ДЕКЕМВРИ ще съм горда мама на малък мъж или на дама!

• 13 137
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Как се чувстваш Дари76 лошо ли ти е ?Започна ли да ти личи?Аз не съм качила все още килограми но корема си ми личи доста.Първия път бях качила вече 5кг

# 151
  • Габрово
Добро утро и от мен! Аз след малко отивам да пускам кръвчица за рубеола, токсоплазмоза и третото не можах да разчета. Хубавото е, че въобще не ме е страх от иглите. Аз се чудя защото на всички ви изглеждат различно снимките на бебоците, на обикновен ехограф ли ви гледат и наживо на екрана по-различно ли изглеждат бебетата? И аз понеделник надявам се ще се включа със снимка от ехографа и нямам търпение до тогава.

# 152
  • София
Добро утро, момичета! Как сте днес?

Вчера си записах час при Мазнейкова, но сега се чудя, не е ли прекалено рано за ФМ в 16-та седмица? newsm78 Хем преди 3 г. съм родила, хем въобще не мога да си спомня в коя точно седмица ходих при нея миналия път.  Thinking

За чистенето какво да ви дажа. За радост имаме жена, която идва веднъж седмично да чисти, та отдавна не я мисля тая работа. Иначе по принцип мъжът ми страшно много работи вкъщи. Не мога да кажа нещо лошо за него. А сега, откакто съм бременна, съвсем ме щади почти от всичко. Златен ми е той! Heart Eyes

Galchoo1, стискам палци за прегледа- веднага да докладваш тук като се прибереш? Simple Smile

GOLDEN ROSE, моята лентичка не показва дни, само седмици. До петък все съм в 13-та. После ще превърти на 14.

Дари76, честита придобивка! Сигурна съм, че ще бъде последвана от предложение за брак. Купуване на кола за някой ми звучи като инвестиция в бъдещето. Wink

# 153
  • Бургас
Клер. ние с теб вървим заедно по седмици на един ден ни е термина

# 154
добро утро момичета,
днес грее слънце и се очертава хубав ден Simple Smile
вчера следобяд си получих резултатите от изследванията - всичко е в норми newsm44 и няма място за притеснения...в понеделник съм при доктора да му ги покажа и да ме запишат в ЖК...надявам се все така да вървя напред... smile3521
стискам палци на тези, които скоро са на преглед и после да не пропуснат да се похвалят...
Дари, честита придобивка с "опашка" Heart Eyes - желая ти безпроблемно каране...в живота Hug  bouquet
лек и хубав ден от мен newsm51

# 155
Благодаря ви  Hug

Как се чувстваш Дари76 лошо ли ти е ?Започна ли да ти личи?Аз не съм качила все още килограми но корема си ми личи доста.Първия път бях качила вече 5кг
Иринче , хич не ми е лошо и доста добре си се храня  Laughing корема ми е все едно в 5 месец. И аз съм с 5-6 кила отгоре ,но изобщо не ме притеснява, важното е здраво бебче през декември  baby_neutral , пък килата ще ги смъквам някакси.
Валка , видеозоните навсякаде са различни и се вижда по различен начин. На екрана е едно ,а на снимката после е по размазано.
Иве , аз съм при проф. Чернев и той ми каза ,че за ФМ е най добре в 19-20 седмица, та моя е за 20 седмица в Майчин дом. Но си мисля дали да не се запиша и за още една във Варна ,там имат 4D и ще се вижда още по добре.

# 156
добро утро и от мен  Heart Eyes
честити продобивки момичета / за тези дето имат /. много се радвам за добрите резултати които имате.
за ФМ съм записала 2 часа при Димитрова като единия трябва да го откажа, но още не съм решила кой. дали да не оставя този който се пада в 20 навършена седмица и ще съм започнала 21, или пък този в 16-17 седмица? много ми е сложно, защото се оказаха едни пътувания, незнам как ще вместя и изобщо ЖК, освен да си плащам всеки път като ходя каквото искам без да се записвам официално?  тази седмица ще стане по ясно кое как ще е ама...
измериха бебето 44 мм, как на някои е 62мм в същата седмица - 11 ???

# 157
  • София

Може би зависи от това как са го мерили - някои мерят от главата до опашната кост, други от главата та до краката...

