Как изглежда банята ви?

• 119 257
  • 413
  •   1
Отговори
# 270
Някой беше писал за озвучаване на баня, при нас няма да има проблем- пускам да квакат жаби и сме ОК Simple Smile Laughing

# 271
# 272
Тандори, тоалетната ти ми напомни нашата първа баня след пристигането. Mr. Green И аз бях накупила всички видове жабешка аксесуари, включително пердето за ваната. Laughing  Детето порастна и махнах този кич. Между другото, виж в ибей, ще откриеш още куп детски килимчета и разни плюшени покривала за похлупака във вид на жаби. Ако са малки децата, много ще се радват, защото са точно като плюшени играчки.

# 273
По моето питане, никой ли няма идея!? Sad

# 274
Ксения, и аз си мислех за жабешките килимчета, ама щеше да стане още по-зелено и направо да създава вакуум Laughing та реших да използвам сините и жълти кърпи които имах. Искаше ми се жълтото да е по-наситено, ама това имах, пък нямах възможност да купувам други сега и се отказах Simple Smile А иначе за кича си права, ама пък тя тази баня е за радост на децата, не за красота на възрастните Simple Smile Красивата баня ще е на мама и тати, веселата на дребосъците Laughing

Енвиа, какъв цвят е банята?

# 275
Под и стени - кафеникави, таван - скосен, бял.

# 276
Под и стени - кафеникави, таван - скосен, бял.

Банята има ли някакъв акцент, който да е друг цвят? Кърпи? Свещи? Най-добре ако можеш да пуснеш снимки. По принцип ако искаш растение, но няма прозорец, може да сложиш изкуствено, макар че аз не съм привърженик на растенията в банята.
 В смисъл няма как да ти прпоръчаме акцент, ако не знаем как точно изглежда банята, зависи какъв стил е, както и конкретните нюанси.
Пусни снимки както писах и може да ти кажем нещо конкретно, иначе по принцип всички неща, които си изброила вършат работа. Какво има точно под скосеното и колко е високо също е важно за да се прецени.  Peace

# 277
Банята ми е супер.Нова новеничка.  bouquet за мъжо,работата беше от него Hug от мен идеята и проекта.После ще кача снимки,защото съм новак! smile3533

# 278
Tandoori,
колебая се по-скоро за това - как ще издържи нещото си на мокрене и влага.

Благодаря!  bouquet

# 279
  • Бургас
При мен засега издържа.Ние сме с ТЕЦ ,но за всеки случай си изкарахме кабел за бойлер и съм закачила едно висящо изкуствено цвете.Нищо му няма засега вече 5 месеца,а и да мухляса смяна с друго и така.

# 280
  • София
Ех, момичета, чудесни идеи сте осъществили в баните си! Тандури, много е сладурско, а и ти си майстор!  Peace
Аз пък да се оплача - нашата баня, с която започнахме ремонта миналата година ooooh!, все още не може да се ползва по предназначение. Нашият "майстор" какво е правил, като е сменял тръбите, не знам, но след като изчезна от хоризонта, установихме, че студената вода от душа никаква я няма... Confused Тече една съвсем слаба струя (сравнено с горещата, която шурти). А на мивката е ОК... И това на фона на чисто нови плочки, още ненамокрени, така да се каже. Май ще се наложи да ги разбиваме Tired, макар че аз съм готова да си го ползвам душа с по-слабата студена вода, но всички казват, че трябва да се оправи... А човекът, който уж е обещал да се заеме с проблема, все е зает и така си виси въпросът...
Ох, ами оплаках се, но се надявам все пак скоро да мога и да се похваля! Simple Smile

# 281
Tandoori,
колебая се по-скоро за това - как ще издържи нещото си на мокрене и влага.

Благодаря!  bouquet

Аз ли нещо не разбрах или ти каза, че мястото за което говорим е на скосената стена? Тоест не ми е ясно как ще се мокри с вода, ако не е във ваната?  newsm78 Имате ли вентилатор в банята, това ще помогне за влагата? Така или иначе тогава може да сложиш примерно голяма правоъгълна ваза пълна с камъчета или нещо такова. Зависи какъв ти е дизайна на банята. По принцип трябва да заложиш на немухлясващи неща- стъкло и т.н.

# 282
И най-немухлясващите неща изложени на ежедневна влага от пара и пръски вода мухлясват.В моята баня имам прозорец и мощен вентилатор.Душ кабината ограничава мокренето на цялата баня.И въпреки всичко това забелязвам по цветните ми камъчета и морските звезди,с които съм аранжирала,сиво-зелени точици мухал.Моят съвет е всичко да бъде много изчистено и без излишни украси.Ако все пак сложиш някакво цвете нека не бъде скъпо,за да го подменяш когато евентуално се захаби

# 283
Най накрая и аз да се изфукам от кога чаках този момент Mr. Green Flutter
Не е изцяло готова,остава тавана само да направят
Ето я и нея,лилавата Heart Eyes http://bgremonti.com/img/thumbnails.php?album=6

# 284
Gudza, много ми хареса! Аз обожавам този цвят, даже в момента нашата голяма баня я боядисвам в такъв Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт