Как изглежда банята ви?

• 118 159
  • 413
  •   1
Отговори
# 135
Честити бани, момичета! Скоро и аз ще покажа, ама искам и кухнята да е готова, че заедно да снимам! Peace Hug
Моята е светло зелена, мой проект така да се каже-фриза на едната стена е хоризонтален, а на другата вертикален  Crazy
Таси, твоята баня много ми хареса с тези цветя, скъпи ли са тези плочки?!  Laughing
А като на марулка шкафовете съм харесала и аз, в Практикер съм ги виждала, към 38-40 лв бяха  Peace

# 136
Здравейте, банята ми е като  плочките на Tasy - но в оранжево и не ми стигат 2 оранживи, три бели и 2 подови и сме изпаднали в ужас  Cryр, магазина от който ги купихме в Пловдив ми казаха, че за такава бройка трябва да чакам докато някой друг си ги хареса /може и след месеци/и поръча,а  аз не мога да чакам толкова. Моля, ако няко ги е виждал /магазин или склад/ -даже и в София ми пишете - веднага отивам да ги взимам че съм на зор!
Благодаря Ви предварително момичета

# 137
  • София
tasi, ще споделиш ли, каква е цената на wc и от кой магазин е ?

# 138
Здравейте, банята ми е като  плочките на Tasy - но в оранжево и не ми стигат 2 оранживи, три бели и 2 подови и сме изпаднали в ужас  Cryр, магазина от който ги купихме в Пловдив ми казаха, че за такава бройка трябва да чакам докато някой друг си ги хареса /може и след месеци/и поръча,а  аз не мога да чакам толкова. Моля, ако няко ги е виждал /магазин или склад/ -даже и в София ми пишете - веднага отивам да ги взимам че съм на зор!
Благодаря Ви предварително момичета

Както писах по-горе и аз имам от тези плочки и то точно в оранжево  Grinning По принцип можеш да си намериш от тях в Декор Керамик на Сливница, както и в Синьо, а и на много други места в София. Специално в Декор Керамик можеш да си вземеш единични плочки без плоблем, аз така точно направих миналата седмица, взех си две декорни, че решихме изведнъж да си слагаме и на пода  Crazy Лошото е само, че са от друга партида и съответно - малко по различни като цвят. Но пък старите ни плочки са купувани още зимата, та с вашите, ако са от по-скоро може и да няма същия проблем   Hug

# 139
Аз съм Таси. Mr. Green
Тоалетната доколкото се сещам (като чистих),май беше на Рока.А това от къде е купувана мисля,че няма смисъл да казвам,защото като гледам не си от Русе.

# 140
  • София
Мерси, чикарики Hug 

# 141
Много благодаря на Dame - взехме плочките от Декор Керамик на Сливница - като свсичко е готово ще кача снимки!!!

# 142
А какво е осветлението в банята ви? Днес техника ме попита какво ще е осветлението и аз взех да гледам така  Shocked Та трябва да реша тук до 2-3 дни.

# 143
Ми по въпроса за осветлението май има няколко варианта   newsm78 и ти самата каквото си харесаш.Знам че някои си правят изолация с плоскости за окачен таван за да не избие по лесно влагата /поне така ми казаха на мен  Rolling Eyes / и съответно ще могат да се сложат разни спотове .За друго май за да е по светло в банята можеш да ползваш и луменисцентно осветление като има разни видове които даже изглеждат добре  Wink ,а ако ти самата си харесаш нещо давай смело.  Hug
Не видях от кой град си ,но в по големите градове съм сигурна че има големи /огромни / осветителни центрове и няма начин да не си избереш нещо ,е питай майстора първо дали ще може да стане преди да купите .
Пожелавам ти лесно да разрешите тази дилема  Hug ,ако си прегледам папката която съм събрала със снимки за баня и намеря тавани ще ти покажа веднага .  Wink

# 144
# 145
И аз търся осветителни тела за баня. Не ща спотове. Иска ми се нещичко като от ковано желязо, в такъв стил, не знам дали ме разбирате. Ако някой се сеща за голям магазин за осветителни тела в София да казва.
А....и да не е с цени от по 300 лв за лампа Embarassed
Иначе засега сме горе долу на средата с банята, ей тва е в момента: тук, тук и тук.
Остава да се монтират тоалетната чиния, мивката, стъкления параван, тавана...и кой знае още колко дреболии.

# 146
  • в Надежда-та
И ние сме на тази вълна в момента, но имаме идея вече  и ще покажа чак крайния резултат Wink

# 147
  • Варна

ХУбаво ще стане.И честито за новото жилище. Laughing

# 148
  • ВАРНА , Владисливово
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10757&AlbumId=99559

Това е моята баня , но не съм много очарована от душкабината

# 149
Sarsarilka поздравления за майсторите   Grinning  малкият особенно ме зарадва много  Hug   и за ремонта бравос
А между другото се зачудих какво ще правите с преградата където малкият играеше /в хола/  newsm78
останах така  Shocked

pepsin  Изглежда ми супер банята, а и душ кабината какво и има хубава е  Wink  .Да не би задето е по висока и трябва да прекрачваш повече  newsm78   .Да питам поне за масажа ползвате ли го и дали сте доволни ,че се чудя за тази екстра как е дали си заслужава .

Общи условия

Активация на акаунт