# 158
Моето го мерят от главата до дупето, те всички така ги мерят. Док ми каза ,че вървим с една седмица напред и ми даде термин за 15.12 ,може овулацията да ми е била по рано ,но не мисля да си сменям термина все още, нека си остане 21 засега.

# 159
Здравейте мами най сетне слънчице супер нали Laughing. Вчера си записах час при Димитрова за 01.08 така че имайте го предвид ако някоя от вас иска да си запази час при нея. Днес ще ходя на ЖК и тепърва ще правя изследвания дано всичко е ОК и на вас го пожелавам newsm10 Иначе смятаме да отскочим другия уикенд до морето, че много ми се ходи, а за по нататък и за повече надявам се GrinningПриятно и слънчево изкарване на всички, които скоро ще полежат блажено наплажа  grinning039

# 160
  • София
Здравейте, момичета! Ей това време направо се побърка, каква беше тая мъгла тази сутрин, ужасно подтискащо  Rolling Eyes

Аз тези дни се чувствам много уморена. Сутрин едва ставам, цяла седмица закъснявам за работа, добре че шефката я няма  Embarassed

В една от другите теми, май в септемврийската беше намерих този калкулатор за тегло
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

Та според него излиза че в 12-та г.с. минимум трябва да бъда 62,29 - максимум 62,80кг. А аз сутрин кот се меря съм 63, вечер 64-65. Да се плаша ли? newsm78

Хубав ден ви желая, с много слънце  Heart Eyes

# 161
Добро утро,момичета!Клер,честита придобивка,пожелавам ти скоро да е последвана от още по-хубава новина!И аз съм днес на преглед,но чак от 15.30,и вече не ме свърта на едно място!Надявам се всичко да е наред PraynigКато се върна,ще докладвам!Хубаво е ,че днес най-после изгря слънчице,ще мога след прегледа да си направя и един тур по магазините.Моите дрехи нещо взеха да ми стягат тук и там Simple SmileУсмихнат ден на всички мами!

# 162
  • София
Момичета, като стана дума за прегледи, аз утре ще ходя, ама не се вълнувам много-много, защото докторката каза че само ще ми мери корема и колко тежа. Искам да ви питам тези снимки от ехографа, които качвате в албумчето от какъв ехограф са - коремен или вагинален. И на кой се вижда по-добре.
Питам, защото то се е видяло че с този ехограф при моята докторка нищо няма да стане, ами поне да знам за какъв ехограф да си запиша час на друго място!

# 163
....
Изглежда е нормално да има такива различия. Моето бебешоче е 35.8 мм а миналата седмица беше под 2 см.
Снимката ми е с вагинален ехограф.
ivalinai , радвам се, че резултатите са ти супер. Аз съм на ЖК от вторник и тогава ще ми пуснат изследвания. До сега нямам никакви  newsm78

# 164
  • София
Здравейте и от мен!
Докато ви прочете човек и темата ще трябва да се затваря  Joy
Дари, честита кола! Да си я ползваш със здраве! Сигурна съм, че и предложението няма да закъснее.
Иве, много се радвам, че всичко с изследванията ти е наред. Също се радвам и за моренцето. Да си починеш, че после става все по-трудно .........  Grinning
Аз вече се престраших и казах в работата, че съм бременна. Не беше толкова страшно, колкото си мислех. Като пуснах темата относно това "как казахте на работодателя си че сте бременни", ми се искаше да чуя вашия опит, както и на септемврийки и ноемврийки, но пък ми я преместиха. Не знаех, че не можем да пускаме други теми тук  Sad   Както и да е моето гайле мина  Peace

Чета тука за секса. Да знаетe само колко ми е лошо тези месеци и хич не ми е до това, а и докторът ми каза, че до края на 3-тия месец не е желателно. Може и да не е прав, но пък и на мен ми е все лошо и тежко. Добре, че мъжа ми преценява трезво състоянието ми и и много тактичен. Правили сме го едва няколко пъти. А да знаете само, какви розови сънища сънувам, но до там. Като се събудя и ми се пригади и желанието си отива. Аз така ужасно не съм се чувствала с първата бременност. Имах само малко киселини към 5-7 месец и това. Въобще не съм повръщала. Сега това бебче направо ме изтощи. Дано скоро това се оправи, защото и лекарства не ми помагат.

Желая на всички хубав и усмихнат ден.

Общи условия

Активация на акаунт