Отговори
# 135
  • София
добро утро и от нас!
навих мъжът ми да ме докара до срещата, така че със сигурност ще дойда.
може ли някоя мама, която със сигурност ще бъде там в 1 часа, да си даде телефона, за да я търся, ако се изгубя нещо. Peace

# 136
Добро утро!
Софийските мами , ей .... поръчахте си го времето значи !  Grinning  Nature Sun With Face

Магеста, ще ме извиниш ама вие се гушкахте с Габи в парка, пък ние само гледахме отстрани Wink))
Е-ее, Поли ..... как да и устоиш на Габка ?! ooooh! Heart Eyes Grinning
Вие просто тогава закъсняхте, Дани бил спал ..... ами или Габи или сън, то не може и двете  Wink  Joy
А новия ми аватар е добре забравения първи тук / още от бременлийския период/, тя Pontes - вярно ме подсети за него.
Всъщност той изразява виртуалното ми аз, което постоянно се движи.....
/Така като се заседя пред PC-то, ми създава илюзия , че всъщност съм в движение  Mr. Green - няма да пляскам никого : освен ако не се налага  Wink/
sholio2000   - много се карате  Grinning , тя сякаш ти споделя нещо девойката  .... Party
Да , точно за бънджи и за килима на пода съм се размислила и аз, че само го чакам да "тъупне" синът ми - "барабар" с чаршафите от спалнята... Peace
Слънчев ден и ведро настроение !

# 137
добро утро и от нас!
и аз няма да мога да дойда на срещата, излезе ми ангажимент. приятно изкарване!

# 138
  • София
В градинката, ама КЪДЕ ? На Кабаната или....? newsm78

# 139
Много ли е голяма тая градинка? Никога не съм ходила там. Разчитах, че не е супер голяма и че лесно ще се открием. Ама дали е така newsm78.
Клеми, какво направи с изпита?

# 140
  • София
Ами...има си алейки, няколко места с люлки....ако искате пред заведението.

# 141
Добър ден и от нас,незнам как са вашите дечица,но мойта хубавица,вчера и днес отказва да яде второто си ядене/т.е цицата/ и с триста зора си хапва само пюренце.На диета ли ще бъде малката незнам newsm78

Никки,а аз пък точно обратното на теб,така ги пасирах зеленчуците,та чак на пихтия станаха.И най-странното в нашето захранване е,че кашата я яде а вътре има като трохички без проблем,а на пюретата се мръщи,ако не е смляно добре. Crossing Arms

Шолио,много са готини дечицата!! Hug

ura newsm59  ura на рожденниците днес!

# 142
Значи пред заведението - то сигурно се вижда най-добре и ще бъде най-лесно!
Шолио, наистина са големи сладури! На колко годинки е баткото? Все едно гледам моите слънчица!

# 143
  • София
Само едно е в градинката, само не знам в 12-13 дали ще има маси...

# 144
  • Düsseldorf
Момичета, ние заминаваме на моренце!
 dance smile3549 sun dazzler1 sun sport027 Nature Sunny  grinning039  Няма да пиша много, че стягам багаж. Весела среща, хубави дни ви пожелавам - и времето го обещава, и като се върнем да прочета и чуя за много нови зъбки, седящи дечица и куп приятни изненадки!
До скоро!  Hug   love001

P.S. Никога не съм била толкова нервна докато събирам багаж, а уж имам толкова рутина!...

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 12:21 от alex_shu

# 145
ИСКАМ И АЗ...     newsm45 на мореее. Май ще ми се размине тази година.

Аз за сега купувам готови пюрета,мисля по нататък да ги правя в къщи като почне да яде по-големи количества. Иначе се пробвах няколко пъти с ябълка и си я пасирах с пасатора- парфекто стана, ама беба предпочита купешките.

# 146
ИСКАМ И АЗ...     newsm45 на мореее.

И АЗ ИСКАААААААММММММММММ smile3514

# 147
ааааааааах,морето!ааааах,морето!  grinning039 е,и аз да споделя!номерът с картата ни за море стана!ще ходим!ама чак в края на юли!ама като знам как бързо ми минава времето,се успокоявам! travel
alex_shu,много да ви е хубаво и бебока да събере здраве за цяла година,че и повече!тъкмо ще разказваш какво ни предстои с бебе на море.
Betty L.,"баткото" е на 2г и 7м.!голям купон.в началото си мислех,че няма да се справя,но неееее!даже развих невероятно чувство за хумор!голям купон е у нас! kiss dancing но,ти това го  знаеш...
благодаря ,мами ,за хубавите думи за децата ми!нали знаете колко горди сме,като ни ги хвалят?!аз ще полетя от кеф!!!благодаря ви!  bouquet Hug

# 148
хайдееееееее снимките каде са??? ooooh! чакаме ги  Crossing Arms

# 149
Чак сега разбирам, че днес сте си спретнали среща Sad Аз с тези изпити съм много назад с мателиала. А и колко много сте изписали...направо се чувствам чужда тук Grinning
Ние ядем отново пюрета след пауза около седмица поради доста сериозен запек. Яде зеленчукови пюрета - за сега картоф и зелена чушка като слагам и масло. Правя и и плодовите пюрета- от готовите се запича. Купихме и столче на Чико и ми е много удобно с него.
Аз също мисля да слагам перата на зеления лук, но от другата седмица.

Хайде чакаме снимки от срещата!

Общи условия

Активация на акаунт