В този подфорум са валидни всички правила, валидни за цялата форум-система (може да се запознаете с тях в подфорум Правила, условия и указания).

Форумът е за обмяна на личен опит, свързан с хомеопатия, билколечение и алтернативна медицина и информацията в него не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти.
Преди да започнете употреба на някой лекарствен продукт или терапия, дискутирани във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг медицински специалист.

Всеки потребител е отговорен за собствените си думи и действия.
Модераторите, администраторите и собствениците на сайта не се задължават с никаква отговорност относно коментираните в този подфорум практики за лечение и профилактика и отговарят единствено за собствените си публикации.

Форумът е създаден за да се отделят тук всички теми, свързани с алтернативната медицина и всякакви спорове относно за/против, алопатия/хомеопатия и т.н. няма да се допускат.

Подобни спорове няма да се допускат и в основния форум "Здравословни проблеми..."

Считам, че по този начин всеки един потребител ще има възможността да получи информация и да сподели личен опит без да дразни поддръжниците на единия или другия лагер.