без да иска... се почна. направо съм луда от щастие...  newsm44 дано повлечем крак на всички ви!

# 133
  • София
Браво на Ева!!! Да е жива и здрава да радва все така мама!

Яна днес постоя малко, без да се държи, но то е защото държеше с две ръце една шишарка и не се усети  hahaha.

Вчера ни проби четвърто зъбче  tooth. Какво следва сега - отгоре или отдолу расте петото?

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 20:06 от Betta

# 134
Браво на мойта Ева!!!  newsm10 Каби засега се движи с една ръка и от няколко дена пълзи много смешно - подвил е едно краче под коремчето и с него се движи на коляно, а на другото стъпалото му е на пода като за ходене. Да взема да го снимам, че такъв вид пълзене едва ли е класифициран?!  newsm78

Betta, в градинката една млада дама на 11 месеца по същия начин тръгна да ходи!

Общи условия

Активация на акаунт