ДЕКЕМВРИ ще съм горда мама на малък мъж или на дама!

• 13 172
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
момичета,в четвъртия месец може ли да се види пола на бебето на 3d видеозон

# 211
  • Бургас
да може да се види само да е заело благоприятна поза

# 212
много искам момиченце ама много,вече нямам търпение да разбера  Praynig Grinning

# 213
  • Бургас
аз мисля.че моето ще е момче,първото ми е момче,незнам да са живи и здрави!

# 214
аз мисля.че моето ще е момче,първото ми е момче,незнам да са живи и здрави!

newsm10 и на мен първото ми е момче , на мен ми е кеф каквото ще да е да ми е живо и здравичко ..........   
Мами, най-важното е бебчо да е жив и здрав, а дали ще е момче или момиче няма, кой знае какво значение. А пък старите хора казват, че като се роди момче - добре за детето, като се роди момиче-добре за родителите!

Аз лично много се радвам, че си имам момиченце  Grinning Момиченцето си е друго, а момчето в един момент си хваща някаква чорла и те забравя малко по-малко.

Аз лично искам да имам и аз момче този път, но само защото таткото ще се зарадва много, иначе ще трябва да потретваме  Joy
Не съм съгласна ,че момчето някой ден си хваща някоя чорла и те забравя , всичко зависи от отношенията родители дете а в последствие ( снаха   smile3516 .........

# 215
За мен лично няма значение дали ще е момиче или момче, важното е да се роди живо и здраво. Аз имам вече едно-момиченце на 5 години и половина. На таткото му се иска да е момче, пък и за момче е правено-интересно ми е дали технологията работи

# 216
  • Бургас
Всичко зависи от възпитанието ...............съвкупни са нещата

# 217
  • Бургас
Рози.имаш в предвид някакви таблици и изчисления ли?Незнам да ти кажа не ми се вярва

# 218
Rozi, ти от кой отбор си? Wink
ако си от нашия давай тука инфо и да та омешаме с нас в списъка... Hug

# 219
  • София
Хахахаха, Магия, ти направо ме разби с това последното си изречение  Joy
И аз съм една... така и не се научих как се цитира #Crazy
Наистина няма значение какъв пол ще е, но това не ми пречи пък да си мечтая за син, нали  bowuu

# 220
За пръв път се включвам и малко по-бавно се оправям.Радвам се, че има сродни души, с които можеш да си поговориш и да споделиш нещата, които те вълнуват.Не знам вие как се чувствате, но аз съм слабо казано "непоносима"-много съм нервна в последно време и си променям настроенията буквално за секунди.

# 221
Това лято ходихме на Калиакра и едно младо и мило семейство продаваха копия на амулети, ритуални предмети и всякакви такива щуротии, намирани на различни места в България. Мъжът ми си купи ритуална чаша, която се използвала при раждането на момче и си я държи в близост. Но не и докато прави бебето де  Mr. Green. В един момент и двамата бяхме спрели да се надяваме вече да се случи, затова сега само искам да родя живо и здраво бебе. Пък ако е момче- добре дошло.

# 222
Рози.имаш в предвид някакви таблици и изчисления ли?Незнам да ти кажа не ми се вярва
Не таблици, а начин на самото зачеване-два дена след овулацията, 7-8 дена преди това съпругът ми се въздържаше - с цел по-голямо количество, промивка със сода- с цел създаване на алкална среда. Аз не вярвам, но поне знам със сигурност датата на зачеването си и определено ще ми е интересно какво се е получило.Смешно е, но таткото е убеден, че ще бъде момче-имал вътрешно усещане. За съжаление на мен ми се губи това вътрешно чувство.

# 223
Мами, аз ви оставям за известно време, въпреки всичките ми надежди няма да ми се размине серклажа - влизам за операция другия вторник. Стискайте ми палци всичко да мине наред, защото съм много уплашена и притеснена  Cry

# 224
Не таблици, а начин на самото зачеване-два дена след овулацията, 7-8 дена преди това съпругът ми се въздържаше - с цел по-голямо количество, промивка със сода- с цел създаване на алкална среда. Аз не вярвам, но поне знам със сигурност датата на зачеването си и определено ще ми е интересно какво се е получило.Смешно е, но таткото е убеден, че ще бъде момче-имал вътрешно усещане. За съжаление на мен ми се губи това вътрешно чувство.
Леле каква предистория и желание за момче , мисля че щом толкова го желаете няма как да не стане   thumbsup , а във връзка с усещането и аз от самото начало го чувствам , че ще е момиче .....пък ще видим , с първото ми дете така в началото ми казваха -момиче , а аз се запъвах че ще е момче ..... и не сгреших !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт