ДЕКЕМВРИ ще съм горда мама на малък мъж или на дама!

• 13 151
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Macata,мен досега са ме гледали все с коремен,зависи колко е добър ехографа.Моята снимка специално е с лошо качество,защото снимах с моя фотоапарат екрана,не ми изкараха снимка от видеозона,но днес ще си искам!А този калкулатор за тегло  ми показа,че съм под нормата-трябвало минимум да съм 47кг,а аз съм 45.Обаче това е сутрин на гладно и без дрехи.Иначе вечер ги докарвам 47кг.Така че мисля че и при теб това е нормално

# 166
  • София
А във Фемина какви са цените на 3D и 4D ехографията, знаете ли?

# 167
  • София
Macata,мен досега са ме гледали все с коремен,зависи колко е добър ехографа.Моята снимка специално е с лошо качество,защото снимах с моя фотоапарат екрана,не ми изкараха снимка от видеозона,но днес ще си искам!А този калкулатор за тегло  ми показа,че съм под нормата-трябвало минимум да съм 47кг,а аз съм 45.Обаче това е сутрин на гладно и без дрехи.Иначе вечер ги докарвам 47кг.Така че мисля че и при теб това е нормално

Леле, dani t, ти направо ме стъписа, какви са тези килограми, много си слабичка, браво на теб  Heart Eyes

# 168
  • София
Момичета, килограмите на мамите не са от особено значение за бебето. И дебелите раждат здрави бебета, както и слабите и обратното. Така че дори и да не се вмествате в таблиците, не му мислете. Peace

# 169
Macata,имай предвид,че аз съм много ниска,153см съм!Като забременях,бях към 43-44кг,така че имам напредък Laughing

# 170
  • София
Момичета, килограмите на мамите не са от особено значение за бебето. И дебелите раждат здрави бебета, както и слабите и обратното. Така че дори и да не се вмествате в таблиците, не му мислете. Peace

Клер, аз се притеснявам да не кача много излишни килограми. А много ям напоследък. Вече закусвам с две филийки, само като съм сита не ми е лошо, просто не мога да стоя гладна. Та затова се тревожа докъде ще я докарам  Outta Joint

# 171
  • София
Доколкото знам 80 лв. е прегледа.

# 172
Macata,имай предвид,че аз съм много ниска,153см съм!Като забременях,бях към 43-44кг,така че имам напредък Laughing
абе dani, абе душо, кви са тиа кила от тебе ooooh! с тебе сме един калибър, а не ме питай колко кила ме измери вчера докторката - цели 70 newsm78...абе уж не ям много, ама кво става с мене знам ли...а и май от това ми се подуват краката в топлото щото албумин няма...ох, ще я карам по-леко с яденето, пък после ще му мисля...
ми мама снощи ни покани на мекици и ние с тия добри сърца ометохме една тава - къде със сиренце, къде с медец... bowuu

# 173
  • София
 macata, с малко воля после изцяло се свалят, вервай ми! Peace

Абе сега ми е паднало да са плюскам на воля, каквото ми душа иска. Иначе тестени, хляб, сладкиши са рядък празник в моя обикновен живот. Rolling Eyes

# 174
  • София
Доколкото знам 80 лв. е прегледа.

Мерси, Нели!

macata, с малко воля после изцяло се свалят, вервай ми! Peace

Абе сега ми е паднало да са плюскам на воля, каквото ми душа иска. Иначе тестени, хляб, сладкиши са рядък празник в моя обикновен живот. Rolling Eyes

Дано така да стане, ама хич не обичам да се ограничавам с хапването. Досега все съм си хапвала каквото ми се е искало и не съм варирала с килограмите. От 4 години все съм била 60-61 кг.

# 175
  • София
macata, тогава няма да имаш никакви проблеми със свалянето след това. Организмът си търси килограмите, на които е свикнал.

# 176
  • в Надежда-та
Да докладвам и аз. Вчера с бебо бяхме на лекар, видяхме се /да де аз него Laughing/.Изследванията са наред, малко хемоглобина ми е под нормата, но аз винаги съм била с подобни показатели. За кръвното 70/30 ми казаха, че съм била направо без кръвно, честно казано на Доки все едно не му направи впечатление Confused
На 21-ви този месец ме праща в Сф за изследвания за вродени аномалии /спина бифидаи аненцефалия синдрома на Даун/. Някоя от Вас да са и споменавали за това изследвани, то е пожелание, не е задължително да се прави - аз ще го правя.

# 177
Ivalinai,аз не че се ограничавам,ама нямам повече апетит от обикновено.Даже преди да забременея ядях шоколад в промишлени количества,ама сега нещо сладкото хич не ме блазни.Не съм хапвала шоколад или вафла от 2 месеца!Малко се притеснявам ,че не качвам килограми,но док ми каза,че първите три месеца няма нужда да качвам.А многото килограми не помагали на бебето да расте по-добре,даже към края на бременността може и да са проблем-получавало се високо кръвно и други такива.

# 178
Да докладвам и аз. Вчера с бебо бяхме на лекар, видяхме се /да де аз него Laughing/.Изследванията са наред, малко хемоглобина ми е под нормата, но аз винаги съм била с подобни показатели. За кръвното 70/30 ми казаха, че съм била направо без кръвно, честно казано на Доки все едно не му направи впечатление Confused
На 21-ви този месец ме праща в Сф за изследвания за вродени аномалии /спина бифидаи аненцефалия синдрома на Даун/. Някоя от Вас да са и споменавали за това изследвани, то е пожелание, не е задължително да се прави - аз ще го правя.

къде в София ще правиш тези изследвания?

# 179
  • София
Момичета, след дълго мислене и терзания си записах още един час при Мазнейкова - в 18-та г.с. Ще реша по-нататък кой от двата да ползвам.  Единият ми е на 22.06., другият на 06.07. Как ще доживея до тогава, не знам! Добре, че моята мила лекарка също ме гледа на ехограф всеки път. Впрочем самата тя е спец по фетална морфология, но пусто искам да съм сигурна и да отида на още едно място.

Общи условия

Активация на акаунт