И от нас с Дани
на Нора да е жива и здрава и голяма да порасне.

. Сега даже ми пиее а уж пак му се беше доспало.

.
ей сега се смях от сърце. На Криси кошара за игра е до ТВ и се изправих натиска си сменя каналите и си пусна един музикален канал и веднага закълчи раменца. Като го видях
. Успях даже и да го снимам. (Извинявам се за дрешките с които е, но тази сутрин го преобличах незнам колко пъти и ми свършиха пижамките му
) Сега ще ви пусна линк : http://www.vbox7.com/play:87abd5d6.
Доживях и аз този момент. 
Благодаря ти, Дани, че ме развесели! Тъкмо бях нещастно оклюмала, че тата ни заряза да си оправя чистачките. Вчера си мечтаех как ще се гушкаме тримата до късно, а пък точно обратното се получи, ама нейсе.. 
Дании страшен е Криско как си сменя само каналите,я пусни това клипче дето танцува със пианото, е там ми е най любим ! 
Пък с камерата хич не ми се разправяяяя!Под ръка ми е винаги телефона,ще взема да разменя камерата за фотоапарат със клипчета поне е по компактен от камера! 
много е красиво

Каби засега се движи с една ръка и от няколко дена пълзи много смешно - подвил е едно краче под коремчето и с него се движи на коляно, а на другото стъпалото му е на пода като за ходене. Да взема да го снимам, че такъв вид пълзене едва ли е класифициран?! 
Препоръчани теми